₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » مرا چگونه میشناسی؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

مرا چگونه میشناسی؟

1366 بازدید، 23 پست، نویسنده: masod

• masod

مرا چگونه میشناسی: برایم تعریف کن
    14 سپاس: دلشاد، MAJID ART، Life Dream، Holtek، hadi04، Kishe Mehr، هاچو هاچو، مستانه، ژنرال، ماهی، carlos، farzane، gilas، نخبه

• masod

از همه تشکر میکنم . که به درستی مرا تعریف کنن. یا به عبارتی هر آن چه که میبینن تعریف کنن.( در ضمن از همه آنهاییکه از کرمان- ماهان- رشت- طالقان- آجین دوجین- کرج- زرند کرمان- قم- تهران- سربندر-دزفول-بندرامام خمینی(ره)-لوس آنجلس- و چند شهر و ایالات دیگر { مخصوصا تمام بچه هاییکه در این ایالات هستن- و....................... خلاصه ازهمه جا که به عبارتی مرا با پیامهای خصوصی+ تلفن+ نامه راهنمایی کرده اند تشکر و قدردانی میکنم.
    10 سپاس: دلشاد، Life Dream، Holtek، Kishe Mehr، هاچو هاچو، ماهی، carlos، farzane، نخبه، ژنرال

• zrnznn

نقل قول: masod
    دزفول

الان اینجا با من بودیددددددددددد؟!!!!!! 979
    نمایش یا پنهان متن:4:

شرمنده من زیاد نمیشناسمتون ولی با توجه به این که من خیلی رک هستم و تا حرفممم نزنم آروم و قرار نمیگیردم...مجبورم الان جوابتون رو در حدی که من شناختمممتون بدم ولی به یک شرط 806
    این که قول بدید ناراحت نشید و فشهاتون رو رودر رو بهم بگید نه تو دلتون :4:
    .
    .
    .
    خوب عرض کنم خدمتتتون که من اول فکر کردم شما خانمید......... :9: نمیدونم اوتارتون رو که دیدم..شاید به این نتیجه رسیدم :9: بعد اسمتون رو خوندم دیدم نه اشتباه کردم....... :2:
    دیگه نمیدونم چند سالتون! و مجردید یا متاهل! چه کاره اید! تا در مورد اونها هم نظر بدم :4:
    نمایش یا پنهان متنولی در کل من شخصان از آقایون و مردهاییی که عکس اوتارشون خانومانه اس زیاد خوشم نمیاد...... 378 احساس خوبی بهشون ندارم370
    بازم معذرت میخوام که خیلی رک حرفیدمممم ، ولی واقعان قصدم ناراحت کردنتون نبود فقط جواب سوالتون رو دادم :1:
    میدونم هر کسی یه شخصیتی داره یه علایقی.....برای همین من به شما احترام میزارم،این تنها نظر شخصی من بود که شما رو از رو اوتارتون این طوری شناختم!

4 سپاس: Life Dream، هاچو هاچو، نخبه، KuRoSh

• دلشاد

داش سید مسعود طلا :4:
    2 سپاس: Life Dream، هاچو هاچو

• MAJID ART

نمایش یا پنهان متندوست عزیز تاپیک را در بخش " صفحات شخصی کابران " ایجاد کردید ، منتقل شد

3 سپاس: دلشاد، Life Dream، هاچو هاچو

• 2 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو

• gilas

در ضمن از همه آنهاییکه از کرمان- ماهان- رشت- طالقان- آجین دوجین- کرج- زرند کرمان- قم- تهران- سربندر-دزفول-بندرامام خمینی(ره)-لوس آنجلس- و چند شهر و ایالات دیگر { مخصوصا تمام بچه هاییکه در این ایالات هستن- و....................... خلاصه ازهمه جا که به عبارتی مرا با پیامهای خصوصی+ تلفن+ نامه راهنمایی کرده اند

وای چقدر راهنما وجود داشت تو این سایت و خبر نداشتیم :4:

