میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
لابد همه دخترها جذاب هستند!!! فقط بعضیا بلد نیستن آرایش کنن
دوست عزیز جذابیت از اون واژه هاییه که برای توجیه بی سلیقگی بعضیاعنوان میشه مثلاً یکی مثل این خانم به نظر من با اون دماغ کوفته ایش حتی بعد از آرایش هم جذاب نیست ولی از اونجایی که بعضیا.........[b].(دور از جون شما و دوستان)............ هستن، میگن جذابه
یادش بخیر قدیما گنجشک ُ رنگ میکردن جای قناری قالب میکردن به ملت
هاچو هاچو, بعضی نمیتونن آخه
مستانه, اولاً دوست عزیز خودتی. ثانیاً من اینجا نوشتم جذابیت منظور فقط جذابیت صورت نبوده. ثالثاً دید ِ سیستمی داشته باش و جزئی نگر نباش (باید توانایی دیدن جنگل از میان درختان رو داشته باشی ) رابعاً پروژکتور باشید
نقل قول: gilas
خیلی متفاوت نبود
باشه قبول برای پی بردن به تفاوت سرچ نمایید
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
این تاپیک رو فقط به خاطر کوروش گذاشتم ---> میمون...
امین جان با اجازه شما ..این اقا وخانم با سگشون در حال قدم زدن هستند همینجوری که ملاحظه میکنید سگ چیییییییز ....میکنه بعد اقا چیزززززززززز سگ تو پلاستیک جمع میکنه باید هم جمع کنه اگه جمع نکنه جریمه نقدی میشه
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبرمیگردیم به زیبائی این خانم بدن و صورتش طبیعی به نظر میاد اگه به عکسهای ارایش کرده اش نگاه کنید اصلا ارایشش خیلی کمه وبه چشم نمیاد بعد نه لبش پف کرده ونه ابرو بالا کشیده وتاتو کرده ونه دماغ ونه شکم ونه سینه را عمل کرده به نظرم خیلی هم خوشکله امضا ریس انجمن مخالفان عملهای زیبای افراطی
جذابیت منظور فقط جذابیت صورت نبوده. ثالثاً دید ِ سیستمی داشته باش و جزئی نگر نباش (باید توانایی دیدن جنگل از میان درختان رو داشته باشی ) رابعاً پروژکتور باشید
یه نکته هم خدمت همه بانوان محترمه عرض کنم که در مورد جذابیت خانومها، دیدگاه خودتون رو با دیدگاه آقایون مقایسه نکنید! در این موارد شما مو میبینید، آقایان پیچش مو
به نظر من تا وقتی کسی توی قیافه ش یه چیز خوب نداشته باشه با آرایش هم درست نمیشه.یه آدم زشت با آرایش خشگل نمیشه به نظر من.تازه بر عکس.آرایش از زیبایی چهره آدم کم هم میکنه خیلی وقتا
بچه مثبت
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
.
.
.
.
[hide]حدود 2ماه پیش توسط مجله اسکوایر (Esquire) به عنوان جذابترین (3...3ی ترین) زن زنده دنیا در سال 2012 معرفی شد.[/hide]
.
.
.
.
.
بله ایشون میلا کونیس (Mila Kunis) بازیگر ۲۹ ساله آمریکایی هستند! البته بدون آرایش!!!
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بندری
mz56mz
هاچو هاچو
مستانه
فقط بعضیا بلد نیستن آرایش کنن
دوست عزیز جذابیت از اون واژه هاییه که برای توجیه بی سلیقگی بعضیاعنوان میشه
مثلاً یکی مثل این خانم به نظر من با اون دماغ کوفته ایش حتی بعد از آرایش هم جذاب نیست
[b]منور باشید
gilas
کاملا مشخصه توی عکس بدون آرایش چشما و بینی پف داره
حالا یا مال خواب هستش یا گریه
بچه مثبت
هاچو هاچو,
بعضی نمیتونن آخه
مستانه,
اولاً دوست عزیز خودتی. ثانیاً من اینجا نوشتم جذابیت منظور فقط جذابیت صورت نبوده. ثالثاً دید ِ سیستمی داشته باش و جزئی نگر نباش (باید توانایی دیدن جنگل از میان درختان رو داشته باشی
برای پی بردن به تفاوت سرچ نمایید
هاچو هاچو
بچه مثبت
این تاپیک رو فقط به خاطر کوروش گذاشتم
هاچو هاچو
دلشاد
maryamlondon1
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبرمیگردیم به زیبائی این خانم بدن و صورتش طبیعی به نظر میاد اگه به عکسهای ارایش کرده اش نگاه کنید اصلا ارایشش خیلی کمه وبه چشم نمیاد بعد نه لبش پف کرده ونه ابرو بالا کشیده وتاتو کرده ونه دماغ ونه شکم ونه سینه را عمل کرده به نظرم خیلی هم خوشکله
بچه مثبت
دلشاد,
هاچو هاچو,
هاچو هاچو
ژنرال
تبلیغات آرایشگاه های زنانه: لولو بیار ؛ هولو بِبَر !
یه نکته هم خدمت همه بانوان محترمه عرض کنم که در مورد جذابیت خانومها، دیدگاه خودتون رو با دیدگاه آقایون مقایسه نکنید!
در این موارد شما مو میبینید، آقایان پیچش مو
Kishe Mehr
Ahora Quien
اگه اخبار رو خونده باشید نوشته بود که سرمای بدی خورده بوده
به نظر من خیلی خوشگله .. بعد اینکه تو فیلم Ted دیدمش بیشتر ازش خوشم اومد
sib
دیااکو
خوب شاید این انتخاب (3...3ی ترین) برای جذابیتهاییه که بر ما نهانه و بر داوران عیان،
ولی چه اسم با مسمایی داره
میلا کونیس
(با لهجه اصفهانی بخونید)
mahsa joon
به نظر من دختره بد نيست اوني با آرايش خوشگل بشه به نظرم جذاب نيست خوشگل اونيه كه بدون آرايش خوشگل باشه.
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→