₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تیراندازی در دبستانی در آمریکا(فاجعه)
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تیراندازی در دبستانی در آمریکا(فاجعه)

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تیراندازی در دبستانی در آمریکا(فاجعه)

167 بازدید، 14 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

۳۰کشته در تیراندازی مدرسه ابتدایی آمریکا/قتل‌عام ۲۰کودک

8 تصویر این بخش در دسترس نیست تصویر در دسترس نیست
    4 تصویر این بخش در دسترس نیست

تازه‌ترین جزئیات کشتار کودکان در مدرسه ابتدایی آمریکایی نشان می‌دهد بیش از ۱۰۰ گلوله به کودکان شلیک شده است.

به گزارش فارس، شبکه خبری سی‌بی‌اس نیوز آمریکا گزارش داد در حادثه تیراندازی به یک مدرسه ابتدایی در شهر «نیوتاون» آمریکا در ایالت «کانتیکِت» دست‌کم 30 نفر کشته شدند که 18 تا 20 نفر از آنها کودک هستند.

این در حالی است که گزارش‌ها حاکی از آن هستند که هنوز سرنوشت یکی از کلاس‌های این مدرسه مشخص نیست؛ به علاوه، حال برخی از مجروحان این حادثه وخیم گزارش شده و انتظار می‌رود شمار قربانیان باز هم افزایش یابد.

این اتفاق در مدرسه «سندی هوک» در شهر «نیوتاون» ایالت «کانتیکت» آمریکا رخ داده و پلیس آمریکا ساعت وقوع آن را 9:40 صبح به وقت محلی اعلام کرده است.

مدرسه «سندی هوک» با 650 دانش‌آموز یکی از مدارس ابتدایی شهر کوچک «نیوتاون» است که 90 کیلومتر با نیویورک فاصله دارد.

نمایش یا پنهان متن
    پلیس آمریکا کشته شدن فرد مسلحی که مظنون اصلی تیراندازی به این مدرسه بوده را تأیید کرده اما برخی گزارش‌های تأییدنشده تعداد تیراندازان را دو نفر اعلام کرده‌اند.

درباره ویژگیهای تیرانداز کشته شده در این حادثه گزارش‌های ضد و نقیضی منتشر شده است؛ در حالی که برخی گزارشها وی را جوانی 20 ساله به نام «رایان لانزا» معرفی می‌کنند که که دو اسلحه به همراه داشته، گزارشهای دیگر وی را فردی 24 ساله با 4 اسلحه و جلیقه ضدگلوله معرفی می‌کنند.

در حال حاضر پلیس و خودروی اورژانس در محل حادثه مستقر هستند. خانواده‌های کودکان نیز در محوطه بیرون مدرسه تجمع کرده‌اند تا از وضعیت کودکانشان مطلع شوند.

تصاویر منتشر شده از مدرسه «سندی هوک» کودکانی را نشان می‌دهند که با سرآسیمگی محوطه مدرسه را ترک می‌کنند.

مادر یکی از کودکان که در زمان حمله در این مدرسه حضور داشت گفته صدای شلیک حداقل 100 گلوله را شنیده است.

ناظران، حادثه مذکور را از جمله وحشتناک‌ترین رخدادهای تاریخ آمریکا می‌دانند؛ در حادثه مشابهی که در سال 1999 در مدرسه راهنمایی «کلمباین» در ایالت کلرادو رخ داد یکی از دانش‌اموزان 12 دانش‌آموز دیگر را به قتل رساند.

پس از حادثه امروز موجی از وحشت، مدارس این شهر را فرا گرفته و تمامی مدرسه ابتدایی شهر مذکور به حالت تعطیل درآمده‌اند.

مدیر و روان‌شناس مدرسه در شمار افرادی هستند که در این حادثه کشته شده‌‌اند.

باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا در تماس با مقامات ارشد ایالت «کانتیکت» مراتب تسلیت خود را به آنها اعلام کرده است.

همچنین گزارشگر ان‌بی‌سی گزارش داد جسد مادر فردی که مظنون اصلی تیراندازی به کودکان بوده است امروز در منزلش در ایالت نیوجرسی یافت شده است و گفته می‌شود مادر وی در همان مدرسه‌ای که امروز این جنایت در آن انجام شده، معلم بوده است.

11 سپاس: مستانه، ژنرال، دلشاد، mz56mz، Life Dream، هاچو هاچو، gilas، sib، بچه مثبت، maryamlondon1، ملیکا

• مستانه

اولین خبری که امروز از تلویزیون شنیدم این بود :2:
    به نظرم شروع خوبی برای هفته نیست :17:
    واقعاً چطور بعضیا انقدر بی رحمن؟! :68:

1 سپاس: aac198000

• 1 سپاس: aac198000

• mz56mz

واقعا متاسفم :79:

• Life Dream

خدايا چطور تونسته همچين كار بكنه!! اوباماي احمق به جاي اينكه تسليت بگه يه فكري به حال ممنونعيت حمل اسلكه در امريكا بكنه كه هر سال شاهد چنين فجايعي نباشيم، واقعاً حالم گرفته شد :2:
    2 سپاس: sib، aac198000

• 1 سپاس: aac198000

• sib

من شنیدم پدرشم کشته :17: خیلی دردناکه.بچه های کوچولوی بی گناه.خانواده هاشون چه رنجی میکشن.تصورشم وحشتناکه :79:

• aac198000

نه آزادی بی حد خوبه
    ونه نبود آزادی

ولی واقعا جا داره اوباما برخورد سنگینی با مافیای اسلحه آمریکا بکنه ولی من فکر نمیکنم حتی ریاست جمهوری ایالات متحده هم قدرت درگیری با اونها را داشته باشد :2:

• mahsa joon

:13: 790 790 790 630 630 789 789 789 789 783
    اون دنيا چه جري ميخوان جواب بدن .
    مازوخيسم داشته .بدبخته رواني .
    خيلي ناراحت شدم.
    بلااخره يه روزي يه جايي تاوانشو پس ميده.

• mahsa joon

:13: 790 790 790 630 630 789 789 789 789 783
    اون دنيا چه جوري ميخوان جواب بدن .
    مازوخيسم داشته .بدبخته رواني .
    خيلي ناراحت شدم.
    بلااخره يه روزي يه جايي تاوانشو پس ميده.

• بچه مثبت

روانی
    :48:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• maryamlondon1

شرمنده نمیدونستم شما این خبر تاپیک کردی .من تو تاپیک diver20 http://www.iranian.fi/forum/topic_27936

گذشتم برم حذف کنم :9: عکسارا حذف کردم :1:

• ملیکا

بمیرم واسه ماماناشون نزدیک سال نو خیلی بده به همین راحتی بچه هاشونو از دست بدن خیییییییییلی :79:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: