ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
"پرچم سرخ حرم امام حسين (ع)"
taha_1990
آنها كه به كربلا می روند ، می بينند كه جنگ با پيروزی يزيد پايان گرفته و بر صحنه ی جنگ ، آرامش مرگ سايه افكنده است .
اما می بينند كه بر قبه ی آرامگاه ((حسين)) ، پرچم سرخی در اهتزاز است .
بگذار اين سال های حرام بگذرد!
(دکتر علی شریعتی / حسين وارث آدم )
▧ تصویر در دسترس نیست
ترسم که شفاعت کند از قاتل خویش / از بس که کرم دارد و آقاست ، حسین
بچه مثبت
فردا اول محرم و آغاز سال 1434 هجری قمری هست.
خیلی از ماها بچه مسلمون و شیعه هستیم و در دنیای واقعی در این ماه آداب و رسوم ویژه ای داریم. خیلی از رسانه ها و سایتها هم به این موضوع میپردازند...
اما از شما عزیزان تقاضا دارم تقاضا دارم و مجدد تقاضا دارم بیاییم به خودمون و قوانین سایت احترام بگذاریم و از رد و بدل اطلاعات در زمینه عقاید مذهبی در تاپیکها و پستها خودداری کنیم.
پیشاپیش از همهتون ممنونم
اگر دلتون لرزید برای منم دعا کنید
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
شهلا
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
واقعا حال کردمبابک
خیلی ماها هم مسلمان نیستیم ولی به اسلام و پیامبر اسلام و عقاید اسلام احترام خاصی میگذاریم .میخوام بپرسم که آیا آنها هم به دین و کتاب و پیامبر پارسیان هم احترام میگذارند ؟ منکه ندیدم !
مثبت جون : من دل نلرزیده برات دعا میکنم ......
ملیکا
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→