بیوگرافی الکساندارا (Meryem Uzerli) :نام اصلی الکساندرا ، مریم سارا اوزرلی (Meryem Uzerli) می باشد. او در تاریخ ۱۲ اوت سال ۱۹۸۳ میلادی (جمعه ۲۱ مرداد سال ۱۳۶۲ شمسی) در کشور ترکیه متولد شد.مریم اوزرلی از پدری ترک و مادری آلمانی زاده شد. او دو برادر و یک خواهر بزرگتر از خود دارد.به گزارش ایران لوکس او هم اکنون ساکن شهر کاسل در کشور آلمان است.Meryem Uzerli دارای قد ۱۷۲ سانتی متر می باشد و هنر پیشگی را از سال ۲۰۰۲ آغاز نموده است.او تاکنون در فیلم ها وسریال های متعددی به ایفای نقش پرداخته ، برخی از این فیلم ها و سریال ها عبارتند از:
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هم مدرسه ای به سلیقه ت شک کردم به جون خودم اومدم بگم این چیه آخه؟ واقعا خیلی خوشگله؟ ولی نگفتم دل آقایونا خوش بشه حالا که اینجوری شد : قیافه شبیه ش خیلی زیاده و اصلا زیبایی خاصی نداره
خوشگله ولی من شخصاً از خانم های قد خیلی بلند و استخون درشت خیلی خوشم نمیاد، ایشونم ماشالا طبق اون چیزی که من توی سریال دیدم یَلی هستن برای خودشون زن باید همچین یکمی ظریف و فلفل نمکی باشه
خوشگله ولی من شخصاً از خانم های قد خیلی بلند و استخون درشت خیلی خوشم نمیاد، ایشونم ماشالا طبق اون چیزی که من توی سریال دیدم یَلی هستن برای خودشون زن باید همچین یکمی ظریف و فلفل نمکی باشه
مستانه جان داشتیم !!!!! قد منم بلند و هیکل درشتی دارم آخه . اکثر ترک ها بلند قد و درشت هستن . باور کنید دست خودشون نیست .
بندری
بیوگرافی الکساندارا (Meryem Uzerli) :نام اصلی الکساندرا ، مریم سارا اوزرلی (Meryem Uzerli) می باشد. او در تاریخ ۱۲ اوت سال ۱۹۸۳ میلادی (جمعه ۲۱ مرداد سال ۱۳۶۲ شمسی) در کشور ترکیه متولد شد.مریم اوزرلی از پدری ترک و مادری آلمانی زاده شد. او دو برادر و یک خواهر بزرگتر از خود دارد.به گزارش ایران لوکس او هم اکنون ساکن شهر کاسل در کشور آلمان است.Meryem Uzerli دارای قد ۱۷۲ سانتی متر می باشد و هنر پیشگی را از سال ۲۰۰۲ آغاز نموده است.او تاکنون در فیلم ها وسریال های متعددی به ایفای نقش پرداخته ، برخی از این فیلم ها و سریال ها عبارتند از:
خط (سال ۲۰۰۹ در نقش آنا)
ستارهها بر روی یخ (سال ۲۰۰۹ در نقش دانشجو)
سفر بیبازگشت (سال ۲۰۱۰ در نقش مهماندار هواپیما)
سریال حریم سلطان (سال ۲۰۱۱ در نقش الکساندرا)
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
garfild
mahsa joon
ازش خوشم مياد .
ماهی
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
دلشاد
gilas
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
به من چهsib
mansour12247
پرهام
ملیکا
jaj
ماهی
هم مدرسه ای به سلیقه ت شک کردم
به جون خودم اومدم بگم این چیه آخه؟ واقعا خیلی خوشگله؟ ولی نگفتم دل آقایونا خوش بشه
حالا که اینجوری شد : قیافه شبیه ش خیلی زیاده و اصلا زیبایی خاصی نداره
مستانه
jaj
ژنرال
ولی جذاب نیست!
soheyla
ازش خوشم میاد .
بانمک و زیباست
مستانه جان داشتیم !!!!!
قد منم بلند و هیکل درشتی دارم آخه
اکثر ترک ها بلند قد و درشت هستن . باور کنید دست خودشون نیست .
مستانه
؟
قد منم بلند و هیکل درشتی دارم آخه .
اکثر ترک ها بلند قد و درشت هستن . باور کنید دست خودشون نیست .
شما که عزیزدلمی قربونت برم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→