ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
سوتی خانم گوینده در برنامه زنده تلویزیونی!
diver20
دیلی میل: صحنه رقصیدن این خانم اخبارگو ساعت 4:15 دقیقه صبح به وقت محلی به صورت زنده از تلویزیون امریکا پخش شد. این در حالی بود که او کاملا بی خبر بود که دوربینها در حال ضبط تصاویر او هستند.
این اتفاق هنگام پخش آگهی های بازرگانی قبل از شروع خبر رخ داد . در تصاویر وی در حالی که در حال رقصیدن است دیده میشود و با صدای تهیه کننده که اعلام میکند به زودی برنامه روی آنتن میرود درجای خود می ایستند.
او در این رابطه گفته است: من نمیدانستم که دوربینها در حال ضبط هستند . فقط امیدوار بودم اشخاص زیادی این تصاویر را ندیده باشند اما وقتی متوجه شدم تنها در مدت 8 ساعت این تصاویر بیش از 100 هزار بیننده در یوتوب داشته است به کلی نا امید شدم.
من معتقدم که هرکس باید مقداری روحیه شادی طلبی داشته باشد تا در مواقع لزوم از آن برای انرژی دادن به سایرین استفاده کند از آنجایی که ساعت کار ما به گونه ای است که خواب آلودگی باعث کسل شدن و رخوت در همکاران میشود من سعی داشتم با این کار انرژی زیادی را به استودیو هدیه دهم.
diver20
میشل اوباما هنگام توزیع هدیه کریسمس!
دیلی میل: کج خلقی میشل اوباما هنگام توزیع هدیه کریسمس خانواده های ارتشی تبدیل به سوژه ی داغی برای رسانه ها شد.
میشل اوباما در حالی شکار عکاسان شد که یک کیسه قرمز پر از اسباب بازی را به دوش میکشید.
بانوی اول کاخ سفید با هدیه 900 نوع اسباب بازی مختلف به بچه های خانواده های ارتشی امریکا سعی در نشان دادن چهره ای رئوف و مهربان از خود داشت.
اما مهمترین قسمت کار را فراموش کرده بود و آن لبخند زدن در حین انجام مراسم بود.
او در ملاقات با خانواده های ارتشیان نیروی دریایی امریکا که همسرانشان در خارج از مرزهای امریکا به خدمت مشغول هستند گفت این زنان برای او الگو هستند و به او انگیزه میدهند تا کارهایش را به عنوان یک زن به خوبی انجام دهد.
این هدایا به صورت بسته بندی نشده در میان بچه های سربازان نیروی دریایی توزیع شد. در این اقدام خانم "جیل بیدن" همسر مشاور رئیس جمهور و دو دختر اوباما نیز شرکت داشتند.
آنچه در این حرکت بیش از هرچیز دیگری خبرنگاران را متوجه میشل اوباما کرده بود چهره خشک و رسمی او در مقابل این خانواده ها بود او حتی یک لبخند هم بر لب نداشت.
خبرنگاران به این مسئله انتقاد کرده اند و عنوان کردند این حرکت نشان میدهد که قدردانی از خانواده ارتشیان تنها از روی یک وظیفه انجام شده و هیچ قصد خیرخواهانه ای در کار نبوده است.
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mahsa joon
باحال بود مرسي
دلشاد
هاچو هاچو
ژنرال
gilas
sib
Ahora Quien
ملیکا