₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » ترسناک ترین پل معلق دنیا در سوئیس!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » ترسناک ترین پل معلق دنیا در سوئیس!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

ترسناک ترین پل معلق دنیا در سوئیس!

301 بازدید، 8 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: اکثر مردم دنیا تاکنون حداقل یک بار از روی یک پل عبور کرده اند؛ در بسیاری از اوقات این پل ها در مراکز شهرها و بر روی خیابان ها و آزاد راه ها واقع شده اند که امنیت بالایی دارند اما پل های خطرناک نیز در دنیا کم نیستند.

تصویر در دسترس نیست

پل های مختلفی در دنیا هستند که لقب خطرناک و ترسناک را به خود را اختصاص داده اند اما به تازگی ترسناک ترین پل دنیا بازگشایی شده است.

تصویر در دسترس نیست

این پل معلق در ارتفاعات آلپ واقع در سوئیس و در ارتفاع ۳ هزار متری از سطح زمین قرار دارد که این روزها افتتاح شده و لقب ترسناک ترین پل دنیا را به خود اختصاص داده است.

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

مهندسان برای ساخت این پل نزدیک به ۵ ماه وقت صرف کرده اند و همچین در حین ساخت این پل دچار مشکلات زیادی نیز شده اند؛ این پل ۲ نقطه به فاصله ۱۰۰ متری را به یکدیگر متصل کرده است.

تصویر در دسترس نیست

این پل که ۵۰۰ متر از سطح یخ های آلپ ارتفاع دارد دارای یک معبر یک متری است و هزینه ساخت آن نیز نزدیک به یک میلیون دلار تمام شده است.

تصویر در دسترس نیست

نکته جالب در مورد این پل شرایط آب و هوایی آن است که در اغلب اوقات طوفانی با مه غلیظ است که اصلاً مشخص نمی شود شما پا را کجا می گذارید و این مورد در ارتفاع ۳ هزار متری واقعاً ترسناک است.

تصویر در دسترس نیست

6 سپاس: حورا، Ahora Quien، gilas، دلشاد، ماهی، sib

• حورا

تپش قلب گرفتم :20:
    1 سپاس: diver20

• Ahora Quien

یعنی کلاه 10میلیونی هم داشته باشم باد ببردش اینجا عمرا اگه پام رو بذارم

نمایش یا پنهان متنیکی دیگرو میگم بیاردش واسم :86:

• gilas

وای چه باحال :93: