برای نوشتن حروف و کلمات فارسی روی عکس، از چه برنامه ای استفاده می کنید؟
یک بار برنامه فتوشاپ نسخه مدیترانه رو نصب کردم و با محدودیتهایی موفق به نوشتن تکستهای فارسی روی عکس شدم ولی این برنامه خیلی سنگینه و بودنش صرف به خاطر این کار در کامپیوتر کمی معقول به نظر نمی رسه. من چون منبع اطلاعاتیم گوگل و دوستان عزیزم در بوفیلند هست، لذا این سؤال رو اینجا مطرح کردم تا بلکه پاسخ مناسبی بگیرم.
در حال حاضر برای نوشتن عبارت های فارسی روی عکس مسیر خنده داری رو طی می کنم، ابتدا در word اون کلمات رو می نویسم و بعد عکسشو تو فتوشاپ ادیت می کنم و دور حروف رو می برم بعد کپی پیست می کنم روی عکس مورد نظرم).
اگه راه آسونتری رو بلد هستید ممنون میشم اگه به ما هم بگید.
به به معمار کبیر سایت ... راستش منم نرم افزار خاصی سراغ ندارم ولی تا الان که خدا رو شکر کارمو با همون word گذر ِ دوران کردم شایدم به قول شما یه مقدار مسخره به نظر برسه ولی تا حالاش که کارمو خوب راه انداخته روش کارم هم بدین صورته که عکس رو توی word ، میارم بعد روی عکس، متن مورد نظرمو می نویسم بعد که تموم شد از اون عکس + متن یک عکس میگیرم و اونو توی paint و یا فتوشاپ paste میکنم فکر میکنم این ساده ترین راه باشه.. امیدوارم تونسته باشم کمکی هر چند کوچیک کرده باشم
LeoMoon ParsiNegar 1.23 for Win/Mac خودش یکسری فونت فارسی داره که میشه ازش بهره برد و به نظرم کارت رو راه میندازه! از شیوه ای که مجتبی گفت منم برای بعضی از فونت های خاص استفاده میکنم اگر خواستی نستعلیق بنویسی میتونی از سایت زیر استفاده کنی: http://www.nastaliqonline.ir/
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ببخشید رییس منم از نرم افزاری که بهروز گفت استفاده میکنم بعد متن که نوشته شده رو کپی میکنم میام تو فتوشاپ پیست میکنم رو عکس ولی باید حتما فونت نوشته رو تو فتوشاپ طوری انتخاب کنی که حرف اول فونت با F شروع بشه
راستی یادم رفت بگم... با ورود به لینکی که امین جون دادن، برنامه دیگه ای معرفی شده با عنوان پارسی نگار گویا اون برنامه رو دیگه به روز نمی کنن. اینطور نوشته: این برنامه دیگر بهروز رسانی نخواهد شد. لیومون پارسینگار با قابلیتهای جدید، جایگزین این برنامه میباشد.
این چیزی هست که باید دانلود و نصب بشه. ▧ تصویر در دسترس نیست
من که با فتوشاپ کار میکنم هر دوتامون هم از همدیگه راضی هستیم
خوب فتوشاپ که به تنهایی فونت فارسی رو درست در نمیاره. مشکل من هم همین بود دیگه (البته مگر اینکه نسخه مدیترانه باشه که در اونصورت حروف äöå رو در نمیاره و...) با برنامه ای که بهروز و امین عزیز معرفی کردند، تکستهای نوشته شده تو اون برنامه به فرمت خاصی که تو فتوشاپ قابل قبول هست convert میشه بعد تبدیل شده شو پیست میکنی تو فتوشاپ و خوشگل و زیبا تکستهای فارسی روی عکس در می آید!
برنامه اي رو كه امين معرفي كرد جالبه، ولي من تا حالا توو فتوشاپ با به هم ريختگي هيچ نوع فونتي روبرو نبودم، نميدونم چرا براي شما اينطور بوده!! اينم از عكس فتوشاپ بر روي سيستم من
خوب فتوشاپ که به تنهایی فونت فارسی رو درست در نمیاره. مشکل من هم همین بود دیگه (البته مگر اینکه نسخه مدیترانه باشه که در اونصورت حروف äöå رو در نمیاره و...)
نقل قول: Life Dream
برنامه اي رو كه امين معرفي كرد جالبه، ولي من تا حالا توو فتوشاپ با به هم ريختگي هيچ نوع فونتي روبرو نبودم، نميدونم چرا براي شما اينطور بوده!
راستی یه برنامه ی دیگه ای هست به نام فارسی نویس مریم... از این برنامه هم من خیلی وقت پیش استفاده میکردم روش کارش هم بدین صورت بود که داخل این برنامه متن رو می نوشتی بعد drag & drop میکردی توی فتوشاپ.. اینو الان یادم افتاد.. امیدوارم این برنامه هم به درد دوستان بخوره
علیرضا
یک بار برنامه فتوشاپ نسخه مدیترانه رو نصب کردم و با محدودیتهایی موفق به نوشتن تکستهای فارسی روی عکس شدم ولی این برنامه خیلی سنگینه و بودنش صرف به خاطر این کار در کامپیوتر کمی معقول به نظر نمی رسه.
من چون منبع اطلاعاتیم گوگل و دوستان عزیزم در بوفیلند هست، لذا این سؤال رو اینجا مطرح کردم تا بلکه پاسخ مناسبی بگیرم.
در حال حاضر برای نوشتن عبارت های فارسی روی عکس مسیر خنده داری رو طی می کنم، ابتدا در word اون کلمات رو می نویسم و بعد عکسشو تو فتوشاپ ادیت می کنم و دور حروف رو می برم بعد کپی پیست می کنم روی عکس مورد نظرم).
اگه راه آسونتری رو بلد هستید ممنون میشم اگه به ما هم بگید.
Kishe Mehr
شایدم به قول شما یه مقدار مسخره به نظر برسه ولی تا حالاش که کارمو خوب راه انداخته
دلشاد
ولی میشه روی ورد عکس را بزاری و نوشته را روش بنویسی بعدش دیگه
بچه مثبت
http://leomoon.com/
LeoMoon ParsiNegar 1.23 for Win/Mac
خودش یکسری فونت فارسی داره که میشه ازش بهره برد و به نظرم کارت رو راه میندازه!
از شیوه ای که مجتبی گفت منم برای بعضی از فونت های خاص استفاده میکنم
اگر خواستی نستعلیق بنویسی میتونی از سایت زیر استفاده کنی:
http://www.nastaliqonline.ir/
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
علیرضا
ولی میشه روی ورد عکس را بزاری و نوشته را روش بنویسی بعدش دیگه
http://leomoon.com/
LeoMoon ParsiNegar 1.23 for Win/Mac
▧ تصویر در دسترس نیست
خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!
اصن یه چیزیهههههههههههههه در حد جهانیییییییییییییییییی
راحت شدمممممممممم
خدا امواتتونو ببره بهشت
آخیششششششششششششش
فکر کنم برنامه جامعی باشه. احتمالا فونت مونت هم میشه بهش اضافه کرد... نشه هم در همین حد فوق العاده است.
ممنونننننننننننن
ای کاش زودتر سؤالمو مطرح می کردم اینجا
علیرضا
گویا اون برنامه رو دیگه به روز نمی کنن. اینطور نوشته:
این برنامه دیگر بهروز رسانی نخواهد شد.
لیومون پارسینگار با قابلیتهای جدید، جایگزین این برنامه میباشد.
این چیزی هست که باید دانلود و نصب بشه.
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
http://www.nastaliqonline.ir/
اونم جالب بود. ممنون امین جان
البته من فونت نستعلیق دارم. با ورد میشه نوشتش
از اینجا دانلود کنن علاقه مندان:
دانلود فونت نستعلیق
Iran.Nastaliq.1.0.zip - 465.37 KB
Kishe Mehr
اگه میدونستم اینقدر گیر هستید ازتون موشتولوق میگرفتم
ماهی
gilas
اینی که امین معرفی کرد و هم تست میکنم
علیرضا
خوب فتوشاپ که به تنهایی فونت فارسی رو درست در نمیاره. مشکل من هم همین بود دیگه (البته مگر اینکه نسخه مدیترانه باشه که در اونصورت حروف äöå رو در نمیاره و...)
با برنامه ای که بهروز و امین عزیز معرفی کردند، تکستهای نوشته شده تو اون برنامه به فرمت خاصی که تو فتوشاپ قابل قبول هست convert میشه بعد تبدیل شده شو پیست میکنی تو فتوشاپ و خوشگل و زیبا تکستهای فارسی روی عکس در می آید!
Life Dream
gilas
دقیقا
منم هیچ مشکلی تا حالا باهاش نداشتم
لابد فتو شاپ ما خارجکیه
Kishe Mehr
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→