ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
آیا فیلم ترسناک دوست دارید؟
Mahboob
سلام دوستان
راستش چند هفته پیش فرصتی شد با داداشم رفتم سینما و برای اولین بار یه فیلم ترسناک دیدم که در تمام طول فیلم چشمام رو گرفته بودم و داشتم دنبال راه کاری می گشتم که بتونم گوشامم بگیرم که نه ببینم نه بشنوم و در آخر فهمیدم می تونم چشمام رو ببندم و گوشمم با دو تا دست بگیرم
اسم فیلم Sinister بود و پایان و همه چیش اصلا خوب نبود.راستش دوستان من با اینکه رشته ی کاریم Media هست اما هیچ وقت از فیلم های ترسناک خوشم نمیاد
نمی دونم دلیل ساختن فیلم های ترسناک با یه پایان بد خیلی مزخرفه و به نظرم به دلیل اینکه توی روح و روان انسان خیلی تاثیر میذاره نباید تا این حد ترسناک ساخته بشه
آره اعتراف می کنم می ترسم و اصلا دوست ندارم فیلم ترسناک ببینم
دو سال پیش فیلم insidious هم دیدم البته از روی بیکاری و حالا مثلا یه فیلم هیجان انگیر ببینیم و بعدش کلی پشیمون شدم چون خیلی رو مضمون این یکی واقعی کار کرده بودن و نمی دونم کلا آدم مثلا همش خیلم خوب ببینه و خنده دار روحش شاد میشه نه ؟
می خواستم نظر شما رو بدونم. با فیلم های ترسناک موافقید و یا با چه مضمونی خوشتون میاد یا با چه مضمونی قابل دیدن تره ؟
Ahora Quien
وایییییییییییی منم فیلم ترسناک دوست ندارم
هیجانی دوست دارم ترسناک نه
KuRoSh
نه نه نشون دادی که دختر باهوشی هستی
نه
نمایش یا پنهان متن
خوب چیه خودت گفتی نهبه نظر من خوبه فیلم ترسناک هم نگاه کنی چون یه حس تازه رو تجربه می کنی
من اکثر سبک ها رو نگاه می کنم از کمدی و اکشن بیشتر خوشم میاد ولی ترسناک هم نگاه می کنم در حد خفن
sib
ملیکا
سلاااااااام
برعکس شما من عاشق فیلم ترسناکم اونم تو یه فضای ترسناک
البته فیلمای کمدی هم دوست دارم
هاچو هاچو
ولی یک سریال ترسناک خیلی وقته دارم میبینم به اسم The Walking Dead
یه فیلم ترسناکم هم هست که جزو بهترین فیلمایی بود که تا حالا میدیدم به اسم I Am Legend
در کل با فیلمای اکشن و ماجراجویانه و شهوتناک نه ببخشید وحشتناک حال میکنم
gilas
mahsa joon
ولي يه بار رفتم خونه ي دوستم فيلمه جن گيرو با هم ديديم من تا صبح بيدار بودم تازه چراغم روشن بود.
ترسشو دوست دارم فازه خوبيه.
مرسي عزيزه دلم.
دلشاد
حورا
Kishe Mehr
من با هر فیلمی که حال کنم ، حال میکنم
Life Dream
البته توو اخبار ايران هم به اندازه كافي ميتونيم فيلمها و تصاوير وحشتناك از مسولين محترم و دسته گلاشون ببينيم
garfild
Mahboob
Bebakhshid ye kam dir va pingilish minevisam ha
Ghabool daram ye kam haiajan va tars khoobeh
Masalan man serial vampire diaries ro donbal mikonam va dastanesh va bazy makhsoosan Ian Somerholder kheily khoobe va jazbam mikone ama vaghean tars oonjoory nadare ke tooye filmaye tarsnak zarab ghalbet mirese be 250
Mamnoonam az nazaratetoon doostan. ... Dobare miam farsy binivisam
zrnznn
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→