از تمام عزيزان بوفيلندى و مديران گرامى كه اين هفته و هفته هاى قبل ما رو يارى دادند و در مسابقه شركت كردند متشكر و سپاسگزارم حضور شما در مسابقه باعث شادى و خشنودى ماست از دوستان ( مهندس نجمه ، s_ali_m68 عزيز و بهروز دلشاد مهربون) , نيز براى ارسال عكس پيشنهادى قدردانى ميكنم .
برنده هفته چهاردهم :ژنرال
(هفته پانزدهم 26 آذر)
▧ تصویر در دسترس نیست
قوانين نمایش یا پنهان متن١- آغاز مسابقه يكشنبه هر هفته تا ساعت 24 جمعه ( شنبه انتخاب بهترين جمله ) ٢- توهين ، اهانت ، استفاده كردن از كلمات نا مناسب و ركيك ، ذكر نام افراد ممنوع و غير قانونى ميباشد ٣- نوشتن جملات كوتاه ، حداكثر در يك خط ٤- هر كاربر اجازه يك جمله ( يك پست ) در هر مسابقه رو دارد ٥- جايزه بهترين جمله هر هفته ٣٠ بوفى ٦- شركت كنندگان عزيز لطفا از گذاشتن پستهاى اضافه و غير مربوط به مسابقه خود دارى نماييد ۷- جمله خود را ميتوانيد روى عكس هفته يا در پست بنويسيد ۸-كاربران عزيز ميتوانند عكسهاى مفهومى و جالب خودشون رو براى شركت در مسابقه با پيام خصوصى به بندری بفرستند( عكس تاييد شد 5 بوفى دريافت خواهد كرد )
**داوران به صورت چرخشى از مديران هر هفته خودم + پنج مدير ( 1+5 )
مبارک محسن بانمک باشه تبریک به اس آندرلاین علی آندرلاین ام شصت و هشت نمایش یا پنهان متنخدایا داور شدم...مرا از رشوه های بی ارزش دور بفرما و به رشوه های باارزش هدایت بفرما
ممنون خسرو جان ضمن تبریک به محسن و طاهای عزیز، امتیازها واریز شد
نقل قول: هاچو هاچو
با اجازه امین
اجازه خودتم دست شماست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بندری
از تمام عزيزان بوفيلندى و مديران گرامى كه اين هفته و هفته هاى قبل ما رو يارى دادند و در مسابقه شركت كردند متشكر و سپاسگزارم حضور شما در مسابقه باعث شادى و خشنودى ماست
قوانين
نمایش یا پنهان متن
١- آغاز مسابقه يكشنبه هر هفته تا ساعت 24 جمعه ( شنبه انتخاب بهترين جمله )٢- توهين ، اهانت ، استفاده كردن از كلمات نا مناسب و ركيك ، ذكر نام افراد ممنوع و غير قانونى ميباشد
٣- نوشتن جملات كوتاه ، حداكثر در يك خط
٤- هر كاربر اجازه يك جمله ( يك پست ) در هر مسابقه رو دارد
٥- جايزه بهترين جمله هر هفته ٣٠ بوفى
٦- شركت كنندگان عزيز لطفا از گذاشتن پستهاى اضافه و غير مربوط به مسابقه خود دارى نماييد
۷- جمله خود را ميتوانيد روى عكس هفته يا در پست بنويسيد
۸-كاربران عزيز ميتوانند عكسهاى مفهومى و جالب خودشون رو براى شركت در مسابقه با پيام خصوصى به بندری بفرستند( عكس تاييد شد 5 بوفى دريافت خواهد كرد )
**داوران به صورت چرخشى از مديران هر هفته خودم + پنج مدير ( 1+5 )
▧ تصویر در دسترس نیست
** داوران اين هفته ( هاچو هاچو ،مژده ، دلشاد ،sib، ماهي ، بندري ، + 2 داور از کاربران محترم )
دلشاد
مبارک داش محسن باشه
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
خدایا داور شدم...مرا از رشوه های بی ارزش دور بفرماو به رشوه های باارزش هدایت بفرما
mz56mz
مبارك داش محسن عزيز
maryamlondon1
ژنرال
تشکر از همه دوستانی که قبل از این پست تبریک گفتن و دوستانی که بعد از این پست تبریک میگن
Kishe Mehr
carlos
آقا تبریک
بیر دانه سن
*میگم لااقل کسایی که برنده میشن رو هم برای دورِ بعد داور بکنید خدا قبول میکنه . .
sib
هاچو هاچو
با اجازه امین
ماهی
mahsa joon
ايشالا هميشه پيروز باشي.
داوراي گل دستتون درد نكنه.
ژنرال
بیر دانه سن
بیر دانادی ؛ جهت نمونَدی
ملیکا
داورای عزیز خسته نباشید
Ahora Quien
▧ تصویر در دسترس نیست
این اولی میگه:
تو جمع جفا و فتنه و رنج… منم درمانده و منهای زر و گنج… سراپا من وفایم بخش بر دو… تو بی مهر و وفایی ضربدر پنج…
دومی میگه:
صفای ما پابرهنه ها میدونی چیه؟ اینه که هیچ ریگی به کفشمون نیست
سومی میگه:
چاک لباتم بخند فنا شیم
taha_1990
از همتون متشکرم.
sib
بچه مثبت
ضمن تبریک به محسن و طاهای عزیز، امتیازها واریز شد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو