بازم شب شد و این دل بیقراره دلم طاقت دوریتو نداره ببخشید عاشق پر اشتباهو به قلب خسته جون بده دوباره چطور دلت اومد تنهام بذاری تو بازیه زمونه جام بذاری تو بی من بری من بی تو میمیرم آخه شده بودی عزیز ترینم شب و غمو منو ابر پاره پاره آسمون داره واسم یه ریز میباره رفتیو حال اشک خیس ابرا گریه هاتو یاد من میاره یاد چشات داره منو دیوونه میکنه با غصه هات داره منو هم خونه میکنه دل دیگه طاقت موندن نداره دیوونه یه بیقراره...
نمایش یا پنهان متن این آهنگو دوست داداشم خونده داغونت میکنه
نمایش یا پنهان متندر ضمن خبری هم نیست متاسفانه نمایش یا پنهان متن وای...یه در بزن قبل اینکه پنهان متنو باز کنی خب
خیلی عالیه فقط اجازه بدی یه چند تایی انتقادی برم برات کنترل متن و اهنگش عالیه ولی به نظر سعی میکنه صداشو تغییر بده با صدای اصلیش بخونه خیلی بهتر میشه یه خواننده نباید تحت تاثیر صداهای اطراف قرار بگیره و باید صدای اصلی خودش رو بروز بده اینطوری تسلطش روی تارهای صوتیش بیشتر میشه البته این نظر من بود ولی در کل اینده روشنی داره بهش تبریک بگو
خیلی عالیه فقط اجازه بدی یه چند تایی انتقادی برم برات کنترل متن و اهنگش عالیه ولی به نظر سعی میکنه صداشو تغییر بده با صدای اصلیش بخونه خیلی بهتر میشه یه خواننده نباید تحت تاثیر صداهای اطراف قرار بگیره و باید صدای اصلی خودش رو بروز بده اینطوری تسلطش روی تارهای صوتیش بیشتر میشه البته این نظر من بود ولی در کل اینده روشنی داره بهش تبریک بگو
هاچو هاچو
دلم طاقت دوریتو نداره
ببخشید عاشق پر اشتباهو
به قلب خسته جون بده دوباره
چطور دلت اومد تنهام بذاری
تو بازیه زمونه جام بذاری
تو بی من بری من بی تو میمیرم
آخه شده بودی عزیز ترینم
شب و غمو منو ابر پاره پاره
آسمون داره واسم یه ریز میباره
رفتیو حال اشک خیس ابرا
گریه هاتو یاد من میاره
یاد چشات داره منو دیوونه میکنه
با غصه هات داره منو هم خونه میکنه
دل دیگه طاقت موندن نداره
دیوونه یه بیقراره...
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
در ضمن خبری هم نیست متاسفانهنمایش یا پنهان متن
hadi04
کنترل متن و اهنگش عالیه ولی به نظر سعی میکنه صداشو تغییر بده با صدای اصلیش بخونه خیلی بهتر میشه یه خواننده نباید تحت تاثیر صداهای اطراف قرار بگیره و باید صدای اصلی خودش رو بروز بده اینطوری تسلطش روی تارهای صوتیش بیشتر میشه البته این نظر من بود ولی در کل اینده روشنی داره بهش تبریک بگو
شهلا
من عاشق شبم. بهترین زمان از ساعات خداونده .
آرامش و سکوت شب رادر روز ، هر گز نمی شه پیدا کرد.
mahsa joon
دلشاد
جودی ابوت
هاچو هاچو
کنترل متن و اهنگش عالیه ولی به نظر سعی میکنه صداشو تغییر بده با صدای اصلیش بخونه خیلی بهتر میشه یه خواننده نباید تحت تاثیر صداهای اطراف قرار بگیره و باید صدای اصلی خودش رو بروز بده اینطوری تسلطش روی تارهای صوتیش بیشتر میشه البته این نظر من بود ولی در کل اینده روشنی داره بهش تبریک بگو
منم همینطور...مرسی شهلا خانوم
mahsa joon,
دلشاد,
ممنونم
جودی ابوت,
خوش برگشتی
ماهی
من عاشق جودی ابوتم
هاچو هاچو,
چی شده حالا؟
خدا بگم چیکارت کنه
Ahora Quien
خجالتتتت بکششششش
نمایش یا پنهان متن
جودی ابوت
شما لطف دارین همشهری
gilas
کدومشون ؟
تازشم همون که بابا آرسام گفت
هاچو هاچو
هیچی بابا...یهو زد به سرم
نخی چند هست خجالتا؟
نمایش یا پنهان متن
یلداییییییمحمد سیسیلی
داغونت میکنه
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
hadi04
کی میگه حق با منه؟ من نظرم را گفتم
gilas
آهان الان کاملا فهمیدن کدومه
sib
خیلی وقته از این حال و هواها اومدم بیرون.به نظرم مسخره میاد دیگه
جودی ابوت,
درست میبینم؟چه عجب از این ورا
ماهی
به به خوشوقتم.....
هاچو هاچو
هاچو هاچو
خیلی وقته از این حال و هواها اومدم بیرون.به نظرم مسخره میاد دیگه
آره خب...آدم خسته میشه بعد یه مدتی...منم میبینی که اغلب میخندم خدا رو شکر...
ولی خب بعضی وقتا این چیزا هم لازمه...انگار به منم نمیاد غمگین باشم
hadi04
اره فهمیدم حق با توئه
gilas
اااا چطور نفهمیدی همون محمد سیسیلی دیگه
نه میدونی دقیقا نفهمیدم کی یا چی ، چی یا کی رو داغون میکنه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→