ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
jaj
شهلا
متاسفانه اگر من با شما بحث رو ادامه بدم اولا شاید اینجا جاش نباشه و خیلی وقت گیر هست و فرصت کم و نت هم که وضع مناسبی نداره از نظر سرعت و صد درصد من و شما بخاطر تضاد در عقیده از دست هم ناراحت خواهیم شد.
فقط من در جواب حرفهاتون این جملات رو میگم و والسلام .
من از سعادت از دیدگاه خودم گفتم و شما هم نمی دونم دیدگاهتون از سعادت چیه ؟ کسی هم نگفته خدا رو من فقط برای خودم می خوام.
در مورد دین هم هیچ جبر ی نیست. در تمام دنیا همه جور دین و مذهبی داریم. مگه تو ی امریکا مسلمون پیدا نمی شه و یا یه امریکایی با مطالعه در دین اسلام نمی تونه مسلمون بشه که شما داری این حرفها رو می زنی که مثلا من در ایران به دنیا اومدم مجبور شدم مسلمون بشم .
مگه در تمام ایران همه مسلمونن. مگه ما کلیمی و مسیحی و زرتشتی...نداریم؟
در مورد حرف بعدی شما :
خداوند در این دنیا دیدارش امکان نداره و خودش گفته به شکل و قیافه ام فکر نکنید. اما معلوم نیست توی اون دنیا هم نشه خدا رو دید.
ضمنا همه اینها موقعی تحقق پیدا می کنه که ما مرده باشیم و بریم اون دنیا. البته خودم رو میگم که زودتر مایلم برم. شما انشا الله بعد از 100 سال به بالا ...
حالا شما چرا ناراحتی که مسلمون هستی. می تونید تغییر مذهب بدید که خدا نکنه کسی از مسلمونی منصرف بشه و بره سراغ یک دین دیگه...
شهلا
خیلی ممنون از توجه شما و نظرتون .
بسیار لطف دارید
ملیکا
شهلا
ژنرال
از این خیلی خوشم اومد
شهلا
تشکر از ژنرال عزیز
ممنون از خوش آمدنتون.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→