ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
@۸ کار که زنان از مردان در انجامش بهترند@
arash52
خانمها معتقدند که می توانند بعضی از کارها را به نحو احسن انجام دهند، ولی بهتر است این ادعاها، استدلالی را هم در بر داشته باشند. تحقیقات انجام شده در آمریکا ثابت می کند که اکثر بانوان در انجام این ۸ کار از مردان بهترند.
رهایی از شکست عشقی
بر طبق تحقیق انجام شده از ۱۰۰۰ فرد مجرد در مجله Journal of Health and Social Behavior مشخص شده که مردان در هنگام شکست عشقی، زمان بیشتری را نسبت به زنان در ناراحتی و غم ناشی از جدایی و شکست سپری می کنند.
رانندگی در شهر
تحقیقات ترافیکی انجام شده در سال ۲۰۱۰ نشان می دهد که ۸۰٪ عاملین تصادفات شهری مردان بوده اند. زنان به سبب رعایت احتیاط کمتر از مردان دچار حادثه می شوند.
تحصیلات آکادمیک
بر طبق آمار Bureau of Labor ، دانشگاه ها به ازای هر ۱۰۰ مردی که فارغ التحصیل می شوند، ۱۸۵ زن را فارغ التحصیل می کنند. آنها تخمین می زنند که تا سال ۲۰۱۶ میلادی، ۶۱٪ لیسانس ها، ۶۳٪ فوق لیسانس ها و ۵۸٪ فارغ التحصیلان مقطع دکترا زن باشند.
آدرس دادن و راهبری
محققان دانشگاه سنت جوزف در فیلادلفیا گروهی از مردان و زنان را تحت آزمایش قرار دادند تا آدرس مکان های توریستی محبوب را بدهند و به طور کامل شرح دهند که چگونه می توان به آنجا رسید. آنها به این نتیجه رسیدند که خانمها خیلی دقیق تر از آقایان انجام می دهند. محققان معتقدند که بانوان هنگام آدرس دادن پس از اندکی مکث و بررسی کل مسیر آنرا به زبان می آورند و این در حالی است که آقایان به محض اینکه از آنها سوال می پرسید، شروع به پاسخ دادن می کنند و در حین پاسخ دادن مدام خود را تصحیح می کنند.
سرمایه گذاری
مردها بیشتر از زنان در فروش سهام خود دچار اشتباه می شوند و ضرر بیشتر شامل حالشان می شود. مطالعه در سال ۲۰۰۹ نشان می دهد که سرمایه بانوان شرکت کننده در بازار بورس بین سالهای ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴ با ۱۰٪ رشد همراه بوده و این رقم ۳٪ از رشد کل شاخص بورس و ۴٪ از میزان رشد متوسط سرمایه مردان بالاتر بوده است.
حافظهی بهتر
۲ مطالعه جدید اثبات کردند که زنان ۵ درصد بیشتر از مردان قدرت به خاطر سپاری کلمات و چهره ها را دارند. همینطور تحقیقات انجام شده در سال ۲۰۰۸ که در سوئد انجام شد، نشان داد که زنان قدرت بیشتری در حفظ کلمات، اشیا و تصاویر در ذهنشان دارند.
چکش زدن
زنان ۱۰٪ از مردان در وارد کردن ضربه توسط چکش دقیق تر اند و ضربه را با نیروی متناسب وارد می کنند. این نتایج را دانشگاه ماساچوست پس از انجام تحقیقات بر روی زنان و مردان اعلام نمود.
گویندگی اخبار
محققان سوییسی بر این باورند که اخباری که توسط گویندگان زن گفته می شوند، اعتبار بیشتری را نزد بینندگان به نسبت اخبار گفته شده توسط مردان کسب می کنند
مستانه
در این مورد من تردید دارم
در این مورد هم والا راستش کلی خاطره از پرت و پلا کردن ملت با دادن آدرس اشتباه دارم
از اینا بگذریم، از پریروز تا حالا خیلی خوشحالم
حورا
نمایش یا پنهان متن
.عکسی که میخوام آپلود کنم این نیست نمیدونم چرا این عکس لود میشه خلاصه ببخشید بی ربطهAhora Quien
انشالله همیشه خوش باشی
soheyla
منم خیلی وقتا غیر عمد آدرس اشتباهی دادم
مخصوصاً وقتی دبیرستانی بودم . هنوز هم وقتی یادشون میفتم خجالت میکشم .
mahsa joon
رهایی از شکست عشقی
بر طبق تحقیق انجام شده از ۱۰۰۰ فرد مجرد در مجله Journal of Health and Social Behavior مشخص شده که مردان در هنگام شکست عشقی، زمان بیشتری را نسبت به زنان در ناراحتی و غم ناشی از جدایی و شکست سپری می کنند.
اصلا اينو قبول ندارم .اصلا......
تا اون جايي كه من ميدونمو تو اطرافم ديدم آقايون عينه خيالشونم نمياد.
مرسي آرش جان .
mz56mz
Kishe Mehr
ممنونم دلپذیر جان
نمایش یا پنهان متن
مبارک خانومای با جنبه ی سایتgilas
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
خانوما دوست دارم این پست رو با کیتوساتون منفجر کنینKishe Mehr
لایک و کامنت بخوره تـوو سرتون من دلم بوس و بغل میخواد :))
نمایش یا پنهان متن
اینو همین الان یه جا دیگه خوندم گفتم تا تنور داغه بچسبونمش اینجادلشاد
ماهی
حالا یه بار خواستن ازمون تعریف کننا....
ضمن حفظ ظرفیت ، توانایی هامون توی حلقتون
هاچو هاچو
پس بیا
انشالله که اف بی نبوده باشه
sib
Life Dream
ژنرال
نمایش یا پنهان متن