از تمام عزيزان بوفيلندى و مديران گرامى كه اين هفته و هفته هاى قبل ما رو يارى دادند و در مسابقه شركت كردند متشكر و سپاسگزارم حضور شما در مسابقه باعث شادى و خشنودى ماست از دوستان , نيز براى ارسال عكس پيشنهادى قدردانى ميكنم .
برنده هفته دوازدهم carlos
(هفته سيزدهم 28 آبان)
▧ تصویر در دسترس نیست
قوانين ١- آغاز مسابقه يكشنبه هر هفته تا ساعت 24 جمعه ( شنبه انتخاب بهترين جمله ) ٢- توهين ، اهانت ، استفاده كردن از كلمات نا مناسب و ركيك ، ذكر نام افراد ممنوع و غير قانونى ميباشد ٣- نوشتن جملات كوتاه ، حداكثر در يك خط ٤- هر كاربر اجازه يك جمله ( يك پست ) در هر مسابقه رو دارد ٥- جايزه بهترين جمله هر هفته ٣٠ بوفى ٦- شركت كنندگان عزيز لطفا از گذاشتن پستهاى اضافه و غير مربوط به مسابقه خود دارى نماييد ۷- جمله خود را ميتوانيد روى عكس هفته يا در پست بنويسيد ۸-كاربران عزيز ميتوانند عكسهاى مفهومى و جالب خودشون رو براى شركت در مسابقه با پيام خصوصى به بندری بفرستند( عكس تاييد شد 5 بوفى دريافت خواهد كرد )
**داوران به صورت چرخشى از مديران هر هفته خودم + چهار مدير ( 1+4 )
مبارکه علی گل باشه ترکوندی که باز تو نمایش یا پنهان متنیره مِشد دِگه جا ندِره واسه ای همه بوفی دست قضات عزیز هم ممنون نمایش یا پنهان متنراسته میگن خسرو رفته واسه داوری مسابقات جهانی؟
ممنون خسرو جان ممنون محمود جان تبریک به بهروز و کارلوس دوبله سوبله امتیازها واریز شد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بببخشید هر چی فکریدم چیزی جز اینکه باید بشینم پای یه سری مطلب و پاورپوینتشون رو درست کنم چیزی به ذهنم نرسید بببچخید بُخودا فکردیدم ولی حاصلی نداشت تبریک به دلشاد عزیز که عکسش کلی خنده دار بود بخصوص میمونه تبریک به آقا علی کارلوس
زن : هه هه ؛ می بینم که دست از پا درازتر برگشتی ! چیه باز گل خوردی !؟ میمون : آره . حذف شدیم!! زن : هه هه هه . ای دروازه بان بی استعداد !! میمون : نمایش یا پنهان متنبی استعداد باباته ! زن : هه هه . اگه مردی پنهانش نکن ببینم چی زر زدی !!! هه هه میمون : من مرد نیستم . زن : هه هه . خوب حله ! پس برو از جلوی چشمام خفه شو !! هه هه
mz56mz
از تمام عزيزان بوفيلندى و مديران گرامى كه اين هفته و هفته هاى قبل ما رو يارى دادند و در مسابقه شركت كردند متشكر و سپاسگزارم حضور شما در مسابقه باعث شادى و خشنودى ماست
قوانين
١- آغاز مسابقه يكشنبه هر هفته تا ساعت 24 جمعه ( شنبه انتخاب بهترين جمله )
٢- توهين ، اهانت ، استفاده كردن از كلمات نا مناسب و ركيك ، ذكر نام افراد ممنوع و غير قانونى ميباشد
٣- نوشتن جملات كوتاه ، حداكثر در يك خط
٤- هر كاربر اجازه يك جمله ( يك پست ) در هر مسابقه رو دارد
٥- جايزه بهترين جمله هر هفته ٣٠ بوفى
٦- شركت كنندگان عزيز لطفا از گذاشتن پستهاى اضافه و غير مربوط به مسابقه خود دارى نماييد
۷- جمله خود را ميتوانيد روى عكس هفته يا در پست بنويسيد
۸-كاربران عزيز ميتوانند عكسهاى مفهومى و جالب خودشون رو براى شركت در مسابقه با پيام خصوصى به بندری بفرستند( عكس تاييد شد 5 بوفى دريافت خواهد كرد )
**داوران به صورت چرخشى از مديران هر هفته خودم + چهار مدير ( 1+4 )
** داوران اين هفته ( gilas ،دلشاد ، بهونه ،ماهى ، بندري ، )
**
نمایش یا پنهان متن
با كسب اجازه از داداش بندرى اقا خسرو عزيزايشان به زودى در خدمت شما عزيزان خواهد بود
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
یره مِشد دِگه جا ندِره واسه ای همه بوفیدست قضات عزیز هم ممنون
نمایش یا پنهان متن
راسته میگن خسرو رفته واسه داوری مسابقات جهانی؟garfild
دلشاد
مبارک داش علی باشه
farzane
مبارکه مبارکه کارلوس عزیز باشههههههه
مبارک باسههههههههههههههههه علی جان
مرسی هم از شما عمو محمود گل
و عمو خسرو که نیستن انگاری حالشون خوبه که عمویی ؟؟
از داداش بهروز هم بابت عکس ممنون عالیه
و از داوران دوره ی پیش و داوران این دوره
هم ممنون هم خسته نباشید
farzane
یه بووس میدی
▧ تصویر در دسترس نیست
carlos
هاچو هاچو,
garfild,
دلشاد,
farzane,
carlos,
منم به نوبه ی خودم تبریک میگم به کارلوس عزیز
جیگرشو
نمایش یا پنهان متن
ممنون از دوستان . ممنون از داورانmz56mz
ژنرال
تشکر ویژه ار هیئت محترم داوران.
به zrnznn هم تبریک میگه کارلوس.
بندری
محمود جان من برگشتم و همه جوره در خدمتم عزيز دل انگيز
mz56mz
خوش برگشتى كاكو تاپيك در خدمت شماست
ماهی
خدا رو شکر که داورم.ادیگه برنده شدن بسمه..
بچه مثبت
ممنون محمود جان
تبریک به بهروز و کارلوس دوبله سوبله
امتیازها واریز شد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
▧ تصویر در دسترس نیست
ملیکا
▧ تصویر در دسترس نیست
carlos
اینم جمله ی من :
سِن: سلام مامان ، مامان من حامله ام ،همش تقصیر ِ سالیه
مامانش: سِن باز تَوَهم زدی تو ! تو پسری، تو پسرکوچولوئه منی، برو بازیتو بکن، بدو دیوث ...
دوستان تا دوشنبه هفته بعد خداحافظ
ژنرال
مامانش: سِن باز تَوَهم زدی تو ! تو پسری، تو پسرکوچولوئه منی، برو بازیتو بکن، بدو دیوث ...
خیلی باحال بود
مایو شنا یادت نره
بندری
ملیکا,
نخند من يه فندوق تو شكمم دارم
سِن: سلام مامان ، مامان من حامله ام ،همش تقصیر ِ سالیه
zrnznn
بببچخید بُخودا فکردیدم ولی حاصلی نداشت
تبریک به دلشاد عزیز که عکسش کلی خنده دار بود بخصوص میمونه
تبریک به آقا علی کارلوس
arash52
میمون : آره . حذف شدیم!!
زن : هه هه هه . ای دروازه بان بی استعداد !!
میمون :
نمایش یا پنهان متن
بی استعداد باباته !زن : هه هه . اگه مردی پنهانش نکن ببینم چی زر زدی !!! هه هه
میمون : من مرد نیستم .
زن : هه هه . خوب حله ! پس برو از جلوی چشمام خفه شو !! هه هه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→