دیلی میل: «کارولين وزنياکي» متهم است که در حرکتي زشت و نژاد پرستانه «سرنا ويليامز» ستاره سياه پوست امريکايي را مسخره کرده است.
او متهم شده است بعد از بازي در مقابل «ماريا شارپوا» تنيس باز شماره يک سابق جهان در مسابقات جهاني برزيل با قرار دادن حوله در لباس خود در حرکتي نژادپرستانه اندام سرنا ويليامز را مسخره کرده است.
بسياري از وبلاگ نويسان غربي اين حرکت را نکوهيده و اعلام کرده اند اين واقعا حماقت محض است که اندام يک زن سياه پوست را تنها به خاطر مسخره کردن و خنديدن به استهزا بگيرند . اين بدترين مدل جشن گرفتن يک پيروزي در يک زمين ورزشي است.
▧ تصویر در دسترس نیست
سرنا ويليامز ستاره 32 ساله امريکايي تنيس جهان که قهرماني المپيک و جهان را در کارنامه دارد به خاطر اندام درشت و ورزيده اش که خاص زنان سياه پوست است شهرت بسياري دارد.
▧ تصویر در دسترس نیست
گفته ميشود اين نخستين بار نيست که اين ستاره تنيس رفتارهاي «سرنا ويليامز» را به تمسخر گرفته است. بنابر گزارشات او سال گذشته نيز چنين حرکت ناشايستي را انجام داده بود.
هوراااااااااااااااااا. اول ..... واقعا كه خيلي بي ادب بوده همون حقشه متهم شده . هر كسي تو هر پست و مقامي كه باشه شخصيت داره . خدارو شكر هيچ وقت به خودم اجازه ندادم مسخره كنم كسي رو. مرسي عزيزم جالب بود .
مشخصا نژادش رو مسخره نکرده فقط اندامش رو ظاهرا مسخره کرده که کار بسیار احمقانه ایه. خودش در این زمینه هیچ توضیحی نداده؟ واقعا منظورش مسخر کردن اون بود؟
مجتبي جان لطفا آروم باش . ديگه متاسفانه شعور و ادب كه نباشه جان در عذابه ..... خجالت آوره مثلا به چيش افتخار كرده كه اين كارو كرده دلم ميخواد يكي بزنم تو گوشش
diver20
دیلی میل: «کارولين وزنياکي» متهم است که در حرکتي زشت و نژاد پرستانه «سرنا ويليامز» ستاره سياه پوست امريکايي را مسخره کرده است.
او متهم شده است بعد از بازي در مقابل «ماريا شارپوا» تنيس باز شماره يک سابق جهان در مسابقات جهاني برزيل با قرار دادن حوله در لباس خود در حرکتي نژادپرستانه اندام سرنا ويليامز را مسخره کرده است.
اين ستاره 22 ساله دانمارکي در زمين مسابقه و مقابل «ماريا شارپوا» با اين حرکت زشت و زننده خشم و نفرت طرفداران «سرنا ويليامز» را برانگيخته است.
بسياري از وبلاگ نويسان غربي اين حرکت را نکوهيده و اعلام کرده اند اين واقعا حماقت محض است که اندام يک زن سياه پوست را تنها به خاطر مسخره کردن و خنديدن به استهزا بگيرند . اين بدترين مدل جشن گرفتن يک پيروزي در يک زمين ورزشي است.
سرنا ويليامز ستاره 32 ساله امريکايي تنيس جهان که قهرماني المپيک و جهان را در کارنامه دارد به خاطر اندام درشت و ورزيده اش که خاص زنان سياه پوست است شهرت بسياري دارد.
گفته ميشود اين نخستين بار نيست که اين ستاره تنيس رفتارهاي «سرنا ويليامز» را به تمسخر گرفته است. بنابر گزارشات او سال گذشته نيز چنين حرکت ناشايستي را انجام داده بود.
منبع : iran movie
mahsa joon
اول .....
واقعا كه خيلي بي ادب بوده همون حقشه متهم شده .
هر كسي تو هر پست و مقامي كه باشه شخصيت داره .
خدارو شكر هيچ وقت به خودم اجازه ندادم مسخره كنم كسي رو.
مرسي عزيزم جالب بود .
ماهی
دلشاد
Ahora Quien
arash52
حضرت كربلايي آرش
gilas
علیرضا
Kishe Mehr
علیرضا
▧ تصویر در دسترس نیست
mahsa joon
ديگه متاسفانه شعور و ادب كه نباشه جان در عذابه ..... خجالت آوره مثلا به چيش افتخار كرده كه اين كارو كرده دلم ميخواد يكي بزنم تو گوشش
ژنرال
sib
mati
mansour12247
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→