ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
&& ماجراهاى آقوی هم ساده (3) &&
mz56mz
نمایش یا پنهان متن
آقو ما یه بار تو یکی از زندان های آمریکا داشتیم دوران حبسمونو سپری می کردیم...یه پسریم اوجا بود بهش میگفتن مایکل...آقو ای نقشه زندانو رو تنش خالکوبی کرده بود ,میگفت من شمارو فراری میدم...گفتیم خب خدارو شکر بالاخره شانس به ما هم رو کرد می تونیم در بریم.
آقو از شانس بد شب قبل فرار ای مایکلو آبله مرغون گرفت همه تنش پر جوش شد نقشه ی رو تنش قاطی پاطی شد از تو زندان تونل زدیم از وسط کاخ سفید سر در آوردیم هاهاها...2645 نفر آقو ریختن سرمون...به جرم توطئه بجان رئیس جمهرو 400سال دیگه حبس واسمون بریدن ...36بارم به اعدام محکوم شدیم...خرد شدما یعنی.....الانم تو نوبت اعدامم....هاهاهاهاها.......
نمایش یا پنهان متن
آقو ما یه روز رفتیم دماغمونو عمل کنیم بهمون گفتن چون دماغت خیلی بزرگه باید ببری مجلس واس عملش بودجه تصویب کنه!...ما رفتیم مجلس سر استیضاح رئیس جمهور دعوا شده بود همه چی قاطی پاطی شد اشتباهی عمل پروتز سینه واسمون تصویب کردن!از اتاق عمل که اومدیم بیرون دو ساعت بعد واسمون خواستگار اومد!جواب منفی دادیم فرداش طرف اومد به قصد انتقام اسیدپاشی کرد رومون 130% دچار سوختگی شدیم!هاهاها.....ینی له و داغون شدیماااا سر ای جریانوها!
آقو گفتیم امروز یه عکسی از خودمون بذاریم...شما قربون صدقه م برین...من از اینهمه محبت شما افسردگی بگیرم بخوام اقدام به خودکشی کنم دستمو بکنم تو پریز برق...برق فاز و نول کنه کنتور آتیش بگیره خودم و همسايه ها تو ای آتیش سوزی بمیرن بیان مارو به جرم قتل ببرن که امروز بدون خاطره نمونه
دلشاد
Ahora Quien
mz56mz
داداش بهروز ماجراها رو بيخيال شدى رفتى امضا رو خوندى
Ahora Quien,
نخبه
gilas
ای اون که سایت رو پوکوند قربونت بشه
ژنرال
خیلی جالبه این ماجراهات محمود جان
درد و بلات بخوره تو سر امیر کویت ایشالا
Life Dream
sib
sib
Holtek
garfild
taha_1990
خوشا شیراز و وضع بی مثالش خداوندا نگه دار از زوالش ...
عالی بود مرسی.
mz56mz
حتما
خاك عالم بر سرش
اين خودش داره ميميره كاكو
Life Dream,
sib,
garfild,
s_ali_m68,
ژنرال
پس درد و بلات تو سر ولیعهد کویت
gilas
دادا بیا خودم یه روش جدید کشف کردم که هر روزت خاطره میشه
البته فقط در گوشی بهت میگم تا روش کشفیم جواد نشه
حالا خود دانی من و ادیسون همه جوره آماده خدمت هستیم اونم از نوع 220 همراه با رقص بندری جهت شادی دوستان،آشنایان و سایر بستگان ضمنا جهت ایاب و ذهاب اتویوس شرکت واحد 300-400 متر پایین تر آماده انتقال دوستان به مراکزی که در صورت توافق فی ما بین مقرر گشته به اطلاع خواهد رسید پس تا اطلاع ثانوی همچنان در کف آن حرکت مانده و از خود ذرت پرت نکنید
با تشکر
و من التوفیق توفیق (منظور از توفیق همان توفیق بید توفیق نبید)
شازده بی نام و نشان
hadi04
Kishe Mehr
ژنرال,
کاکو همینجوری که داری پیش میری دیگه همه ی کویتی ها رو از بین می بری که
نمایش یا پنهان متن
کاکو یه سری هم بزن به آل سعود و آل هیلترmz56mz
به قول خودش شازده نههههههه شاهزاده
hadi04,
Kishe Mehr,
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم