₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » داستان فیلم "من مادر هستم"(عکس)
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » داستان فیلم "من مادر هستم"(عکس)

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

داستان فیلم "من مادر هستم"(عکس)

233 بازدید، 14 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

داستان فیلم "من مادر هستم"

«من مادر هستم» داستان دختر جوانی(با بازی باران کوثری) را روایت می کند که در آستانه ازدواج با پسر جوانی(با بازی امیرحسین آرمان) قرار دارد که اتفاقا هر دوی اینها یعنی هم پسر و هم دختر به هم علاقه دارند اما گره اصلی درام جایی رقم می خورد که این دختر جوان شبی از شبهای بحرانی زندگیش به نزدیکترین دوست خانوادگی شان که مردی است میانسال(با بازی حبیب رضایی) پناه می برد و عشق قدیمی این مرد جوان به دخترک آن هم دخترکی که این مرد را مانند پدرش می دیده مجالی را فراهم می کند برای تجاوز به دخترک و از اینجا به بعد است که داستان مسیری پرپیچ و خم را می پیماید. چراکه دخترک در دفاع از خود برآمده و این دوست خانوادگی را به قتل می رساند اما مادر این دخترک(با بازی هنگامه قاضیانی) به خاطر اینکه دختر را از مجازات اعدام رها کند خود قتل را بر گردن می گیرد و از آن سو پدر این دخترک(با بازی فرهاد اصلانی) هم در معادله ای چندمجهولی گرفتار می شود و به جستجوی اشتباهات زندگی خویش می پردازد. در این بین همسر آن دوست خانوادگی(با بازی پانته آ بهرام) هم تحت هیچ شرایطی از خون همسرش نمی گذرد و شرایطی را فراهم می کند که عامل واقعی قتل پای چوبه دار برود.

تصویر در دسترس نیست
    23 تصویر این بخش در دسترس نیست

سكانس حذف شده‌ من مادر هستم +عکس

این تصویر از سکانسی از فیلم من مادر هستم، حتی در نمایش خصوصی سال گذشته‌ی فیلم هم وجود نداشت.

سکانسی مربوط به ازدواج باران کوثری در نقش آوا با جوان مورد علاقه‌اش، پیش از اعدام با حضور ماموران زندان.

تصویر در دسترس نیست

11 سپاس: دلشاد، gilas، ماهی، garfild، sib، carlos، farzane، ملیکا، هاچو هاچو، نخبه، شهلا

• دلشاد

مرسی داش کوروش فکر کنم فیلمشو دیدم :37:
    2 سپاس: aac198000، هاچو هاچو

• aac198000

نقل قول: دلشاد
    فکر کنم فیلمشو دیدم

بابا سرت خیلی شلوغه چند روزی نیست اکران شده است :3:

• gilas

دوردونه رفت فیلم دید
    جدا از از سرو صداهای که ایجاد شده
    میگه بدترین فیلیمی بود که دیدم هم از لحاظ ساخت هم از لحاظ داستان

2 سپاس: هاچو هاچو، aac198000

• ماهی

چقدر وقته فرصت فیلم دیدن ندارم :2:
    1 سپاس: aac198000

• garfild

جیرانی برای فروش فیلمش اینقد سرو صدا کرد...میخواست از بقیه کارپردان ها عقب نمونه :4:

• sib

شنیدم فیلم خوش ساختی نیست

• mahsa joon

نديدم فيلمشو هنوز
    مرسي 280 280 280

• farzane

• ملیکا

نمیدونم چرا الکی صحنه هاشو حذف میکنن بعدا تو نمایش خونگی فیلم با عنوان صحنه های حذف شده همرو نشون میدن مثل گشت ارشاد :heehee:

• هاچو هاچو

فیلمش خیلی سر صدا کرده...ولی دردونه گیلی رفته دیده مثکه زیاد جالب نبوده :4:

• نخبه

نقل قول: ملیکا
    نمیدونم چرا الکی صحنه هاشو حذف میکنن بعدا تو نمایش خونگی فیلم با عنوان صحنه های حذف شده همرو نشون میدن مثل گشت ارشاد

فکر کنم اینم مدل جدید بازاریابیه یه تیکه از فیلم رو حذف میکنن و یه کاری میکنن مردم له له بزنن که وای خدایا یعنی چی بوده که حذف شده که هم برن تو سینما ببینن و هم بعدش در به در دنبال اون تیکه حذف شده بگردن اینجوری خب خوب فروش میکنن.. به همین راحتی به همین خوشمزگی:4:

• aac198000

نقل قول: نخبه
    به همین راحتی به همین خوشمزگی

باتشکر از نظر شما -لطفا تبلیغ محصولات بوق را نفرمایید :3:

1 سپاس: نخبه

• شهلا

سلام
    تشکر بخاطر توضیحات در مورد فیلم.
    اتفاقا چه صحنه زیبائیه این قسمت حذف شده ! :46:

پاسخ سریع   پاسخ