ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
masod
masod
zrnznn
الان اینجا با من بودیددددددددددد؟!!!!!!
نمایش یا پنهان متن
شرمنده من زیاد نمیشناسمتون ولی با توجه به این که من خیلی رک هستم و تا حرفممم نزنم آروم و قرار نمیگیردم...مجبورم الان جوابتون رو در حدی که من شناختمممتون بدم ولی به یک شرط
این که قول بدید ناراحت نشید و فشهاتون رو رودر رو بهم بگید نه تو دلتون
.
.
.
خوب عرض کنم خدمتتتون که من اول فکر کردم شما خانمید.........
دیگه نمیدونم چند سالتون! و مجردید یا متاهل! چه کاره اید! تا در مورد اونها هم نظر بدم
نمایش یا پنهان متن
ولی در کل من شخصان از آقایون و مردهاییی که عکس اوتارشون خانومانه اس زیاد خوشم نمیاد......بازم معذرت میخوام که خیلی رک حرفیدمممم ، ولی واقعان قصدم ناراحت کردنتون نبود فقط جواب سوالتون رو دادم
میدونم هر کسی یه شخصیتی داره یه علایقی.....برای همین من به شما احترام میزارم،این تنها نظر شخصی من بود که شما رو از رو اوتارتون این طوری شناختم!
دلشاد
MAJID ART
نمایش یا پنهان متن
دوست عزیز تاپیک را در بخش " صفحات شخصی کابران " ایجاد کردید ، منتقل شدLife Dream
gilas
وای چقدر راهنما وجود داشت تو این سایت و خبر نداشتیم
از این طرفا آقا مسعود
Life Dream
تازه همشو نگفته كه! ماداگاسكار، برمودا، هلولولو، و از چند سياره و خورده سياره ديگه هم به وسيله امواج تله پاتي راهنمايي كردن
Holtek
نمایش یا پنهان متن
تانزانیا فراموش شدسلام
آخرین بار یادمه کلکسون داشتی و دنبال کار پردامد ، ولی بعدش بی خبر بودیم تا امروز.
نمایش یا پنهان متن
تاپیکت منو یاد یه مسعود دیگه بود ، اینجوری تاپیک می زد انداخت ، کسی ازش خبری نداره ؟masod
hadi04
بذار اینطوری بگم: تو عزیز دلمی عزیز دلمی تو عزیز دلمی لالا لا لا للا لالا
Holtek
مسعود جان این امضاتو هم عوض کن لدفن.
Kishe Mehr
راستی از آزیتا خانم بود چی بود از ایشون چه خبر؟
هاچو هاچو
اصن ولش کن حتما دو نفر دیگه بودن
AVINAR
مستانه
فقط می دونم اون مسعود نمیدونم چند نیستی!
مسعود ششصدو خورده ای هستی
Holtek
يادمه پاي يه شهين ( شايدم مهين ) هم در ميان بود .
ماهی
من اصلا شما رو نمیشناسم..اما شیوه نگارشتون مثل آدم فضایی هاست...
Kishe Mehr
نخبه
من شما را نمیشناسم
د اگه میشناختی اون پراید که برنده شدم رو میدادی بهم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→