از این طرفا آقا مسعود :4:

4 سپاس: Life Dream، هاچو هاچو، نخبه، KuRoSh

• Life Dream

نقل قول: gilas
    وای چقدر راهنما وجود داشت تو این سایت و خبر نداشتیم

تازه همشو نگفته كه! ماداگاسكار، برمودا، هلولولو، و از چند سياره و خورده سياره ديگه هم به وسيله امواج تله پاتي راهنمايي كردن :4:

5 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، gilas، نخبه، KuRoSh

• Holtek

نمایش یا پنهان متنتانزانیا فراموش شد

سلام
    آخرین بار یادمه کلکسون داشتی و دنبال کار پردامد ، ولی بعدش بی خبر بودیم تا امروز.
    نمایش یا پنهان متنتاپیکت منو یاد یه مسعود دیگه بود ، اینجوری تاپیک می زد انداخت ، کسی ازش خبری نداره ؟

4 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، نخبه، KuRoSh

• masod

سلام بر همه آنها که احترام میگذارند به همنوع خود و او را یاری میدهند تمام این صحبت و گفتمانی که دیدید و شنیدید برای اینکه اطلاع داشته باشید و بدانید نه چیز دیگر پس سعی کنید به اشتباه نیافتید. بار دیگه از همه دوستان تشکر میکنم که در این تایپیک من شرکت کرده اند . دوستان دارم خیلی زیاد چون آدمهای خوب و بامعرفت هستید.
    3 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، نخبه

• hadi04

والا تو رو چطوری بگم که متوجه بشی؟
    بذار اینطوری بگم: تو عزیز دلمی عزیز دلمی تو عزیز دلمی لالا لا لا للا لالا :4:

3 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، KuRoSh

• Holtek

دوباره سلام
    مسعود جان این امضاتو هم عوض کن لدفن.

3 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، ماهی

• Kishe Mehr

بستگی به این داره که دوست دارید حرفای خوب بشنوید یا خلافش؟ :4:

راستی از آزیتا خانم بود چی بود از ایشون چه خبر؟ :4: نکنه با ایشان تیریپ عشقولانه برداشتید؟ :37: بهرحال به ایشان سلام برسانید :24:

4 سپاس: هاچو هاچو، Holtek، نخبه، KuRoSh

• هاچو هاچو

:4: راستش شماره شما رو یکی از دوستان به من داده :98:
    :4: من زیاد شما رو نمیشناسم داش مسعود شما هم منو نمیشناسی...
    اصن ولش کن حتما دو نفر دیگه بودن :4:

4 سپاس: Holtek، Kishe Mehr، نخبه، KuRoSh

• AVINAR

بگزار زیبایی در نگاه تو باشد نه در آنچه که بدان مینگری............
    3 سپاس: Kishe Mehr، ماهی، KuRoSh

• مستانه

فقط می دونم اون مسعود نمیدونم چند نیستی!
    مسعود ششصدو خورده ای هستی :4:

4 سپاس: هاچو هاچو، Kishe Mehr، نخبه، KuRoSh

• Holtek

نقل قول: Kishe Mehr
    راستی از آزیتا خانم بود چی بود از ایشون چه خبر؟

يادمه پاي يه شهين ( شايدم مهين ) هم در ميان بود . :3:

3 سپاس: Kishe Mehr، نخبه، KuRoSh

• ماهی

masod,
    من اصلا شما رو نمیشناسم..اما شیوه نگارشتون مثل آدم فضایی هاست... :9:

4 سپاس: مستانه، Holtek، نخبه، KuRoSh

• Kishe Mehr

بالاخره چی شد جواب؟ :4:
    2 سپاس: نخبه، KuRoSh

• نخبه

من کجا بیدم این تاپیک رو ندیدم :23:

من شما را نمیشناسم :4: ایا شما مرا میشناسی؟
    د اگه میشناختی اون پراید که برنده شدم رو میدادی بهم :23:

1 سپاس: KuRoSh
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: