₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » فحش
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

فحش

460 بازدید، 26 پست، نویسنده: مستانه

• mahsa joon

من نميدونم .....
    مستانه جونم مرسي .
    دوست دارم يه عالمه. 786 786 786 1153 1153 1153 1153

• مستانه

نقل قول: mojde
    دوستم تحقيقاتتم مورد داره ها باكي ميگردي با من همكار نيستي ها ها ها؟

:9:

نقل قول: ژنرال
    وقتی نظرخواهی میکنی، در شنیدن نظرات، سعه صدر داشته باش

حالت خوبه؟! من درکمال آرامش دارم جواب میدم دوست عزیز :4: اگر کسی با نظر شما مخالف باشه دلیل بر نداشتن سعه ی صدره؟! :83:

با این حال من از محضر شما و همه دوستانی که بارها اون کلمه رو توی پست ها خوندن، عذر میخوام اگر ساحت ادب لکه دار شده!

می پذیریم :4:

• ژنرال

نقل قول: مستانه
    اگر کسی با نظر شما مخالف باشه دلیل بر نداشتن سعه ی صدره؟!

ابداً !

نقل قول: مستانه
    من حتی اون سه نقطه ای که آقای ژنرال لطف کردن (متأسفانه) بر خلاف ادعاشون واضح توی این تاپیک گفتن رو هرگز به زبان نمیارم

سعه صدر یعنی اینکه اگر حتی با نظری مخالف بودی، به شخص نظر دهنده کنایه نزنی!
    سخن را نقد کنیم نه صاحب سخن را !
    اگرچه خودم رو آدم بی ادبی نمیدونم اما هرگز در هیچ کدوم از این پست ها ادعای ادب یا چیز دیگه ای نکردم :46:

1 سپاس: مستانه

• مستانه

سعه صدر یعنی اینکه اگر حتی با نظری مخالف بودی، به شخص نظر دهنده کنایه نزنی!

دوست عزیز من به خوبی می دونم معنی سعه صدر چیه و کجا به کار میره، با این حال از توضیحاتت ممنون :4: شما هم یه تحقیقی درمورد کنایه زنی داشته باش و از هرچیزی که با ذائقت جور نیست برداشت شخصی نکن! :4:

سخن را نقد کنیم نه صاحب سخن را !

و مطمئن باش من و شما انقدرها اهمیت نداریم که دیگران برای نقد کردنمون وقت بذارن، با این حال بابت اینهمه اعـــــــــــــــتماد به نفست بهت شدیداً تبریک میگم :4:

اگرچه خودم رو آدم بی ادبی نمیدونم اما هرگز در هیچ کدوم از این پست ها ادعای ادب یا چیز دیگه ای نکردم

بر منکرش لهنت :56: درمورد موارد بعدی هم ..................... از اونجایی که هم شما می دونی منظور من چیه و هم من می دونم که می دونی هیچ بحثی نیست :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: