₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » نرم افزار نوشتن فارسی روی عکس ؟!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » نرم افزار نوشتن فارسی روی عکس ؟!

بدون عکس

نرم افزار نوشتن فارسی روی عکس ؟!

4588 بازدید، 15 پست، نویسنده: علیرضا

• علیرضا

برای نوشتن حروف و کلمات فارسی روی عکس، از چه برنامه ای استفاده می کنید؟

یک بار برنامه فتوشاپ نسخه مدیترانه رو نصب کردم و با محدودیتهایی موفق به نوشتن تکستهای فارسی روی عکس شدم ولی این برنامه خیلی سنگینه و بودنش صرف به خاطر این کار در کامپیوتر کمی معقول به نظر نمی رسه.
    من چون منبع اطلاعاتیم گوگل و دوستان عزیزم در بوفیلند هست، لذا این سؤال رو اینجا مطرح کردم تا بلکه پاسخ مناسبی بگیرم.

در حال حاضر برای نوشتن عبارت های فارسی روی عکس مسیر خنده داری رو طی می کنم، ابتدا در word اون کلمات رو می نویسم و بعد عکسشو تو فتوشاپ ادیت می کنم و دور حروف رو می برم بعد کپی پیست می کنم روی عکس مورد نظرم).

اگه راه آسونتری رو بلد هستید ممنون میشم اگه به ما هم بگید.

14 سپاس: Kishe Mehr، farzane، دلشاد، بچه مثبت، هاچو هاچو، lion1360، sib، ملیکا، MAJID ART، gilas، ژنرال، arash52، Life Dream، میهمانbee

• Kishe Mehr

به به معمار کبیر سایت :6: ... راستش منم نرم افزار خاصی سراغ ندارم ولی تا الان که خدا رو شکر کارمو با همون word گذر ِ دوران کردم :4:
    شایدم به قول شما یه مقدار مسخره به نظر برسه ولی تا حالاش که کارمو خوب راه انداخته :9: روش کارم هم بدین صورته که عکس رو توی word ، میارم بعد روی عکس، متن مورد نظرمو می نویسم بعد که تموم شد از اون عکس + متن یک عکس میگیرم و اونو توی paint و یا فتوشاپ paste میکنم :4: فکر میکنم این ساده ترین راه باشه.. امیدوارم تونسته باشم کمکی هر چند کوچیک کرده باشم :24:

9 سپاس: علیرضا، farzane، دلشاد، بچه مثبت، هاچو هاچو، ماهی، ژنرال، arash52، میهمانbee

• دلشاد

راستش من با برنامه فارسی ساز LeoMoon Persian TTT استفاده میکنم
    ولی میشه روی ورد عکس را بزاری و نوشته را روش بنویسی بعدش دیگه :4:

10 سپاس: Kishe Mehr، علیرضا، farzane، بچه مثبت، هاچو هاچو، MAJID ART، ماهی، ژنرال، arash52، میهمانbee

• بچه مثبت

نقل قول: دلشاد
    LeoMoon Persian TTT
    :105:

http://leomoon.com/

LeoMoon ParsiNegar 1.23 for Win/Mac
    خودش یکسری فونت فارسی داره که میشه ازش بهره برد و به نظرم کارت رو راه میندازه!
    از شیوه ای که مجتبی گفت منم برای بعضی از فونت های خاص استفاده میکنم
    اگر خواستی نستعلیق بنویسی میتونی از سایت زیر استفاده کنی:
    http://www.nastaliqonline.ir/

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    10 سپاس: farzane، علیرضا، هاچو هاچو، Kishe Mehr، دلشاد، MAJID ART، ماهی، gilas، arash52، میهمانbee

• هاچو هاچو

:4: ببخشید رییس منم از نرم افزاری که بهروز گفت استفاده میکنم بعد متن که نوشته شده رو کپی میکنم میام تو فتوشاپ پیست میکنم رو عکس ولی باید حتما فونت نوشته رو تو فتوشاپ طوری انتخاب کنی که حرف اول فونت با F شروع بشه :51:

6 سپاس: Kishe Mehr، علیرضا، ماهی، ژنرال، farzane، میهمانbee

• علیرضا

نقل قول: دلشاد
    راستش من با برنامه فارسی ساز LeoMoon Persian TTT استفاده میکنم
    ولی میشه روی ورد عکس را بزاری و نوشته را روش بنویسی بعدش دیگه

نقل قول: بچه مثبت

http://leomoon.com/

LeoMoon ParsiNegar 1.23 for Win/Mac

تصویر در دسترس نیست

خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!

اصن یه چیزیهههههههههههههه در حد جهانیییییییییییییییییی
    راحت شدمممممممممم
    خدا امواتتونو ببره بهشت
    آخیششششششششششششش

فکر کنم برنامه جامعی باشه. احتمالا فونت مونت هم میشه بهش اضافه کرد... نشه هم در همین حد فوق العاده است.
    ممنونننننننننننن

ای کاش زودتر سؤالمو مطرح می کردم اینجا :58:

12 سپاس: Kishe Mehr، بچه مثبت، دلشاد، ملیکا، MAJID ART، ماهی، gilas، ژنرال، arash52، هاچو هاچو، farzane، میهمانe04

• علیرضا

راستی یادم رفت بگم... با ورود به لینکی که امین جون دادن، برنامه دیگه ای معرفی شده با عنوان پارسی نگار
    گویا اون برنامه رو دیگه به روز نمی کنن. اینطور نوشته:
    این برنامه دیگر به‌روز رسانی نخواهد شد.
    لیومون پارسی‌نگار با قابلیت‌های جدید، جایگزین این برنامه می‌باشد.

این چیزی هست که باید دانلود و نصب بشه.
    تصویر در دسترس نیست

11 سپاس: Kishe Mehr، بچه مثبت، دلشاد، MAJID ART، ماهی، gilas، ژنرال، arash52، هاچو هاچو، farzane، میهمانe04

• علیرضا

نقل قول: بچه مثبت
    اگر خواستی نستعلیق بنویسی میتونی از سایت زیر استفاده کنی:
    http://www.nastaliqonline.ir/

اونم جالب بود. ممنون امین جان
    البته من فونت نستعلیق دارم. با ورد میشه نوشتش
    از اینجا دانلود کنن علاقه مندان:

دانلود فونت نستعلیق
    Iran.Nastaliq.1.0.zip - 465.37 KB

10 سپاس: بچه مثبت، Kishe Mehr، دلشاد، MAJID ART، ماهی، ژنرال، arash52، هاچو هاچو، farzane، میهمانbee

• Kishe Mehr

علیرضا,
    اگه میدونستم اینقدر گیر هستید ازتون موشتولوق میگرفتم :83: خدا رو شکر که کارتون راه افتاد وگرنه امشب خوابم نمی برد :4:

7 سپاس: علیرضا، دلشاد، ملیکا، ماهی، ژنرال، هاچو هاچو، farzane

• ماهی

چه سوال خوبی .منم یه خرده یاد گرفتم و بهره بردم :4:
    5 سپاس: ژنرال، علیرضا، دلشاد، هاچو هاچو، farzane

• gilas

من که با فتوشاپ کار میکنم هر دوتامون هم از همدیگه راضی هستیم :4:

اینی که امین معرفی کرد و هم تست میکنم :3:

6 سپاس: ژنرال، بچه مثبت، علیرضا، دلشاد، هاچو هاچو، farzane

• علیرضا

نقل قول: ماهی
    چه سوال خوبی .منم یه خرده یاد گرفتم و بهره بردم

:52:

نقل قول: gilas
    من که با فتوشاپ کار میکنم هر دوتامون هم از همدیگه راضی هستیم

خوب فتوشاپ که به تنهایی فونت فارسی رو درست در نمیاره. مشکل من هم همین بود دیگه (البته مگر اینکه نسخه مدیترانه باشه که در اونصورت حروف äöå رو در نمیاره و...)
    با برنامه ای که بهروز و امین عزیز معرفی کردند، تکستهای نوشته شده تو اون برنامه به فرمت خاصی که تو فتوشاپ قابل قبول هست convert میشه بعد تبدیل شده شو پیست میکنی تو فتوشاپ و خوشگل و زیبا تکستهای فارسی روی عکس در می آید!

5 سپاس: Life Dream، دلشاد، gilas، هاچو هاچو، farzane

• Life Dream

برنامه اي رو كه امين معرفي كرد جالبه، ولي من تا حالا توو فتوشاپ با به هم ريختگي هيچ نوع فونتي روبرو نبودم، نميدونم چرا براي شما اينطور بوده!! اينم از عكس فتوشاپ بر روي سيستم من :66:

تصویر در دسترس نیست

4 سپاس: دلشاد، gilas، هاچو هاچو، farzane

• gilas

نقل قول: علیرضا
    خوب فتوشاپ که به تنهایی فونت فارسی رو درست در نمیاره. مشکل من هم همین بود دیگه (البته مگر اینکه نسخه مدیترانه باشه که در اونصورت حروف äöå رو در نمیاره و...)

نقل قول: Life Dream
    برنامه اي رو كه امين معرفي كرد جالبه، ولي من تا حالا توو فتوشاپ با به هم ريختگي هيچ نوع فونتي روبرو نبودم، نميدونم چرا براي شما اينطور بوده!

دقیقا
    منم هیچ مشکلی تا حالا باهاش نداشتم :66:

لابد فتو شاپ ما خارجکیه :23:

4 سپاس: هاچو هاچو، farzane، Life Dream، علیرضا

• Kishe Mehr

راستی یه برنامه ی دیگه ای هست به نام فارسی نویس مریم... از این برنامه هم من خیلی وقت پیش استفاده میکردم روش کارش هم بدین صورت بود که داخل این برنامه متن رو می نوشتی بعد drag & drop میکردی توی فتوشاپ.. اینو الان یادم افتاد.. امیدوارم این برنامه هم به درد دوستان بخوره :24:
    3 سپاس: farzane، Life Dream، علیرضا
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: