ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
باربی های زنده اکراینی 2 تا شدند !!!
ملیکا
این باربی جدید 24 ساله است و نام هنری اش را "دومینیکا" انتخاب کرده است در حالیکه نام واقعی اش "اولگا اولینیک" است . او هم اندام و هم چهره خود را به تیغ جراحان سپرده است.
"والریا" در این رابطه میگوید:هردوی ما اهل شهر اودسا اوکراین هستیم و 5 سال پیش و از طریق اینترنت با هم آشنا شدیم. ما در مورد شباهتهایمان کنجکاو بودیم مدل موی مشابه ، آرایش یک شکل و حتی لباس پوشیدن شبیه هم داشتیم. دوستان ما مطمئن بودند که ما خواهران واقعی هستیم. او اضافه میکند: ما واقعا خواهریم اما خواهران روحی هستیم. ما روش زندگی و ظاهر کاملا یکسان داریم.
▧ تصویر در دسترس نیست
آنها جلسات مدیتیشن را رهبری میکنند و برای حضور در هر جلسه 50 دلار دستمزد میگیرند. آنها معتقدند که ظاهرشان باعث جذب شرکت کنندگان میشود.
آنها میگویند : قصد داریم به زودی به امریکا برویم. مطمئنا آنجا استقبال خوبی از ما خواهد شد.
jaj
اینجا جلسات مدیتیشن خیلی گرون تره تازه کلی هم به آدم میرسن
ملیکا
چشم میگم بیان
ملیکا
چشم میگم بیان
هاچو هاچو
خواهشا کسی بهشون نگه منم دوقلو هستم که حوصله درد سر ندارم
نمایش یا پنهان متن
mz56mz
ملیکا
خواهش میکنم بابایی
mz56mz,
منم همینطور عمو
دلشاد
ژنرال
gilas
Ahora Quien
چقدر هم که از ته دل گفتی
mahsa joon
خاک تو سرشون! اییییییییییییییییییییییییییییییییش
چرا فش ميدي محسن جان.
ولي فيسشون باحال بود .من يه باربي دارم ماله بچگيام بوده فيسه صورتش مثله اين دخترس.
مرسي جالب بود
sib
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→