ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
خارج كردن پر از گونه نوزاد هفت ماهه!
diver20
دیلی میل: والدين يك نوزاد هفت ماهه با مشاهده گونه اش كه به اندازه يك توپ گلف باد كرده بود وحشت زده شدند.
والدين ميا هفت ماهه او را به بيمارستان محلي در ايالت كانزاس بردند. آنها دليل اينكه گونه نوزادشان باد كرده بود نمي دانستند. پزشكان وجود يك پر را در گونه نوزاد تشخيص دادند.
به گفته پزشكان ميا پر را قورت داده و پر در گلويش گير كرده بود. بدن نوزاد تلاش مي كرد خود را از شر اين شئ زائد خلاص كند. اين روند بيرون راندن پر ماهها به طول انجاميده بود.
پزشكان بلافاصله نوك يك پر را كه از گونه بچه بيرون زده بود تشخيص دادند و سپس با عملي ساده اين شئ مزاحم را از گونه بچه خارج كردند.
آرون ويتينگتون در گفت و گو با شبكه تلويزيوني محلي حيرت زده گفت: پزشكان از گونه بچه من يك پر درآورده اند. واقعا ، باورنكردني است، شما چنين عقيده اي نداريد؟
▧ تصویر در دسترس نیست
منبع : iran movie
دلشاد
Life Dream
خيلي هم خوردنيه پدل سگ
gilas
mahsa joon
خيلي دختره نازه .وااااي دلم آب شد.كاش ماله من بود من بچه دوست دارم.
اين عكس آخري خيلي قشنگه.
مرسي
sib
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
maryamlondon1
mahsa joon
اي جانه دلم ميمونه كلوچه ..
نخبه
ملیکا
آخرین ورود: امروز, 07:39