ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بهونه
Life Dream
بهونه
چرا خلوت اون موقع؟
از طراحیش خیلی خوشم اومده مثل این خونه های اسکیمو ها ساخته شده
دلشاد
mahsa joon
تو ايران از اين چادرا بياد چي ميشه خب منم ميخوااااااااااااااااام
مرسي وحيد جان
sib
mz56mz
Life Dream
توو ايران از ديوار خونه راست ميان بالا پنجره رو ديد ميزنن ببينن چه خبره از بس مردم بيكارن، اونوقت اگه اينطوري جلوي مردم بشيني و با خانواده خوش بگذروني مردم مثل سرخپوستهاي آپاچي ميان دور چادر رو ميگيرن با موبايلشون فيلم ميگيرن، خداييش فرهنگ بالا ميخواد، به خصوص اگه داخل چادر خارمار هم باشه
شهلا
جالب بود
بهونه
اینو خوب اومدی
ملیکا
maryamlondon1
توو ايران از ديوار خونه راست ميان بالا پنجره رو ديد ميزنن ببينن چه خبره از بس مردم بيكارن، اونوقت اگه اينطوري جلوي مردم بشيني و با خانواده خوش بگذروني مردم مثل سرخپوستهاي آپاچي ميان دور چادر رو ميگيرن با موبايلشون فيلم ميگيرن، خداييش فرهنگ بالا ميخواد، به خصوص اگه داخل چادر خارمار هم باشه
بچه ام راست میگه
ماهی
aac198000
من بیشتر دوست دارم تو چادر خودم باشم ولی نزدیک این چادر شب بشینم فیلم زنده ببینم
gilas
ژنرال
طراحش کیه؟ کاش عضو سایت بود یه مثبت بهش میدادم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بهونه
قرار نشد سوال های دوشوار بپرسیا
mahsa joon
هاچو هاچو
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→