ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ميهماني اعياني جنيفر لوپز در قايق تفريحي در استراليا!
diver20
دیلی میل: «جنيفر لوپز» که به همراه مرد محبوبش براي برگزاري اجراي زنده کنسرت در استراليا حضور دارد براي خود يک زنگ تفريح پر خرج در نظر گرفته است و تعدادي از دوستان نزديک و همکارانش را براي داشتن اوقاتي خوش به يک قايق تفريحي دعوت کرد.
تنها دو کنسرت ديگر از اجراهاي زنده اين خواننده 43 ساله در استراليا باقي مانده است. او به همراه مادر و دوست پسرش و دوقلوهايش به اين سفر دور دنيا رفته است. گفته ميشود اين افراد به همراه دوستانشان تا پاسي از شب در اين قايق به تفريح و شادي پرداختند اما «جنيفر لوپز» به خاطر اجراي يک کنسرت مجبور شدخيلي زود اين گروه را ترک کردند.
گفته ميشود مادر «جنيفر لوپز» رقص کنان در مقابل دوربين عکاسان قرار ميگرفته است. نکته جالب اينکه عليرغم اينکه در استراليا تابستان است اما روزي که اين خواننده براي پارتي دوستانه اش در نظر گرفته بود هوا کاملا سرد شده و اصلا مناسب قايقراني نبوده است.
آنچه بيش از همه توجه خبرنگاران را جلب کرد تاتوي جديد روي بازوي کاسپر اسمارت بود که گفته ميشود سوغاتي وي از استراليا است. او در طول مدت حضور در اين قاره چند خالکوبي با طرحهاي سنتي و بيان اين منطقه روي بدن خود انجام داد.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
diver20
خواستگاری انیمیشنی مرد امریکایی از دختر مورد علاقه اش!
دیلی میل: یک مرد امریکایی به نام «الیوت هرناندز» بیش از 800 تصویر تهیه کرد تا بتواند یک انیمیشن زیبا و جذاب برای خواستگاری از دختر مورد علاقه اش تهیه کند.
او حدود 48 ساعت زمان صرف کرد تا این فیلم جالب را تهیه کرده و توسط آن از «ماریسا مارتینز» دختری که 6 سال است با او آشناست خواستگاری کند.
در این تصاویر ابتدا نشان داده میشود که او روند طولانی از پس انداز پول و تهیه یک تکه الماس از زغال سنگ و بعد از آن تهیه یک انگشتر الماس نشان طی میکند .سپس با استفاده از مداد شمعی او عبارت «عزیزم دوستت دارم . لطفا با من ازدواج کن» را مینویسد و در این زمان فیلم پایان میابد.
خانم «مارتینز» در این رابطه میگوید : هنگام تماشای فیلم احساس کردم او تمام مدت مرا زیر نظر دارد و منتظر واکنش من است . بعد از پایان فیلم من به قدری گریه کردم که نتوانستم جواب او را بدهم.
اما این انتظار ارزش شنیدن پاسخ مثبت این خانم را داشت.
این ویدئوی 3 دقیقه ای در یوتوب قرار داده شد تا نشان دهنده عشق این مرد به همسر آینده اش باشد او در مورد ایده تهیه این فیلم میگوید: من به دنبال یک چیز خارق العاده و هیجان انگیز بودم . چیزی که تا بحال کسی ندیده باشد و بالاخره موفق شدم با تلاش فراوان این ویدئو را تهیه کنم. همه این تلاشها واقعا ارزش این را داشت که دختری را که واقعا دوست داشتم به دست آورم.
▧ 6 تصویر این بخش در دسترس نیست
jaj
دلشاد
Ahora Quien
gilas
sib
هاچو هاچو
Kishe Mehr
بچه مثبت
اینم تاتوی بازیکن تیم ملیمون
-----
دایور جان همه مطالب رو خودت ترجمه میکنی؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mahsa joon
نكن مو واست نموند.....
امين جان اين چيه توروخدا .اي واااي
پرهام
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→