ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
Ahora Quien
من هم مثل شما ، مثل همه باور ندارم که دنیا ;کمتر از 18 روز دیگه تموم میشه….
ولی یه نکته هست که خیلی جالب و خیلی وحشتناکه ….
هیچ کس حاضر نشد کوچکترین تغییری تو رفتارش ایجاد کنه…..
هیچ کس حاضر نشد ۱ درصد احتمال بده ……
همه هنوز به شکستن دل همدیگه ادامه میدیم و خودمون رو بی تقصیر میدونیم…
همه هنوز یه عالمه حرف تو دلمون مونده….
همه هنوز اونایی که دوستمون دارن رو تو انتظار محبتمون نگه داشتیم……
هنوز تو خیلی از مواقع که میتونستیم به کسی کمک کنیم کوتاهی میکنیم…
هیچ کس یه ذره از غرورش کوتاه نیومد……..
و…….
نه تو این یک سال که این بحث داغ بود نه حتی تو این یک ماه و نه حتی تو این چند روز …..
مهم نیست این قضیه واقعی باشه یا شایعه ولی مثل یه امتحان بزرگ عمل کرد که ما آدما هممون گند زدیم…..
راستی چرا…؟
mahsa joon
خيلي قشنگ بود مرسي اهورا جان.
اي جانم اين دختر بچه هه چه عسليه .
mahsa joon
راست ميگي اهورا هممون گند زديم.
گريم گرفت...
دلشاد
Life Dream
ژنرال
jaj
sib
شهلا
این که یک روز دنیا به آخر می رسه شکی نیست و وقوعش تنها به دست خداونده و زمانش هم همین طور و تا امام زمان ظهور نکنن این امکان اصلا وجود نداره .
در مورد مطالبتون باید بگم:
آدمها نه بخاطر شایعه کذب پایان جهان بلکه هر بار با دیدن افرادی از آشنایان و یا دوستان که از دنیا می روند باید عبرت بگیره که مرگ خودش هم بالاخره یک روز فرا می رسه. اما متاسفانه همچنان بی محبتی...دروغ ...حرص و طمع به مال دنیا...خودخواهی ووووو در وجودش ماندگار شده و دست بردار نیست از این کارها.
KuRoSh
چند وقتی نبودی و نبودم دلم برات تنگ شده بود
اما در مورد گفته هات من نظر خودم رو میگم و تفکرات خودم رو
من خودم به شخصه تا حالا نه دل کسی رو شکوندم و نه کسی رو رنجوندم تا جایی که می دونم خودم چون همیشه سعی کردم که واقع گرا باشم و قبل از اینکه حرفی رو بزنم فکر کنم دوستان می دونند من کم حرف هستم در جمع و یکی از علت های کم حرف بودنم اینه که دوست ندارم شخصی از دستم برنجه
فقط یک بار با یکی از بچه ها شوخی کردم ولی خوب بابت اون خیلی عذاب کشیدم ولی این باعث شد که ما الان چندین سال میشه که با هم دوست هستیم و واقعان خیلی براش احترام قائل هستم مثل خواهری که ندارم
فکر کنم کافی باشه
ولی اینو بگم که اینا همه بستگی به تفکرات ادم ها داره و این طور که میگی نیست و داری همه رو به یک چشم می ببینی و این اشتباه
garfild
حورا
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
هاچو هاچو
یاد این فرمایش زیبای امیر المومنین افتادم ..
حضرت علي (ع):براي اين دنيا طوري زندگي كن كه گويي تا آخر دنيا زنده هستي ، براي آخرتت طوري زندگي كن گويي 1 روز بيشتر زنده نيستي!!!
hadi04
چندین هزار سال پیش خدا به همه انسانها پیام داد که قیامت نزدیکه انسانی که به پیام خداش توجه نکرد چطوری به وعده ی بنده خدا توجه میکنه؟ همین الان هر کتاب آسمانی را که بخونی دائم در مورد پایان دنیا و قیامت و اینکه خیلی نزدیکه داره میگه ولی ما انسانها مثل اینکه نمیخوایم قبول کنیم که ما هم یه روزی مثل اونایی که رفتن باید باید باید بریم و دست خودمون هم نیست و باید پاسخگوی کردارمون باشیم ممنون یلدا جان راستی یلدا هم نزدیکه حالا لا اقل برای پایان دنیا نمیخوایم کاری کنیم هندوونه شب یلدا یادمون نره واسه اون یه کاری کنیم دیگه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→