₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » انیمیشن دخترک کبریت فروش 3D
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » انیمیشن دخترک کبریت فروش 3D

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

انیمیشن دخترک کبریت فروش 3D

377 بازدید، 21 پست، نویسنده: علیرضا

• علیرضا

هوا خيلي سرد بود و برف مي باريد . آخرين شب سال بود .
    دختري كوچك و فقير در سرما راه مي رفت . دمپايي هايش خيلي بزرگ بودند و براي همين وقتي خواست با عجله از خيابان رد شود دمپايي هايش از پايش درآمدند . ولي تنوانست يك لنگه از دمپايي ها را پيدا كند ..

دخترک کبریت‌فروش (به دانمارکی: Den Lille Pige med Svovlstikkerne)‏ نام داستان کوتاهی از نویسنده و شاعر بنام دانمارکی، هانس کریستیان آندرسن است که نخست در دسامبر ۱۸۴۵ به چاپ رسید. این داستان دربارهٔ دخترک کبریت‌فروش فقیری است که در سرمای منجمدکنندهٔ شب سال نو سعی دارد تا کبریت‌هایش را به مردمی که مشغول خرید هستند بفروشد اما کسی به او توجهی نمی‌کند و او که در پایان شب یکه و تنها در خیابان باقی مانده است با روشن کردن تک‌تک کبریت‌ها و دیدن رویاهایش در نور آنها در گوشهٔ خیابان از سرما جان می‌سپارد.
    همچنین اقتباس‌هایی در قالب فیلم‌های پویانمایی و یک فیلم تلویزیونی موزیکال از این داستان صورت گرفته است.

داستان
    هوا خيلي سرد بود و برف مي باريد . آخرين شب سال بود .
    دختري كوچك و فقير در سرما راه مي رفت . دمپايي هايش خيلي بزرگ بودند و براي همين وقتي خواست با عجله از خيابان رد شود دمپايي هايش از پايش درآمدند . ولي تنوانست يك لنگه از دمپايي ها را پيدا كند ..
    پاهايش از سرما ورم كرده بود . مقداري كبريت براي فروش داشت ولي در طول روز كسي كبريت نخريده بود .
    سال نو بود و بوي خوش غذا در خيابان پيجيده بود ..جرات نداشت به خانه برود چون نتوانسته بود حتي بك كبريت بفروشد و مي ترسيد پدرش كتكش بزند .
    دستان كوچكش از سرما كرخ شده بود شايد شعله آتش بتواند آنها را گرم كند

يك چوب كبريت برداشت و آن را روشن كرد ، دختر كوچولو احساس كرد جلوي شومينه اي بزرگ نشسته است پاهايش را هم دراز كرد تا گرم شود اما شعله خاموش شد و ديد ته مانده كبريت سوخته در دستش است .
    كبريت ديگري روشن كرد خود را دراتاقي ديد با ميزي پر از غذا . خواست بطرف غذا برود ولي كبريت خاموش شد

سومين كبريت را روشن كرد ، ديد زير درخت كريسمس نشسته ، دختر كوچولو مي خواست درخت را بگيد ولي كبريت خاموش شد .
    ستاره دنباله داري رد شد و دنباله آن در آسمان ماند .
    دختر كوچولو به ياد مادربزرگش افتاد . مادربزرگش هميشه مي گفت : اگر ستاره دنباله داري بيافتد يعني روحي به سوي خدا مي رود . مادر بزرگش كه حالا مرده بود تنها كسي بود كه به او مهرباني مي كرد

دخترك كبريت ديگري را روشن كرد . در نور آن مادر بزرگ پيرش را ديد . دختر كوچولو فرياد زد :‌مادر بزرگ مرا هم با خودت ببر .
    او با عجله بقيه كبريتها را روشن كرد زيرا مي دانست اگر كبريت خاموش شود مادر بزرگ هم مي رود .همانطور كه اجاق گرم و عذا و درخت كريسمس رفت .
    مادر بزرگ دختر كوچولو را در آغوش گرفت و با لذت و شادي پرواز كردند به جايي كه سرما ندارد

فردا صبح مردم دختر كوچولو را پيدا كردند . در حاليكه يخ زده بود و اطراف او پر از كبريتهاي سوخته بودند .
    همه فكر كردند كه او سعي كرده خود را گرم كند ،‌ولي نمي دانستند كه او چه چيزهاي جالبي را ديده و در سال جديد با چه لذتي نزد مادر بزرگش رفته است .

