₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » کاریکلماتورهای من
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » کاریکلماتورهای من

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

کاریکلماتورهای من

2234 بازدید، 27 پست، نویسنده: شهلا

• شهلا

سلام
    متاسفانه اگر من با شما بحث رو ادامه بدم اولا شاید اینجا جاش نباشه و خیلی وقت گیر هست و فرصت کم و نت هم که وضع مناسبی نداره از نظر سرعت و صد درصد من و شما بخاطر تضاد در عقیده از دست هم ناراحت خواهیم شد.
    فقط من در جواب حرفهاتون این جملات رو میگم و والسلام .
    من از سعادت از دیدگاه خودم گفتم و شما هم نمی دونم دیدگاهتون از سعادت چیه ؟ کسی هم نگفته خدا رو من فقط برای خودم می خوام. :13:
    در مورد دین هم هیچ جبر ی نیست. در تمام دنیا همه جور دین و مذهبی داریم. مگه تو ی امریکا مسلمون پیدا نمی شه و یا یه امریکایی با مطالعه در دین اسلام نمی تونه مسلمون بشه که شما داری این حرفها رو می زنی که مثلا من در ایران به دنیا اومدم مجبور شدم مسلمون بشم .
    مگه در تمام ایران همه مسلمونن. مگه ما کلیمی و مسیحی و زرتشتی...نداریم؟
    در مورد حرف بعدی شما :
    خداوند در این دنیا دیدارش امکان نداره و خودش گفته به شکل و قیافه ام فکر نکنید. اما معلوم نیست توی اون دنیا هم نشه خدا رو دید.
    ضمنا همه اینها موقعی تحقق پیدا می کنه که ما مرده باشیم و بریم اون دنیا. البته خودم رو میگم که زودتر مایلم برم. شما انشا الله بعد از 100 سال به بالا ...
    حالا شما چرا ناراحتی که مسلمون هستی. می تونید تغییر مذهب بدید که خدا نکنه کسی از مسلمونی منصرف بشه و بره سراغ یک دین دیگه...
    :101:

2 سپاس: jaj، محسن صائب

• شهلا

سلام به aac198000

خیلی ممنون از توجه شما و نظرتون .

بسیار لطف دارید :46:

• ملیکا

قشنگ بود مرسی280

• شهلا

تشکر ملیکای عزیز 386
    1 سپاس: ملیکا

• ژنرال

نقل قول: شهلا
    خدایا :تو مرا پس خواهی گرفت از زمین . به این نکته ایمان دارم.

از این خیلی خوشم اومد :105:

• شهلا

سلام
    تشکر از ژنرال عزیز
    ممنون از خوش آمدنتون. :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: