₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » " قرآن من شرمنده ام"
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » " قرآن من شرمنده ام"

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

" قرآن من شرمنده ام"

1669 بازدید، 15 پست، نویسنده: taha_1990

• taha_1990

قرآن کتابی است که نام بیش از 70 سوره اش از مسائل انسانی گرفته شده است و بیش از 30 سوره اش از پدیده های مادی و تنها 2 سوره اش از عبادات! آن هم حج و نماز !

کتابی است که شماره آیات جهادش با آیات عبادتش قابل قیاس نیست ...

این کتاب از آن روزی که به حیله دشمن و به جهل دوست لایش را بستند، لایه اش مصرف پیدا کرد و وقتی متنش متروک شد، جلدش رواج یافت و از آن هنگام که این کتاب را ــ که خواندنی نام دارد ــ دیگر نخواندند و برای تقدیس و تبرک و اسباب کشی بکار رفت، از وقتی که دیگر درمان دردهای فکری و روحی و اجتماعی را از او نخواستند، وسیله شفای امراض جسمی چون درد کمر و باد شانه و ... شد و چون در بیداری رهایش کردند، بالای سر در خواب گذاشتند وبالاخره، اینکه می بینی؛ اکنون در خدمت اموات قرارش داده اند و نثار روح ارواح گذشتگانش و ندایش از قبرستان های ما به گوش می رسد.

قرآن ! من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام که هر وقت در کوچه مان آوازت بلند می شود همه از هم می پرسند " چه کس مرده است؟ "

چه غفلت بزرگی که می پنداریم خدا ترا برای مردگان ما نازل کرده است .

قرآن ! من شرمنده توام اگر ترا از یک نسخه عملی به یک افسانه موزه نشین مبدل کرده ام.

یکی ذوق می کند که ترا بر روی برنج نوشته،‌ یکی ذوق میکند که ترا فرش کرده ،‌یکی ذوق می کند که ترابا طلا نوشته ، ‌یکی به خود می بالد که ترا در کوچک ترین قطع ممکن منتشر کرده و … آیا واقعا خدا ترا فرستاده تا موزه سازی کنیم ؟

قرآن! من شرمنده توام اگر حتی آنان که تو را می خوانند و ترا می شنوند،‌ آن چنان به پایت می نشینند که خلایق به پای موسیقی های روزمره می نشینند... اگر چند آیه از تو را به یک نفس بخوانند مستمعین فریاد می زنند ”احسنت …! ” گویی مسابقه نفس است …

قرآن !‌ من شرمنده توام اگر به یک فستیوال مبدل شده ای حفظ کردن تو با شماره صفحه، خواندن تو آز آخر به اول، ‌یک معرفت است یا یک رکورد گیری؟ ای کاش آنان که ترا حفظ کرده اند، ‌حفظ کنی ، تا این چنین ترا اسباب مسابقات هوش نکنند .

خوشا به حال هر کسی که دلش رحلی است برای تو .

آنان که وقتی ترا می خوانند چنان حظ می کنند ،‌ گویی که قرآن همین الان به ایشان نازل شده است. آنچه ما با قرآن کرده ایم تنها بخشی از اسلام است که به صلیب جهالت کشیدیم."دکتر علی شریعتی"
    تصویر در دسترس نیست

11 سپاس: پرهام، jaj، Life Dream، هاچو هاچو، farzane، محسن صائب، mojde، garfild، نخبه، ملیکا، Kishe Mehr

• پرهام

خیلیییییییییییییی خوب بود دوست عزیز واقعا ممنون

3 سپاس: s_ali_m68، Life Dream، Kishe Mehr

• taha_1990

الو .. سلام.. منزل خداست؟

این منم مزاحمی که آشناست

هزار دفعه این شماره را دلم گرفته است

ولی هنوز پشت خط در انتظار یک صداست

شما که گفته اید پاسخ سلام واجب است

به ما که می رسد ، حساب بنده هایتان جداست؟

الو دوباره قطع و وصل تلفنم شروع شد

خرابی از دل من است یا که عیب سیم هاست؟

چرا صدایتان نمی رسد کمی بلند تر صدای من چطور؟

خوب و صاف و واضح و رساست؟

اگر اجازه می دهی برایت درد دل کنم

شنیده ام که گریه بر تمام دردها شفاست

دل مرا بخوان به سوی خود تا که سبک شوم

پناهگاه این دل شکسته خانه ی شماست

الو ، مرا ببخش ، باز هم مزاحمت شدم

دوباره زنگ می زنم ، دوباره ، تا خدا خداست

دوباره ...... تا خدا خداست ...

به یاد آرزوهایی که میمیرند سکوتی میکنم سنگین تر از فریاد ...

