ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
کشف 100 گربه مرده در داخل یخچال
هاچو هاچو
برترین ها: پلیس انگلیس پس از مراجعه یک شاکی از سر و صدای همسایه خود که چندین گربه در اختیار داشته است، به خانه مورد نظر مراجعه کرده و به طور ناگهانی با 100 گربه مرده در داخل یخچال مواجه شد.
این گربه ها همانطوری که در تصاویر ملاحظه می کنید همانند مرغ بسته بندی شده در داخل پلاستیک در یخچال جاسازی شدند.
به گزارش پلیس لندن، این زن از 7 سال گذشته شروع به جمع آوری گربه کرده و تعداد آنها پس از زاد و ولد افزایش پیدا کرد.
mahsa joon
اول ...
ااين زنه بيكار بوده گربه جمع كرده .اين جوري كه معلومه عينه خيالشم نمياد.زنه كثيفيه پس .غيره قابل تحمله..
از گربه بدم مياد .
مرسي مهدي جان جالب بود.
ماهی
دلشاد
Ahora Quien
هاچویییییییییییییییییییییی
حالا اون بدبخت ها رو چیکار میکرده؟؟؟ میخورده؟؟
واییی مادر
Ahora Quien
gilas
Life Dream
ولي نميدونم چرا سه تا از بچه هاش از ناحيه دم درست مثل هم دمشون كنده شده، درست از يه جا، فكر كنم يكي داره با دمشون سوپ دم گربه درست ميكنه!!
mz56mz
sib
KuRoSh
مازی جان شما چطور انقدر دقیق آمار تعداد تولیدات رو داری
ماهی جان این دیگه کارش از بیمارستان گذشته
ادم خل که شاخ و دم نداره
Life Dream
آخه همه بچه هاشو توو زيرزمين خونه ما تحويل جامعه داده، مجبور شدم براشون كارت بهداشت صادر كنم، اينه كه امارشونو دارم
هاچو هاچو
ممنون
نه...قبلش بردن
دلشاد,
اوهوم
نمایش یا پنهان متن
gilas,
Life Dream,
mz56mz,
sib,
KuRoSh,
ممنونم از نظراتتون
شهلا
وای حالم بهم خورد...
حالا تا مدتی نمی تونم دیگه به گوشتها ی توی فریزر نگاه کنم .
یاد گربه های یخ زده می افتم.
بهونه
هاچو هاچو
بهونه,
ملیکا
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→