هدف من دل آزاری شما دوستان خوبم نیست ولی شاید بد نباشه فقط دل به ظاهر زیبا و مترقی بعضی کشورهای دنیا نبندیم دیشب در یکی از شبکه های خبری سخنان وزیر خارجه آلمان و ... را دیدم تنها یک چیز واضح بود مردم فلان کشور کودک دارند گناه دارند ولی فلان بچه به دلیل تولد در فلان کشور یا تصمیم درست یا نادرست رهبر اون منطقه دیگر انسان نیست و باید نابود گردد باور کنید بدون در نظر گرفتن کشور و دولت میگم فقط از منظر یک انسان کودک و طفل معصوم از سیاست چه میداند ؟
لطف کنید ونظر بدهید من از نظرات شما دوستان استفاده میکنم
اول تشکر بابت اعلام نظر دوم تصمیم گرفتم، بیشتر فکر کنم چون از چند روز پیش سعی کردم بعضی تصورات خودم را دوباره بررسی کنم ،مثلا شبکه های خبری اروپا را دارم پیگیری میکنم جالب اینجاست بیشتر از پرداختن به مصیبتهای جنگ دارند مانور بزرگ خبری بر گنبد آهنین میدهند نظر شما برام مهمه(تمامی دوستان)شاید با توجه به اطلاعات واخبار هاییکه شما از سایتها و رسانه های مختلفی که بدست آورده اید مطالب جدید و نکته هایی نو را به من بیاموزید خلاصه بگم من در این چند روز با بررسی خبرگزاریهای اروپایی و آمریکایی برام روشن شد آنقدر ها هم که فکر میکردم حقیقت و راستی در کلامشان نیست تو این مقطع زمانی خودشان را نشان دادند در مورد رسانه های داخلی هم به دلیل قوانین سایت صحبت نمیکنم ببخشید سرت را درد آوردم
نقل قول: gilas
جنگ همیشه تر و خشک و با هم می سوزونه جنگ اشتباه هستش
بله بله بله هزاران بار بله وقتی مدتهاست برای کشورهای ما برنامه ریزی شده و منطقه از صد سال پیش کشور هایی براش تصمیم گیری کردن و میکنن و از همه دردناکتر اینکه با ایجاد مرزهای بین المللی بین کشورهایی که در گذشته نه چندان دور نیازی به روادید نبود و همه با هم تعامل داشتن ولی الان حتی دلشون رو هم مرزبندی کردن اگر توی کشور بغلی همه رو به توپ و تانک ببندن برای کشور همسایه مهم نیست تا اینکه نوبت خودشون بشه ............ نمیدونم چی بگم ؟ امان از تفرقه امان از نژاد پرستی امان از نامردی ... امان از مادی گرایی امان از دوری از انسانیت ....... خدا بزرگه صبح صلح نزدیکه ایشالا نمرود و فرعونها به درک واصل شدن نوبت اینا هم میشه
خدا مسببین این اوضاع رو در دنیا و اخرت به عذاب سخت گرفتار کنه.
نقل قول: aac198000
خلاصه بگم من در این چند روز با بررسی خبرگزاریهای اروپایی و آمریکایی برام روشن شد آنقدر ها هم که فکر میکردم حقیقت و راستی در کلامشان نیست
هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ رسانه ای، حقیقت رو همون طور که واقعاً هست منعکس نمیکنه و همشون بلا استثنا اخبار و وقایع رو از فیلترهای خودشون عبور میدن. اروپایی و امریکایی و وطنی و غیر وطنی هم نداره. تفاوت فقط در نوع فیلترهاست!
سيسرون : جنگ کشتارگاه کساني است که همديگر را نمي شناسند ، به نفع کساني است که يکديگر را مي شناسند ولي همديگر را نمي کشند . جنگ قوانين را خاموش مي کند .
خبرگزاریهای اروپایی و آمریکایی برام روشن شد آنقدر ها هم که فکر میکردم حقیقت و راستی در کلامشان نیست
به نظر من سیاست کثیفه در همه جای دنیا..هیچ کشوری نمی تونه ادعا کنه ظلم و ستم نمی کنه امــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا بین سیاست های کثیف فرق هایی وجود داره و اون اینه : آمریکا خون مردم دنیا رو می کنه توی شیشه برای مردمش اما سیاست گذارای ما چی؟ این سوالو از خودت پرسیدی تا حالا؟
نقل قول: aac198000
طف کنید ونظر بدهید من از نظرات شما دوستان استفاده میکنم
این نظر من بطور کلی درباره سیاسته..یکبار توی مهد کودک از پسرم پرسیدن می خوای چیکاره بشی گفت : رئیس جمهور..همه ذوق کردن و گفتن ماشالله.. ولی من نه تنها تحویلش نگرفتم بلکه همیشه بهش می گم سیاست کثــــــــــــــــــــیفه..باید ازش دوری کنی
سلام تمام جنگها بخاطر رسیدن به قدرت و برتری است و قدرت هم ضدّیت داره با انسانیت و عاطفه . کسی که دنبال دنیا و مادیاته مثل یک آدم کور چشمش رو می بنده به همه مظاهر آدمیت. قدرت آدم را کور می کنه .ضرب المثل درستی هست که در باره تمام کشورهای امروز صدق می کنه
آمریکا خون مردم دنیا رو می کنه توی شیشه برای مردمش اما سیاست گذارای ما چی؟
مطمئنی ؟ یعنی الان فقر و ظلم و تبعیض تو آمریکا وجود نداره ؟ یعنی همه اونجا تو رفاهند ؟ تبعیض کثیف نژادی از بین رفته ؟ نگو اوباما سیاهپوسته که از سادگیت خنده ام میگیره . نمیدونم راجع به جنبش وال استریت چقدر میدونی! نمیدونم دیدی چطوری با مردمشون رفتار میکنند یانه ! صدرحمت به کهریزک ! اون خونی که تو شیشه است خون سرخپوستای آمریکاست . صاحبان واقعی اون قاره . کجا وضعشون خوبه ؟ خون مردم بدبخت آفریقاست . خون هزاران ژاپنیه و .... من به شخصه هفتاد سال سیاه حاضر نیستم سیاستمداران کشورم نونم رو بزنن تو خون مردم بیگناه و بدن بهم کوفت کنم تا مثلا 50-60 سال زندگی نکبتیم رو توی مثلا رفاه مادی و حیوان صفتی سر بکنم . خور و خواب و خشم و شهوت ، شغب است و جهل و ظلمت حَیَوان خبر ندارد ز جهان آدمیت
من در کل از ناراحتی بچه ها ، حالم بد میشه . یه بچه حتی اگر مریض بشه که برای همه اجتناب ناپذیره ، فکر و روحمو آزار میده ، در مورد این عکسها هم کاری به بزرگترا ندارم چون اونا میدونند دارند چکار میکنند و خود راهشون رو انتخاب کردند اما در مورد بچه ها واقعاً حالم بد میشه و از خدا میخوام که هر چه زودتر این قضایا ختم بخیر بشه تا هیچ بچه ای به این وضعی که دیدیم دچار نشه . الهی آمین
aac198000
دیشب در یکی از شبکه های خبری سخنان وزیر خارجه آلمان و ... را دیدم تنها یک چیز واضح بود
مردم فلان کشور کودک دارند گناه دارند ولی فلان بچه به دلیل تولد در فلان کشور یا تصمیم درست یا نادرست رهبر اون منطقه دیگر انسان نیست و باید نابود گردد باور کنید بدون در نظر گرفتن کشور و دولت میگم فقط از منظر یک انسان
کودک و طفل معصوم از سیاست چه میداند ؟
دلشاد
نمایش یا پنهان متن
قوانین درج عناوین تاپیک ها:1- استفاده از رده های سنی و کلماتی مانند 18+ ، 15+، 16+ و یا کلمات مشابه در عنوان تاپیک ممنوع می باشد.
aac198000
تشکر از بابت تذکر - هدف ایجاد آلارم برای دوستانی بود که دوست ندارن این صحنه ها را ببینند
مستانه
اول بگو از نظراتمون کجا می خوای استفاده کنی؟!
عَلی لعنَتُ ا... قومٌ ظالمین
gilas
aac198000
عَلی لعنَتُ ا... قومٌ ظالمین
اول تشکر بابت اعلام نظر دوم تصمیم گرفتم، بیشتر فکر کنم چون از چند روز پیش سعی کردم بعضی تصورات خودم را دوباره بررسی کنم ،مثلا شبکه های خبری اروپا را دارم پیگیری میکنم
جالب اینجاست بیشتر از پرداختن به مصیبتهای جنگ دارند مانور بزرگ خبری بر گنبد آهنین میدهند
نظر شما برام مهمه(تمامی دوستان)شاید با توجه به اطلاعات واخبار هاییکه شما از سایتها و رسانه های مختلفی که بدست آورده اید مطالب جدید و نکته هایی نو را به من بیاموزید
خلاصه بگم من در این چند روز با بررسی خبرگزاریهای اروپایی و آمریکایی برام روشن شد آنقدر ها هم که فکر میکردم حقیقت و راستی در کلامشان نیست
تو این مقطع زمانی خودشان را نشان دادند
در مورد رسانه های داخلی هم به دلیل قوانین سایت صحبت نمیکنم
ببخشید سرت را درد آوردم
تشکر بابت نظر تان
sib
هاچو هاچو
arash52
taha_1990
خیلی دردناکه .
خدایا به حق امام حسین (ع) حق مظلوم را از ظالم بگیر...
hadi04
وقتی مدتهاست برای کشورهای ما برنامه ریزی شده و منطقه از صد سال پیش کشور هایی براش تصمیم گیری کردن و میکنن و از همه دردناکتر اینکه با ایجاد مرزهای بین المللی بین کشورهایی که در گذشته نه چندان دور نیازی به روادید نبود و همه با هم تعامل داشتن ولی الان حتی دلشون رو هم مرزبندی کردن اگر توی کشور بغلی همه رو به توپ و تانک ببندن برای کشور همسایه مهم نیست تا اینکه نوبت خودشون بشه ............ نمیدونم چی بگم ؟ امان از تفرقه امان از نژاد پرستی امان از نامردی ... امان از مادی گرایی امان از دوری از انسانیت ....... خدا بزرگه صبح صلح نزدیکه ایشالا نمرود و فرعونها به درک واصل شدن نوبت اینا هم میشه
ژنرال
هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ رسانه ای، حقیقت رو همون طور که واقعاً هست منعکس نمیکنه و همشون بلا استثنا اخبار و وقایع رو از فیلترهای خودشون عبور میدن.
اروپایی و امریکایی و وطنی و غیر وطنی هم نداره.
تفاوت فقط در نوع فیلترهاست!
Kishe Mehr
arash52
چو اسیر توست اکنون به اسیر کن مدارا
▧ تصویر در دسترس نیست
کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا
ماهی
به نظر من سیاست کثیفه در همه جای دنیا..هیچ کشوری نمی تونه ادعا کنه ظلم و ستم نمی کنه امــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
بین سیاست های کثیف فرق هایی وجود داره و اون اینه :
آمریکا خون مردم دنیا رو می کنه توی شیشه برای مردمش اما سیاست گذارای ما چی؟
این سوالو از خودت پرسیدی تا حالا؟
این نظر من بطور کلی درباره سیاسته..یکبار توی مهد کودک از پسرم پرسیدن می خوای چیکاره بشی گفت : رئیس جمهور..همه ذوق کردن و گفتن ماشالله..
ولی من نه تنها تحویلش نگرفتم بلکه همیشه بهش می گم سیاست کثــــــــــــــــــــیفه..باید ازش دوری کنی
شهلا
تمام جنگها بخاطر رسیدن به قدرت و برتری است و قدرت هم ضدّیت داره با انسانیت و عاطفه .
کسی که دنبال دنیا و مادیاته مثل یک آدم کور چشمش رو می بنده به همه مظاهر آدمیت.
قدرت آدم را کور می کنه .ضرب المثل درستی هست که در باره تمام کشورهای امروز صدق می کنه
arash52
مطمئنی ؟ یعنی الان فقر و ظلم و تبعیض تو آمریکا وجود نداره ؟
یعنی همه اونجا تو رفاهند ؟ تبعیض کثیف نژادی از بین رفته ؟ نگو اوباما سیاهپوسته که از سادگیت خنده ام میگیره .
نمیدونم راجع به جنبش وال استریت چقدر میدونی! نمیدونم دیدی چطوری با مردمشون رفتار میکنند یانه ! صدرحمت به کهریزک ! اون خونی که تو شیشه است خون سرخپوستای آمریکاست . صاحبان واقعی اون قاره . کجا وضعشون خوبه ؟ خون مردم بدبخت آفریقاست . خون هزاران ژاپنیه و ....
من به شخصه هفتاد سال سیاه حاضر نیستم سیاستمداران کشورم نونم رو بزنن تو خون مردم بیگناه و بدن بهم کوفت کنم تا مثلا 50-60 سال زندگی نکبتیم رو توی مثلا رفاه مادی و حیوان صفتی سر بکنم .
خور و خواب و خشم و شهوت ، شغب است و جهل و ظلمت
حَیَوان خبر ندارد ز جهان آدمیت
Seyed Amir
الهی آمین
zrnznn
ژنرال
گیـــــــــلاااااس
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→