₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » عکسهایی واقعی و دردناک همین الان!!!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » عکسهایی واقعی و دردناک همین الان!!!
1 2

بدون عکس

عکسهایی واقعی و دردناک همین الان!!!

376 بازدید، 23 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

هدف من دل آزاری شما دوستان خوبم نیست ولی شاید بد نباشه فقط دل به ظاهر زیبا و مترقی بعضی کشورهای دنیا نبندیم
    دیشب در یکی از شبکه های خبری سخنان وزیر خارجه آلمان و ... را دیدم تنها یک چیز واضح بود
    مردم فلان کشور کودک دارند گناه دارند ولی فلان بچه به دلیل تولد در فلان کشور یا تصمیم درست یا نادرست رهبر اون منطقه دیگر انسان نیست و باید نابود گردد باور کنید بدون در نظر گرفتن کشور و دولت میگم فقط از منظر یک انسان
    کودک و طفل معصوم از سیاست چه میداند ؟

لطف کنید ونظر بدهید من از نظرات شما دوستان استفاده میکنم

تصویر در دسترس نیست
    21 تصویر این بخش در دسترس نیست

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

6 تصویر این بخش در دسترس نیست

15 سپاس: دلشاد، مستانه، gilas، arash52، هاچو هاچو، s_ali_m68، علیرضا، hadi04، ژنرال، mz56mz، Kishe Mehr، بچه مثبت، ماهی، soheyla، farzane

• دلشاد

از جنگ و خونریزی متنفرم حتی در یک کشور غیر اسلامی باشه چون بمب و قلوله هویت نمی شناسه :14:
    نمایش یا پنهان متنقوانین درج عناوین تاپیک ها:

1- استفاده از رده های سنی و کلماتی مانند 18+ ، 15+، 16+ و یا کلمات مشابه در عنوان تاپیک ممنوع می باشد.

4 سپاس: aac198000، هاچو هاچو، s_ali_m68، Kishe Mehr

• aac198000

نقل قول: دلشاد
    - استفاده از رده های سنی و کلماتی مانند 18+ ، 15+، 16+ و یا کلمات مشابه در عنوان تاپیک ممنوع می باشد.

تشکر از بابت تذکر - هدف ایجاد آلارم برای دوستانی بود که دوست ندارن این صحنه ها را ببینند

3 سپاس: دلشاد، هاچو هاچو، Kishe Mehr

• مستانه

نقل قول: aac198000
    لطف کنید ونظر بدهید من از نظرات شما دوستان استفاده میکنم

اول بگو از نظراتمون کجا می خوای استفاده کنی؟! :22:

عَلی لعنَتُ ا... قومٌ ظالمین :2:

2 سپاس: aac198000، Kishe Mehr

• gilas

جنگ همیشه تر و خشک و با هم می سوزونه جنگ اشتباه هستش :2:
    2 سپاس: aac198000، هاچو هاچو

• aac198000

نقل قول: مستانه
    اول بگو از نظراتمون کجا می خوای استفاده کنی؟!

عَلی لعنَتُ ا... قومٌ ظالمین

اول تشکر بابت اعلام نظر دوم تصمیم گرفتم، بیشتر فکر کنم چون از چند روز پیش سعی کردم بعضی تصورات خودم را دوباره بررسی کنم ،مثلا شبکه های خبری اروپا را دارم پیگیری میکنم
    جالب اینجاست بیشتر از پرداختن به مصیبتهای جنگ دارند مانور بزرگ خبری بر گنبد آهنین میدهند
    نظر شما برام مهمه(تمامی دوستان)شاید با توجه به اطلاعات واخبار هاییکه شما از سایتها و رسانه های مختلفی که بدست آورده اید مطالب جدید و نکته هایی نو را به من بیاموزید
    خلاصه بگم من در این چند روز با بررسی خبرگزاریهای اروپایی و آمریکایی برام روشن شد آنقدر ها هم که فکر میکردم حقیقت و راستی در کلامشان نیست
    تو این مقطع زمانی خودشان را نشان دادند
    در مورد رسانه های داخلی هم به دلیل قوانین سایت صحبت نمیکنم
    ببخشید سرت را درد آوردم

نقل قول: gilas
    جنگ همیشه تر و خشک و با هم می سوزونه جنگ اشتباه هستش

تشکر بابت نظر تان

3 سپاس: gilas، ژنرال، Kishe Mehr

• sib

آدم جیگرش خون میشه :79: این طفلای معصوم از جنگ چی میفهمن و چه ربطی بهش دارن که باید عذابشو تحمل کنن :79:

• هاچو هاچو

واقعا دردناکه.....حس این که شب تو خونت خوابیدی و هر لحظه ممکنه یه بمب رو سرت خراب بشه واقعا ناجوره.... :2:
    1 سپاس: Kishe Mehr

• arash52

خیلی متاثرکننده است . ترجیح میدم تو پیام خصوصی نظرم رو بگم . ضمنا از این دیدگاهی که پیداکردی خیلی خوشحال شدم . :46:
    1 سپاس: هاچو هاچو

• taha_1990

aac198000,
    خیلی دردناکه .
    خدایا به حق امام حسین (ع) حق مظلوم را از ظالم بگیر...

3 سپاس: ژنرال، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• hadi04

بله بله بله هزاران بار بله
    وقتی مدتهاست برای کشورهای ما برنامه ریزی شده و منطقه از صد سال پیش کشور هایی براش تصمیم گیری کردن و میکنن و از همه دردناکتر اینکه با ایجاد مرزهای بین المللی بین کشورهایی که در گذشته نه چندان دور نیازی به روادید نبود و همه با هم تعامل داشتن ولی الان حتی دلشون رو هم مرزبندی کردن اگر توی کشور بغلی همه رو به توپ و تانک ببندن برای کشور همسایه مهم نیست تا اینکه نوبت خودشون بشه ............ نمیدونم چی بگم ؟ امان از تفرقه امان از نژاد پرستی امان از نامردی ... امان از مادی گرایی امان از دوری از انسانیت ....... خدا بزرگه صبح صلح نزدیکه ایشالا نمرود و فرعونها به درک واصل شدن نوبت اینا هم میشه :48:

4 سپاس: ژنرال، Kishe Mehr، هاچو هاچو، arash52

• ژنرال

خدا مسببین این اوضاع رو در دنیا و اخرت به عذاب سخت گرفتار کنه.

خلاصه بگم من در این چند روز با بررسی خبرگزاریهای اروپایی و آمریکایی برام روشن شد آنقدر ها هم که فکر میکردم حقیقت و راستی در کلامشان نیست

هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ رسانه ای، حقیقت رو همون طور که واقعاً هست منعکس نمیکنه و همشون بلا استثنا اخبار و وقایع رو از فیلترهای خودشون عبور میدن.
    اروپایی و امریکایی و وطنی و غیر وطنی هم نداره.
    تفاوت فقط در نوع فیلترهاست!

4 سپاس: hadi04، Kishe Mehr، هاچو هاچو، arash52

• Kishe Mehr

سيسرون : جنگ کشتارگاه کساني است که همديگر را نمي شناسند ، به نفع کساني است که يکديگر را مي شناسند ولي همديگر را نمي کشند . جنگ قوانين را خاموش مي کند .
    2 سپاس: هاچو هاچو، arash52

• arash52

به جز از علی که گوید به پسر که قاتل من
    چو اسیر توست اکنون به اسیر کن مدارا

تصویر در دسترس نیست

کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا

2 سپاس: ژنرال، soheyla

• ماهی

کودک و طفل معصوم از سیاست چه میداند ؟

خبرگزاریهای اروپایی و آمریکایی برام روشن شد آنقدر ها هم که فکر میکردم حقیقت و راستی در کلامشان نیست

به نظر من سیاست کثیفه در همه جای دنیا..هیچ کشوری نمی تونه ادعا کنه ظلم و ستم نمی کنه امــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
    بین سیاست های کثیف فرق هایی وجود داره و اون اینه :
    آمریکا خون مردم دنیا رو می کنه توی شیشه برای مردمش اما سیاست گذارای ما چی؟
    این سوالو از خودت پرسیدی تا حالا؟ :3:
    طف کنید ونظر بدهید من از نظرات شما دوستان استفاده میکنم

این نظر من بطور کلی درباره سیاسته..یکبار توی مهد کودک از پسرم پرسیدن می خوای چیکاره بشی گفت : رئیس جمهور..همه ذوق کردن و گفتن ماشالله..
    ولی من نه تنها تحویلش نگرفتم بلکه همیشه بهش می گم سیاست کثــــــــــــــــــــیفه..باید ازش دوری کنی :1:

2 سپاس: ژنرال، هاچو هاچو

• شهلا

سلام
    تمام جنگها بخاطر رسیدن به قدرت و برتری است و قدرت هم ضدّیت داره با انسانیت و عاطفه .
    کسی که دنبال دنیا و مادیاته مثل یک آدم کور چشمش رو می بنده به همه مظاهر آدمیت.
    قدرت آدم را کور می کنه .ضرب المثل درستی هست که در باره تمام کشورهای امروز صدق می کنه :38:

2 سپاس: arash52، ژنرال

• arash52

نقل قول: ماهی
    آمریکا خون مردم دنیا رو می کنه توی شیشه برای مردمش اما سیاست گذارای ما چی؟

مطمئنی ؟ یعنی الان فقر و ظلم و تبعیض تو آمریکا وجود نداره ؟
    یعنی همه اونجا تو رفاهند ؟ تبعیض کثیف نژادی از بین رفته ؟ نگو اوباما سیاهپوسته که از سادگیت خنده ام میگیره .
    نمیدونم راجع به جنبش وال استریت چقدر میدونی! نمیدونم دیدی چطوری با مردمشون رفتار میکنند یانه ! صدرحمت به کهریزک ! اون خونی که تو شیشه است خون سرخپوستای آمریکاست . صاحبان واقعی اون قاره . کجا وضعشون خوبه ؟ خون مردم بدبخت آفریقاست . خون هزاران ژاپنیه و ....
    من به شخصه هفتاد سال سیاه حاضر نیستم سیاستمداران کشورم نونم رو بزنن تو خون مردم بیگناه و بدن بهم کوفت کنم تا مثلا 50-60 سال زندگی نکبتیم رو توی مثلا رفاه مادی و حیوان صفتی سر بکنم .
    خور و خواب و خشم و شهوت ، شغب است و جهل و ظلمت
    حَیَوان خبر ندارد ز جهان آدمیت :46:

2 سپاس: ژنرال، هاچو هاچو

• Seyed Amir

من در کل از ناراحتی بچه ها ، حالم بد میشه . یه بچه حتی اگر مریض بشه که برای همه اجتناب ناپذیره ، فکر و روحمو آزار میده ، در مورد این عکسها هم کاری به بزرگترا ندارم چون اونا میدونند دارند چکار میکنند و خود راهشون رو انتخاب کردند اما در مورد بچه ها واقعاً حالم بد میشه و از خدا میخوام که هر چه زودتر این قضایا ختم بخیر بشه تا هیچ بچه ای به این وضعی که دیدیم دچار نشه .
    الهی آمین

1 سپاس: arash52

• ژنرال

نقل قول: arash52
    خور و خواب و خشم و شهوت ، شغب است و جهل و ظلمت

گیـــــــــلاااااس :74:

1 سپاس: arash52
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: