₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » "پرچم سرخ حرم امام حسين (ع)"
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » "پرچم سرخ حرم امام حسين (ع)"

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

"پرچم سرخ حرم امام حسين (ع)"

1792 بازدید، 6 پست، نویسنده: taha_1990

• taha_1990

تصویر در دسترس نیست

در قبايل عرب همواره جنگ بود ، اما مكه ((سرزمين حرام)) بود و چهار ماه رجب ، ذی القعده ، ذی الحجه و محرم ،((زمان حرام) )، يعنی كه درآن جنگ حرام است . دو قبيله كه با هم می جنگيدند ، تا وارد ماه حرام می شدند، جنگ را موقتا تعطيل می كردند ، اما برای آنكه اعلام كنند كه : ((در حال جنگند و اين آرامش از سازش نيست ، ماه حرام رسيده است و چون بگذرد ، جنگ ادامه خواهد يافت)) ، سنت بود كه بر قبه ی خيمه ی فرمانده قبيله ، پرچم سرخی بر می افراشتند تا دوستان ، دشمنان و مردم ، همه بدانند كه : ((جنگ پايان نيافته است)).
    آنها كه به كربلا می روند ، می بينند كه جنگ با پيروزی يزيد پايان گرفته و بر صحنه ی جنگ ، آرامش مرگ سايه افكنده است .
    اما می بينند كه بر قبه ی آرامگاه ((حسين)) ، پرچم سرخی در اهتزاز است .
    بگذار اين سال های حرام بگذرد!
    (دکتر علی شریعتی / حسين وارث آدم )

تصویر در دسترس نیست

عالم همه قطره اند و دریاست ، حسین / خوبان همه بنده اند و مولاست ، حسین

ترسم که شفاعت کند از قاتل خویش / از بس که کرم دارد و آقاست ، حسین

5 سپاس: mz56mz، farzane، هاچو هاچو، ملیکا، mojde

• بچه مثبت

سلام
    فردا اول محرم و آغاز سال 1434 هجری قمری هست.
    خیلی از ماها بچه مسلمون و شیعه هستیم و در دنیای واقعی در این ماه آداب و رسوم ویژه ای داریم. خیلی از رسانه ها و سایتها هم به این موضوع میپردازند...
    اما از شما عزیزان تقاضا دارم تقاضا دارم و مجدد تقاضا دارم بیاییم به خودمون و قوانین سایت احترام بگذاریم و از رد و بدل اطلاعات در زمینه عقاید مذهبی در تاپیکها و پستها خودداری کنیم.

پیشاپیش از همه‌تون ممنونم :46:
    اگر دل‌تون لرزید برای منم دعا کنید

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    9 سپاس: دلشاد، mz56mz، ژنرال، farzane، s_ali_m68، بهونه، هاچو هاچو، mojde، علیرضا

• شهلا

السّلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلّت بفنائک ... :2:
    1 سپاس: s_ali_m68

• هاچو هاچو

خیلی ممنونم رفیق...اجرت با خودشون :48:
    نمایش یا پنهان متنواقعا حال کردم :90:

• بابک

خیلی از ماها بچه مسلمون و شیعه هستیم و در دنیای واقعی در این ماه آداب و رسوم ویژه ای داریم.

خیلی ماها هم مسلمان نیستیم ولی به اسلام و پیامبر اسلام و عقاید اسلام احترام خاصی میگذاریم .میخوام بپرسم که آیا آنها هم به دین و کتاب و پیامبر پارسیان هم احترام میگذارند ؟ منکه ندیدم !
    مثبت جون : من دل نلرزیده برات دعا میکنم ......

2 سپاس: s_ali_m68، علیرضا

• ملیکا

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: