₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » آیا فیلم ترسناک دوست دارید؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » آیا فیلم ترسناک دوست دارید؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

آیا فیلم ترسناک دوست دارید؟

2157 بازدید، 15 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

تصویر در دسترس نیست

سلام دوستان 261

راستش چند هفته پیش فرصتی شد با داداشم رفتم سینما و برای اولین بار یه فیلم ترسناک دیدم که در تمام طول فیلم چشمام رو گرفته بودم و داشتم دنبال راه کاری می گشتم که بتونم گوشامم بگیرم که نه ببینم نه بشنوم و در آخر فهمیدم می تونم چشمام رو ببندم و گوشمم با دو تا دست بگیرم 316

اسم فیلم Sinister بود و پایان و همه چیش اصلا خوب نبود.راستش دوستان من با اینکه رشته ی کاریم Media هست اما هیچ وقت از فیلم های ترسناک خوشم نمیاد 208

نمی دونم دلیل ساختن فیلم های ترسناک با یه پایان بد خیلی مزخرفه و به نظرم به دلیل اینکه توی روح و روان انسان خیلی تاثیر میذاره نباید تا این حد ترسناک ساخته بشه

آره اعتراف می کنم می ترسم و اصلا دوست ندارم فیلم ترسناک ببینم 306

دو سال پیش فیلم insidious هم دیدم البته از روی بیکاری و حالا مثلا یه فیلم هیجان انگیر ببینیم و بعدش کلی پشیمون شدم چون خیلی رو مضمون این یکی واقعی کار کرده بودن و نمی دونم کلا آدم مثلا همش خیلم خوب ببینه و خنده دار روحش شاد میشه نه ؟ 1248

می خواستم نظر شما رو بدونم. با فیلم های ترسناک موافقید و یا با چه مضمونی خوشتون میاد یا با چه مضمونی قابل دیدن تره ؟

13 سپاس: Ahora Quien، KuRoSh، sib، ملیکا، هاچو هاچو، gilas، دلشاد، حورا، Kishe Mehr، Life Dream، garfild، zrnznn، ژنرال

• Ahora Quien

Mahboob,
    وایییییییییییی منم فیلم ترسناک دوست ندارم
    هیجانی دوست دارم ترسناک نه
    :32:

1 سپاس: هاچو هاچو

• KuRoSh

نقل قول: Mahboob
    و در آخر فهمیدم می تونم چشمام رو ببندم و گوشمم با دو تا دست بگیرم

نه نه نشون دادی که دختر باهوشی هستی :23:
    ثلا همش خیلم خوب ببینه و خنده دار روحش شاد میشه نه ؟

نه :4:
    نمایش یا پنهان متنخوب چیه خودت گفتی نه :4:

می خواستم نظر شما رو بدونم. با فیلم های ترسناک موافقید و یا با چه مضمونی خوشتون میاد یا با چه مضمونی قابل دیدن تره ؟

به نظر من خوبه فیلم ترسناک هم نگاه کنی چون یه حس تازه رو تجربه می کنی
    من اکثر سبک ها رو نگاه می کنم از کمدی و اکشن بیشتر خوشم میاد ولی ترسناک هم نگاه می کنم در حد خفن :1:

• sib

بمیرم حاضر نیستم فیلم ترسناک ببینم.میترسم خیلی هم میترسم :4:

• ملیکا

سلام دوستان

سلاااااااام :97:
    برعکس شما من عاشق فیلم ترسناکم اونم تو یه فضای ترسناک :65: این فیلمایی که گفتیو ندیدم ولی تنها فیلمی که ترسیدمو تو یه صحنش جیییییییغ بنفش کشیدم جنگیر 1 بود :68:
    البته فیلمای کمدی هم دوست دارم :9:

• هاچو هاچو

982 دوست دارم هیجانشو....البته جدیدا فیلمای ترسناک بیشترشون کمدی شدن از بس مسخره درستشون کردن :28:
    ولی یک سریال ترسناک خیلی وقته دارم میبینم به اسم The Walking Dead :93: خیلی خوبه..
    یه فیلم ترسناکم هم هست که جزو بهترین فیلمایی بود که تا حالا میدیدم به اسم I Am Legend
    در کل با فیلمای اکشن و ماجراجویانه و شهوتناک نه ببخشید وحشتناک حال میکنم :4: :65:

2 سپاس: Ahora Quien، Kishe Mehr

• gilas

چیزی که باعث بشه روحم اذیت بشه نمیبینم :10:

• mahsa joon

واااااااي من عاشقه فيلمه ترسناكم.
    ولي يه بار رفتم خونه ي دوستم فيلمه جن گيرو با هم ديديم من تا صبح بيدار بودم تازه چراغم روشن بود.
    ترسشو دوست دارم فازه خوبيه. 453
    مرسي عزيزه دلم. 1153 1153

• دلشاد

عاشق فیلمهای ترسناکم :93:

• حورا

من هلاک فیلم ترسناک هستم :65:
    1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

نقل قول: حورا
    من هلاک فیلم ترسناک هستم

:83:
    نقل قول: هاچو هاچو
    در کل با فیلمای اکشن و ماجراجویانه و شهوتناک نه ببخشید وحشتناک حال میکنم

:83:

من با هر فیلمی که حال کنم ، حال میکنم :4: ، حالا چه رمانتیک :3: چه 30یا30 :3: چه اشتباهی :51: نه یعنی اجتماعی :3: چه شهوتناک :51: نه یعنی وحشتناک :3: خدا رحمت نکنه باعث و بانیش که افکار مردم رو خراب میکنه :48:

2 سپاس: هاچو هاچو، KuRoSh

• Life Dream

منم از فيلماي وحشتناك خوشم مياد، البته به شرطي كه خون و خونريزي توو نباشه! يعني از فيلمهاي جن و روح و اينا خوشم مياد :71:

البته توو اخبار ايران هم به اندازه كافي ميتونيم فيلمها و تصاوير وحشتناك از مسولين محترم و دسته گلاشون ببينيم :4:

• garfild

فیلم ترسناک خوبه وقتی با یکی باشه که میترسه نیگاه کنی و اذیتش کنی :10:

• Mahboob

Salam
    Bebakhshid ye kam dir va pingilish minevisam ha
    Ghabool daram ye kam haiajan va tars khoobeh
    Masalan man serial vampire diaries ro donbal mikonam va dastanesh va bazy makhsoosan Ian Somerholder kheily khoobe va jazbam mikone ama vaghean tars oonjoory nadare ke tooye filmaye tarsnak zarab ghalbet mirese be 250
    Mamnoonam az nazaratetoon doostan. ... Dobare miam farsy binivisam

1 سپاس: KuRoSh

• zrnznn

نه دوست ندارم برا همین تاپیکو نخوندم :5:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: