ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
koorosh kabir
▧ تصویر در دسترس نیست
اون قدیما که البته خانومهای سایت که تقریبا همه زیر ۱۶ سال سنّ دارن ولی آقایون خاطرشون هست که وقتی با کسی بحث میکردیم (در دوران طفولیت ) میگفتیم تقلید کار میمونه میمون جزو حیوونه ،یعنی اگه واقعا نمیگفتیم میمون جزو حیوونه طرف فکر میکرد مثلا جزو حبوباته ؟ میوه جاته ؟
mz56mz
نمایش یا پنهان متن
از ديدنتون بسى خوشحال شديمهاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
آواتار هیفاآره دقیقا....من یکیو میشناسم این ضرب المثل رو قسمت اولشو میگفت بعدش دیگه نمیگفت میمون جزو حیوونه...طرف مقابلش فکر کرده بود میمون حبوباته ، همیشه آش که درست میکردن توش میمون میریختن ...جدی
دیااکو
همون طور که همه راهها به رم ختم میشه هر جیگریم به من مربوط میشه، فعلأ تو این قسمت مرتبط با خودم سرسختانه می ایستم و به بقیه تاپیکتم توجه نمی کنم.
mahsa joon
مرسي
دلشاد
داش کوروش دلم واست تنگیده شده بود خیلی خوش اومدی
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
خوب خدارو شکر
gilas
خودت چطوری ؟؟ از این ورا
تاپیک یه میمون هم توش داشت آره