5 سپاس: پرهام، Life Dream، farzane، نخبه، Kishe Mehr

• شهلا

سلام
    خدا رحمت کند این مرد بزرگ را که سخنان ارزشمندش تا همیشه باقی خواهد ماند.
    روحش شاد :46:

3 سپاس: s_ali_m68، Life Dream، Kishe Mehr

• Kishe Mehr

یکبار یک میهمان اسپانیایی داشتیم که دکترای فلسفه داشت و دینش بودایی بود.. شب که منزل ما خوابیده بود شب پا شدم که برم آب بخورم دیدم اون بیداره... گفتم لابد اونم چنین کاری داره که بیداره... نه دیدم داره کتاب میخونه. گفتم به به عجب ادمیه و از اون مهمتر عجب کتابیه که ساعت 3 نصف شب داره اونو میخونه
    کنجکاو شدم تا ببینم چه کتابیه... وقتی متوجه شدم چه کتابیه از خدا خواستم که زمین دهان باز کنه تا از نهابت شرمندگی منو ببلعه
    بله دوستان ، آن کتاب کتابی نبود جز قرآن کریم.....
    گفتم خاک بر سر منه مسلمان دو آتیشه ی متعصبی که اخرین باری که لای قرآن رو باز کردم نمیدونم کی بوده
    فرداش وقتی راجع به اسلام بر سر مطلبی از قرآن با هم بحث میکردیم من با قیافه ای حق به جانب گفتم نظر اسلام فلان هست... ولی حق با او بود.. درست میگفت چون مستقیما به آیه ای استناد کرد که من نمیدانستم نظر قرآن اینست!

6 سپاس: s_ali_m68، Life Dream، هاچو هاچو، hadi04، محسن صائب، نخبه

• پرهام

جدیدایه عده افراد بیشعور پیدا شدن اس ام اس های مزخرفی رو برای هم میفرستن که فقط برای توهین به این بزرگ مرد ساخته شده و واقعا دل آدم رو به درد میاره " من چندبار ازین اس ام اس ها برام اومده و خیلی ناراحت شدم
    بنظرمن که این اس ام اس ها هدف دار ساخته شدن :14: خواهشا برای هم ارسال نکنین

6 سپاس: s_ali_m68، jaj، Life Dream، hadi04، نخبه، Kishe Mehr

• Life Dream

چقدر قشنگ گفته، خيلي برام تازگي داشت توو دوره اي كه الان تووش هستيم
    2 سپاس: s_ali_m68، Kishe Mehr

• farzane

مرسی عالی بود دوست عزیز 1189

• hadi04

سخنان دکتر رو که میخونم همیشه با خودم میگم واقعا ایشون چه اندیشمندی بودن البته کاملا دلیلش روشنه که این پیامکهای مسخره که در مورد ایشون میاد از گور چه کسایی بلند میشه .... لازم به بیان نیست
    ولی در مورد تاپیک واقعا ممنونم حال و هوام عوض شد قرآن خیلی خوبه خوندنش و از خوندنش بهتر فکر کردن در مورد آیاتش و اینکه خدا چقدر روشن راه درست رو نشونمون میده لذت بخشه :8:

3 سپاس: s_ali_m68، نخبه، Kishe Mehr

• محسن صائب

باید در مورد مرحوم شریعتی نظرم رو عرض کنم
    .
    هر قبل از شلوغی های سوریه هر موقع به زینبیه میرفتم یکی از اولویت های من رفتن به مزار این مرحوم در قبرستان پشت حرم حضرت زینب بود ، یادش بخیر اخرین بار صبح یکروز بارانی بود که از دربان پیرش خواستم در مزارش رو باز کنه و..........
    .
    در کنار احترام زیادی که برای شریعتی قایل هستم ، انتقاد هایی هم به بعضی نوشته ها و افکارش دارم که در جای خودش قابل بحث هست

• نخبه

عجب تاپیکی و عجب سخنانی واقعا با خوندن این متن شرمنده شدم :9: چون همش واقعیت بود
    ممنون دوست عزیز

• بابک

واقعآ عالی است..... منهم شرمنده هستم و همین طور خیلی شرمنده ام که چرا از روز ازل اوستا را هم نیاموختم . :68:
    1 سپاس: s_ali_m68

• ملیکا

نقل قول: s_ali_m68
    آنچه ما با قرآن کرده ایم تنها بخشی از اسلام است که به صلیب جهالت کشیدیم.

چقدر خوب گفته واقعا همینطوره
    مرسی280

• arash52

متن جالبی بود :46:
    نمیدونم نوشته دکتر شریعتیه یا کس دیگری ولی قابل تامله
    درمورد قرآن گوش کردن هم حرف جالبی زده . خود من تجربه اش رو دارم . هروقت دلم میخواد قرآن با صوت گوش بدم ، اطرافیان (چه در محیط کار ، چه در خانه و ...) بهم اعتراض می کنند و میگن مگه کسی مرده !!!!!!!!!!!!!! خاموش کن دلمون گرفت !!!!!!!!!!
    حتی تاسف انگیزتر اینه که بعضی ها میگن خاموش کن شگون نداره . یهو یه کسی میمیره !!!

• Seyed Amir

با تشکر فراوان ، اینا تماماً مواردیه که تک تک ما با اونا مواجه شدیم اما این که یکجا تو یک مطلب بهش اشاره شده خیلی جالب و تامل برانگیز بود.
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: