ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ونیز زیباترین شهر جهان در آب
شهلا
بیایید و زندگی را در این جا مقایسه کنید با شهر و کشور خودتان.
فکر نکنید اینجا سیل و طوفان شده ... نخیر ...این شهر روی آب ساخته شده.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
انگار به آقایون خیلی خوش می گذره؟ ما که بخیل نیستیم ! خوش باشید.
چه کسی دلش می خواست جای مردم ونیز باشه؟
منکه دلم می خواد . فقط زمستوناش توی آب پاهام یخ می زنه. البته فقط همین مورد برام مشکل سازه
دلشاد
شهلا
البته استثائا مردم ونیز بخاطر موقعیت این شهر بدون اینکه طوفان و سیلی پیش اومده باشه از اول عمرشون همیشه توی آب بودند و هستند بنابر این اگر اینجا سیل و طوفانی هم بشه زیاد ناراحت نمی شن چون به آب عادت دارند.
ملیکا
ماهی
شهلا
تشکر که نظر دادید.
بله درسته با وجود قشنگی این شهر ، زندگی کردن سخته در جایی که برای رفت و آمد یا باید قایق سوار شد و یا از میان آب با مشکلات عبور کرد.
حورا
شهلا
شهر زیبا و رویائی ونیز رو خیلی دوست دارم.
farzane
خیلی خیلی دوس دارم اینجارو عزیزم
مخصوصا من که عاشق آب هستم فکر کنم منم خیلی شاد بودم اگه اونجا زندگی میکردم
شهلا
ممنونم فرزانه جان از لطفت.
امیدوارم حالا که چنین جاهایی رو دوست داری ، یک زمان موفق بشی و سفر کنی به ونیز .
gilas
البته این عکسا مربوط به سیل و طفان اخیر هستش که باعث شده معدود خیابون های ونیز به زیر آب بره
Tourists swim in flooded Venice
شهلا
البته شاید یه مقداری از زیاد شدن آب مربوط به طوفان باشه اما ونیز همیشه این حالت رو داره چون تنها عبور از خیابانهاش فقط با قایق صورت می گیره که از قدیم بوده . یعنی ارتفاع آب طوری هست که به موتور ماشین صدمه می زنه و ضمنا ماشین داخلش آب جمع می شه.
ضمن اینکه من این عکسها رو از جایی گرفتم که در مورد سیل و آب گرفتگی بیش از حد ونیز حرف نزده بود و فقط زندگی در این شهر رو به نمایش گذاشته بود .
این توضیحات رو دادم برای اطلاع دیگر دوستان بخاطر موقعیت این شهر زیبا و زندگی در اون
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→