₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » عجیبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

عجیبه

203 بازدید، 11 پست، نویسنده: AVINAR

• AVINAR

این نوع ازدواج که میان قبایل دور افتاده نپال رایج است.از نظر ساکنان آن امری کاملا عادیست و حتی این کار خود را از چند جهت مفید میدانند.تاشی سانگمو در مورد ازدواج همزمان با دو برادر میگوید: زندگی با این روش بسیار آسانتر خواهد بود چون به جای اینکه ثروت و دارایی خانواده به چند قسمت تقسیم شود همه در خانواده باقی میماند و من نیز مسئول آن خواهم بود. هنگامی که "تاشی سانگمو" با "مینگار لاما" ی 14 ساله ازدواج کرد برادر شوهرش "باسانگ"11 سال سن داشت و چنین مقرر شد که بعد از ازدواج دختر با برادر بزرگتر مراسم ازدواج او با برادر کوچکتر برگزار شود.center] تصویر در دسترس نیست[/center "باسانگ" میگوید: در این شیوه ازدواج گذراندن زندگی برای همه ما آسان تر خواهد بوب. در این شیوه ازدواج معمولا دختر با پسر بزرگتر خانواده ازدواج میکند و بعد از آن به برادر کوچکتر اجازه ازدواج با او داده میشود اما بهای این کار برای برادر کوچکتر این خواهد بود که مسئولیت پختو پز و بزرگ کردن فرزندان بر عهده اوست و زن آنها هم مسئول دخلو خرج خانواده است.
    9 سپاس: دلشاد، gilas، mz56mz، Kishe Mehr، sib، بچه مثبت، jaj، مستانه، بندری

• AVINAR

راستی برادر کوچکتر نقش دیگه ای هم داره شما میتونید حدس بزنید :4:
    1 سپاس: jaj

• mahsa joon

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چه بد .من كه هنگ كردم.

• mz56mz

برادر 11 ساله :37:

• mahsa joon

315 315 315 315 848 848 848 848 848 802 802 802
    برادر 11 ساله...

• Kishe Mehr

هی وای من هویجوری جوک یاد ادم میاد 314

نقل قول: AVINAR
    عجیبه

عجیبه ، غریبه ، معمای پیچیده :4:

• jaj

نقل قول: AVINAR
    راستی برادر کوچکتر نقش دیگه ای هم داره شما میتونید حدس بزنید

آره فکر کنم یه چیزی توی مایه های دلبر (قر م سق) باشه

ولی بچه هاشون جالبن
    بچه ای که اول بدنیا میاد مال برادر بزرگتره و دومی برای برادر دومی و به همین ترتیب . . .

گاهی چهارتا برادر یه زن دارن ولی نمیدونم چجوری عدالت رو رعایت می کنن اونم شب جمعه

1 سپاس: Kishe Mehr

• مستانه

عجیب به نظرم آشنا میاد :4: البته فدای سرت

خیلی رسم شنیع و چندش آوریه :30:

1 سپاس: Kishe Mehr
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: