ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
چند نکته مهم برای رانندگی در هوای بارانی
garfild
در هنگام بارش شدید باران از این روش استفاده کنید این روش را یک دوست پلیس به ما یاد داده که خودش آن را امتحان کرده و جواب دادنش را تائید کرده بود.
این روش حتی برای رانندگی در شب هم جواب می دهد. بیشتر رانندگان برف پا کن ها را موقع بارش شدید باران روشن کرده و روی سرعت تند یا خیلی تند می گذارند، ولی بازهم دید از شیشه جلو ، بد هست.در صورتی که با چنین شرایطی مواجه شدید ، کافی است عینک آفتابی تان را بزنید(هر مدلی که باشد) و معجزه رخ می دهد! ناگهان دید شما از شیشه ی جلو کاملاً واضح می شود، درست مثل اینکه هیچ بارانی در کار نیست.
همیشه یک عینک آفتابی در ماشین داشته باشید.با این کار نه تنها در رانندگی ایمن تر با دید کامل به خودتان کمک می کنید،بلکه ممکن است زندگی دوست تان را هم با دادن این ایده به او، نجات دهید.
خودتان امتحانش بکنید و با دوستانتان در میان بگذارید. جالب این است که هنوز قطره ها را روی شیشه ی جلو می بینید، اما دیگر سطحی از باران در حال فروریختن را نخواهید دید.می توانید ببینید که باران کجا به جاده برخورد می کند .
این کار عدم دید شما را نسبت به ماشین هایی که از کنار شما رد می شوند ، یا ماشینی که باید در باران دنبال کنید ، از بین می برد.
باید این نکته را در تعلیم رانندگی می گنجاندند چون واقعاً موثر است..یک نکته ی خوب دیگر:یک خانم 36 ساله چند هفته قبل تصادف کرد.داشت باران می بارید اگرچه خیلی شدید نبود.ناگهان ماشین او روی آب شناور شد و به معنای واقعی کلمه در هوا به پرواز در آمد. او آسیب جدی ندید ولی از این اتفاق ناگهانی شگفت زده شد!
وقتی این موضوع را برای پلیس بزرگراه شرح داد او مطلبی را بهش گفت که هر راننده ای باید بداند. هرگز در باران با کروز کنترل (کنترل اتوماتیک سرعت) حرکت نکنید.
آن خانم فکر می کرد حرکت با کروز کنترل محتاطانه است چون سرعت را همیشه در حد مناسب نگه می دارد . ولی افسر پلیس بزرگراه به او گفت که با روشن بودن کروز کنترل ، چرخ های ماشین تماس شان را با سطح جاده از دست داده و ماشین شتاب بیشتری می گیرد در حدی که ماشین شما مثل هواپیما از زمین بلند می شود.
هرگز از کروز کنترل در هنگام خیس یا یخبندان بودن جاده استفاده نکنید.
بعضی ماشین ها مثل تویوتا سی ینا ایکس ال ایی در هنگام روشن بودن برف پاک کن اجازه روشن کردن کروز کنترل را نمی دهند.
اگر هنگام بارندگی متوجه شدید برف پاک کن ماشین خراب هست یکی از راه های حل این مشکل این است : اگر دم دستتون پیاز بود آب پیاز را روی شیشه ماشین بریزید. اینکار باعث لیز خوردن قطره های باران می شود و کمک بزرگی هست.
پرهام
قضیه کروز رو میدونستم
Life Dream
ولي يه مساله هست كه برام يكم گنگه! در تاريكي شب وقتي نور كمي از اجسام به درون چشم تابيده ميشن، با يه عينك افتابي كه خيلي كمتر نور به درون چشمها تابيده ميشه و عملاض ديد رو خيلي كمتر و تاريكتر ميكنه!! فقط تا فاصله چند متر جلوتر رو ميشه ديد!
البته من اصلاً نميخوام اين مساله رو رد كنم، ولي حتماً توو يه شب باراني امتحان ميكنم ببينم نتيجه چيه! مرسي
در مورد جمع شدن آب زير لاستيك ماشين هم به اين پديده هیدروپلانینگ ميگن، در اين حالت اگه آب نتونه به سرعت از زير لاستيك خارج بشه، لاستيك بر روي لايه اي از آب قرار ميگيره و كنترل خودرو از دست ميره! براي رفع اين مشكل بهتره از لاستيكهاي با عاجهاي مخصوص استفاده كرد كه معمولاض مسير دار هستن و آب رو به سرعت از زير لاستيك به اطراف ميباشن
mz56mz
راستش رو بخواى زياد به كار من نمياد اخه اينجا خيلى كم بارون مياد
دلشاد
Life Dream
بارش بارون رو بله نديدم، و فقط قطرات پراكنده روي شيشه رو ديدم، اصلاً بارش باروني نديدم!! ولي خدا خيرت بده هر ماشيني كه روبروم ميومد تا اخرين لحظه نميميدش، يهو توو چند متريم ديده ميشد، چند بار نزديك بود بهشون بزنم
خلاصش اينكه من حاضرم برف پاكن نداشته باشم ولي ديگه اين كارو انجام ندم!!
عوض اين كار خطرناك يه نوع عينك هست به اسم عينك ديد در شب كه تاپيكشم زده بودم، رنگ شيشش زرده و نورهاي ضعيف گرفته شده از محيط رو تقويت و به چشم ميرسونه، منظورم عينك اصل هست نه از اين آشغالاي چيني!! از اين عينك ها سربازان امريكايي در جنگ عراق هم استفاده كردن حتي براي روز! كوچكترين جزيات رو ميشه سريعتر متوجه شد چون همه رنگها پررنگتر و قوي تر به نظر ميرسن.
جداي از اين، عينكهاي انتي رفلكس هم براي گرفتن نور چراغهاي خودروهاي جلويي در شب خيلي موثره، در واقع نورهاي اضافي رو ميگيره تا حد زيادي، و يك تصوير روشنتر و شفافتر در شب ميبينيد. من خودم از اين عينك هم براي كامپيوتر و هم رانندگي در شب استفاده ميكنم.
zrnznn
.
.
.
آخ که جای من خالی بوده اونجا یکم بخندممممممممممممممممممممممم
Life Dream
حتماً ميخواستي بگي آفتاب بديم خدمتتون!!
نمایش یا پنهان متن
خوب من چيكار كنم بايد امتحان ميكردم ديگه
garfild
مرسی از این اطلاعات کاملی که دادی و اینکه رفتی امتحانش کردی
الان کلی شفاف سازی شد