نمایش فیلم با کیفیت اورجینال
    DEN LILLE PIGE MED SVOVLSTIKKERNE 3D CO BE BAN DIEM 2011

نمایش یا پنهان متن

با کیفیت پایین
    نمایش یا پنهان متن

از یوتیوب
    نمایش یا پنهان متن

دانلود داستان فارسی PDF

14 سپاس: بچه مثبت، مستانه، هاچو هاچو، نخبه، ژنرال، gilas، sib، دلشاد، ماهی، mz56mz، Life Dream، حورا، aac198000، levrone

• بچه مثبت

:65:
    اورجینال دیدم :4:
    علیرضا درسته دوشواری نداریم اما امروز صبح با دوشواری فراوان سایت باز میشد

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: علیرضا، ماهی، mz56mz، Life Dream

• مستانه

علیرضا,

ایشالا فردا بیام دانلود کنم :1:

2 سپاس: علیرضا، ماهی

• هاچو هاچو

مرسی رییس 733
    نقل قول: علیرضا
    از یوتیوب

:4: خب به ما هم یاد بده چطوری مثل الان از یوتیوب شِیر کردی اینجا 585

2 سپاس: علیرضا، ماهی

• ژنرال

فعلا که سرعت تعریفی نداره.
    ایشالا فردا :46:

1 سپاس: علیرضا

• gilas

ارجینال رویت شد :1:

الهی بمیرم قلبم پوکید 1013

• sib

بچه بودیم چه کارتونایی نشونمون میدناااااا.فکر قلب کوچیک بچه رو نمیکردن.الانش آدم میبینه حالش خراب میشه :2:

• علیرضا

نقل قول: هاچو هاچو
    خب به ما هم یاد بده چطوری مثل الان از یوتیوب شِیر کردی اینجا

بله فایل مربوطه در انجمن دارای اشکال هست و با وارد کردن لینک یوتیوب embed مورد نظر رو نمیسازه. حالا که علاقه مند هستید، حتما به زودی درستش می کنم تا قابل استفاده باشه.

دوستان خوشحالم که از این تاپیک دیدن کردید و مورد توجهتون واقع شد. ممنون از کامنتهای قشنگتون.

2 سپاس: gilas، هاچو هاچو

• دلشاد

مرسی علیرضای عزیز
    منم ارجینال رو دیدم عالی و خاطره انگیزناک بود

2 سپاس: mahsa joon، علیرضا

• mahsa joon

آخي خيلي غم انگيزه.
    370 370 370 370 370
    مرسي عليرضا جان. 280 280 280

• ماهی

بعضی اثرای هنری تا مغز استخون آدم نفوذ می کنه :65:

• mz56mz

دستت طلا عليرضا جان
    قلبمان به درد آمد :2:

• علیرضا

نقل قول: هاچو هاچو
    خب به ما هم یاد بده چطوری مثل الان از یوتیوب شِیر کردی اینجا

درست شد
    از پاسخ پیشرفته یا هنگام ایجاد تاپیک،
    روی آیکون تصویر در دسترس نیست کلیک کنید. سپس لینک ویدئو رو در قسمت خالی پیست کنید. و پست رو ارسال کنید. ویدئوتون شیر میشود.

تصویر در دسترس نیست مثل این:

4 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، هاچو هاچو، gilas

• jaj

منم دفعه اولی که این فیلمو توی بچگی دیدم شب سال نو میلادی بود کلی گریه کردم

• Life Dream

اي خدا خيلي زيبا بود، خيلي وقته دانلود كردم و گذاشتم رو مديا پلير رپلي بشه، الانم كه دارم مينويسم مينيمايز دارم گوش ميدم، از صبح همين رو دارم گوش ميدم و نگاه ميكنم خيلي زيبا و البته غم انگيزه، به خصوص اون لحظه كه ميپره آغوش مادر بزرگش و كبريت رو زود زود روشن ميكنه تا خاطرش محو نشه، و در اخر به همون حالت يخ ميزنه و ميميره، خيلي غم انگيزهههههههههه، اشكمان را در اوردي حسابي اونم اين موقع شب :20: :20:
    اگه كسي ادرس اون پسره دزد كبريتي رو داره بده تا برم ادبش كنم حسابيييييي :frustrated:

• دلشاد

روی آیکون کلیک کنید. سپس لینک ویدئو رو در قسمت خالی پیست کنید. و پست رو ارسال کنید. ویدئوتون شیر میشود.

علیرضا ی عزیز پسوند ارسال فایل ویدیو در یوتلوب باید به چه پسوندی باشه؟

2 سپاس: هاچو هاچو، علیرضا

• Ahora Quien

خیلی داستان غم انگیزی داره ...
    مرسی :46:

• حورا

یادش بخیر بچه که بودم با خودم میگفتم هر وقت بزرگ شدم دختر کبریت فروش دیدم , همه کبریتهاشو میخرم
    :46:

• مستانه

خدای من، حتی الآنم از دیدنش ...... :79:

واقعاً ممنون علیرضا جان :46:

• هاچو هاچو

بله فایل مربوطه در انجمن دارای اشکال هست و با وارد کردن لینک یوتیوب embed مورد نظر رو نمیسازه. حالا که علاقه مند هستید، حتما به زودی درستش می کنم تا قابل استفاده باشه.

واقعا ممنونم علیرضا جان :11: خیلی به درد میخوره این :110:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: