₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » درخواست طلاق تنها سه روز پس از ازدواج!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » درخواست طلاق تنها سه روز پس از ازدواج!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

درخواست طلاق تنها سه روز پس از ازدواج!!

312 بازدید، 19 پست، نویسنده: garfild

• garfild

تصویر در دسترس نیست

یک زوج جوان كه پس از یك سال انتظار راهی خانه بخت شده بودند تنها 3 روز پس از ازدواج بخاطر دخالت‌ های مادر عروس برای جدایی به دادگاه خانواده رفتند.

زوج جوان مقابل قاضی شعبه 268 دادگاه خانواده تهران نشسته بودند كه قاضی پس از مطالعه پرونده با تعجب از مرد جوان پرسید: علت درخواست طلاق آن هم 3 روز پس از ازدواج‌تان چیست؟

كامیار در حالی كه سر به زیر انداخته بود به آرامی گفت: یك سال قبل ترم آخر دانشگاه بودم و برای تأمین مخارج در مغازه یكی از آشنایان كار می‌كردم. یك روز به طور اتفاقی با همسرم آشنا شدم كه برای خرید به مغازه آمده بود. در همان دیدار احساس عجیبی وجودم را فرا گرفت. بعد هم شماره تلفن همراه یاسمن را گرفته و چند روز بعد با او قرار ملاقات گذاشتم. دیدارها و تماس‌های تلفنی ما ادامه داشت تا این كه با طرح موضوع ازدواج، خانواده‌هایمان را نیز در جریان قرار دادیم.

خوشبختانه خیلی زود با توافق خانواده «یاسمن» مراسم رسمی خواستگاری برگزار شد. اما در ادامه مادرش كه زن پرتوقعی بود به طرح خواسته‌های عجیبش پرداخت. من هم برای رسیدن به دختر موردعلاقه‌ام با مهریه یك هزار سكه طلا، برگزاری جشن عروسی در تالاری باشكوه و خرید بخشی از جهیزیه موافقت كردم. این درحالی بود كه خانواده‌ام بشدت با آن مخالف بودند.

سرانجام با سختی فراوان و كمك خانواده و دوستان و بدهی سنگین عروسی چهل میلیون تومانی برگزار شد. اما افسوس كه خیلی زود متوجه شدم همه این تلاش‌ها بی‌فایده بوده و همسرم همچنان تحت نفوذ حرف‌های مادر و خانواده‌اش زندگی‌مان را جهنم كرده است. در ادامه زن جوان كه سكوتش را شكسته بود به قاضی گفت: حرف‌های همسرم را قبول دارم و شرمنده او هستم. اما افسوس كه نه من، بلكه هیچكدام از اعضای خانواده‌ام اجازه نداریم روی حرف مادرمان حرف بزنیم.

حالا هم سه روز پس از شروع زندگی مشترك به این نتیجه رسیده‌ام كه ادامه زندگی ما هیچ فایده‌ای ندارد. چرا كه همسرم بشدت از مادرم دلگیر است و دائم می‌گوید این زندگی به نتیجه ای نمی‌رسد. حالا هم تصمیم دارم مهریه‌ام را ببخشم و بخشی از هدایای عروسی را نیز به او بپردازم تا كمی از بدهی سنگین را تسویه كند.

ضمن این كه می‌خواهم به او ثابت كنم عاشقانه دوستش دارم. قاضی عموزادی پس از شنیدن اظهارات زوج جوان و ارائه راهكارهای كارشناسی عروس و داماد را از طلاق منصرف كرد و زوج جوان با لبخند از محكمه بیرون رفتند.

12 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، mz56mz، lion1360، Life Dream، farzane، حورا، ژنرال، s_ali_m68، هاچو هاچو، behnam25، gilas

• دلشاد

نقل قول: garfild
    بخاطر دخالت‌ های مادر عروس برای جدایی به دادگاه خانواده رفتند.

امان از دست این مادر زنها 351

3 سپاس: farzane، garfild، ماهی

• mz56mz

و زوج جوان با لبخند از محكمه بیرون رفتند.

خب خدا رو شكر
    تصویر در دسترس نیست

5 سپاس: farzane، garfild، ملیکا، ماهی، هاچو هاچو

• lion1360

اما افسوس كه نه من، بلكه هیچكدام از اعضای خانواده‌ام اجازه نداریم روی حرف مادرمان حرف بزنیم.

:38:

2 سپاس: farzane، garfild

• Life Dream

garfild,
    توو فرهنگ ما از مادر عروس به اسم "زبان خسو" ياد ميشه، يعني ربانش مثل تيغ كاكتوسه! :4:

2 سپاس: farzane، garfild

• farzane

243 امروز حالم خیلی خوبهههههههههههههههههههههههههههههههه 243

میسی میسی داداش مرتضیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 280 282 280 282

307

337

1189

1 سپاس: garfild

• حورا

• ملیکا

خداروشکر جدا نشدن :8:

• taha_1990

garfild,
    خدا رو شکر به خیر گذشت .

• garfild

دلشاد,
    mz56mz,
    lion1360,
    Life Dream,
    farzane,
    حورا,
    ملیکا,
    s_ali_m68,
    ممنون از همه دوستان که نظر دادن 386

1 سپاس: farzane

• ماهی

چه طلاقای مسخره ای :4:
    2 سپاس: garfild، هاچو هاچو

• AVINAR

خدارو شکر که آخرش از هم جدا نشدن :48:

• هاچو هاچو

آخرش یکم هندی بود :4:

• garfild

نقل قول: هاچو هاچو
    خرش یکم هندی بود

شما ببخششون دیگه داش مهدی فیلم دیگه بلد نبودن :4:

1 سپاس: هاچو هاچو

• gilas

یه کم اکشن هم قاطیش میکردی خوب :4:
    2 سپاس: هاچو هاچو، garfild

• هاچو هاچو

شما ببخششون دیگه داش مهدی فیلم دیگه بلد نبودن :4:

نه خب به آدم بر میخوره :32:
    نمایش یا پنهان متن:4: :11:

• ژنرال

کلا عزیزان ساکن شرق تهران، از همه طلاقای عجیب غریب دارن :4:

• garfild

نقل قول: gilas
    یه کم اکشن هم قاطیش میکردی خوب

چشم طلاق بعدی میگیم اکشن بزارن حالشو ببری :4:

نقل قول: هاچو هاچو
    نه خب به آدم بر میخوره

آخیییییییییی 362

نمایش یا پنهان متن :11:

نقل قول: ژنرال
    کلا عزیزان ساکن شرق تهران، از همه طلاقای عجیب غریب دارن

الان از کجا متوجه شدی ساکن شرق هستن :22: 403 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: