₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » تخریب ابروهای زن 25 ساله در سالن زیبایی!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » تخریب ابروهای زن 25 ساله در سالن زیبایی!

بدون عکس

تخریب ابروهای زن 25 ساله در سالن زیبایی!

471 بازدید، 15 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: حضور در سالن زیبایی برای زیباتر شدن خسارتی جبران ناپذیر برای این زن به همراه داشت.

تصویر در دسترس نیست

ناتاشا هنشو 25 ساله زنی است که برای همیشه از حضور خود در سالن زیبایی بانوان پشیمان است. او که مادر یک فرزند است قصد داشت با استفاده از «وکس» صورت خود را اصلاح کند اما استفاده از مواد شیمیایی قوی به این منظور باعث شد تا ابروهای او برای همیشه از بین برود و چشمانش در مرز نابینایی قرار گیرند.

تصویر در دسترس نیست

این زن 25 ساله انگلیسی روز بعد از حضورش در آرایشگاه با ورم زیادی در ناحیه صورت از خواب برخاست و زمانیکه در آینه به صورتش نگاه کرد متوجه شد ابروانش پر از تاولهای بزرگ شده است. پزشکان اعلام کرده اند که او به ماده موجود در این پاک کننده صورت حساسیت داشته است . بنابر عقیده پزشکان تخریب ابروهای او به حدی است که دیگر هرگز ابرو نخواهد داشت.

تصویر در دسترس نیست

این زن در این رابطه میگوید: به آرایشگاه رفتم که زیباتر شوم اما اکنون به یک هیولا تبدیل شده ام . پزشکان گفته اند شاید چشمان من برای همیشه نابینا شود.

تصویر در دسترس نیست

او اضافه میکند درد فراوانی را احساس میکند و این بدترین بخش این حادثه است.

تصویر در دسترس نیست

او بخاطر اینکه عوامل سالن زیبایی قبل از استفاده از این ماده آن را روی بدنش تست نکرده اند از آنها شکایت کرده است.

14 سپاس: ملیکا، هاچو هاچو، arash52، Ahora Quien، gilas، دلشاد، بچه مثبت، علیرضا، نخبه، soheyla، sib، levrone، maryamlondon1، hadi04

• ملیکا

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای بدترین اتفاق ممکنه وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای852 852 852 :101:
    اگه من بودم خودمو میکشتم :79:
    نمایش یا پنهان متن دروغ گفتم :4:

1 سپاس: diver20

• diver20

پسر دیوید بکهام مدل جدید مارک (بربری)

دیلی میل: رومئو بکهام ، پسر ۱۰ ساله دیوید و ویکتوریا بکهام در کمپین تبلیغاتی مجموعه لباسهای بهار و تابستان ۲۰۱۳ به عنوان مدل فعالیت کرده است و ماریو تستینو عکسهای بسیار زیبایی از او گرفته است.

بکهام کوچک اولین بارهفته گذشته با پوشیدن یک کت تیره رنگ بربری در برنامه موزیکال “زنده باد برای همیشه” نشان داد که به این برند علاقه دارد اما در آن زمان هیچ کس نمی توانست حدس بزند که این پسر ۱۰ ساله در کنار ادی کمپبل و چارلی فرنس در کمپین تبلیغاتی جهانی بربری حضور خواهد داشت.

تصویر در دسترس نیست

عکسهای این کمپین تبلیغاتی توسط عکاس مشهور صنعت مد ، ماریو تستینو که سالهاست با برند بربری همکاری می کند ، گرفته شده است . ماریو تستینو همان عکاسی است که عکسهای مراسم نامزدی پرنس ویلیام و کیت میدلتون را گرفت.

تصویر در دسترس نیست

در ماه ژانویه سال ۲۰۱۱ ، مجله جی کیو ، رومئو بکهام که در آن زمان ۸ سال داشت را به عنوان یکی از خوش پوش ترین مرادن سال معرفی کرد و همان زمان بود که او فهمید که مورد توجه دنیای مد است.

تصویر در دسترس نیست

البته تعجبی ندارد که رومئو با وجود داشتن یک مادر طراح و پدری که مدل برندهای مختلف است ، وارد صنعت مد شود اما نکته جالب توجه این است که رومئو در سن بسیار پایین وارد صنعت مد شده است تا راه پدر و مادرش را ادامه دهد.

5 تصویر این بخش در دسترس نیست

8 سپاس: ملیکا، arash52، Ahora Quien، gilas، دلشاد، sib، levrone، maryamlondon1

• ملیکا

diver20,
    بیچاره شبیه مامانش شده :2:
    دخترشون خیلی نانازه :8:
    تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: arash52، levrone، diver20

• هاچو هاچو

نقل قول: diver20
    تخریب ابروهای زن 25 ساله در سالن زیبایی!

بیچاره 866

• arash52

پسر كو ندارد نشان از والدين :4:

البته به نظر من يه كم بايد خرج دندوناش بكنن :83:

2 سپاس: mahsa joon، diver20

• mahsa joon

اي واااااااااااااااااااي نههههههههه... اون زنه يعني ديگه ابرو نداره طفلكي..
    وااي واااي وااي من بودم سكته كرده بودم .چه آرايشگره ناشي بوده.
    276 276
    اي جانم اين بچه هه كه بغله باباشه چه قد عسله اي خدا دلم آب شد. 1153 1153 1153 1153
    مرسي 280 280 280

• 1 سپاس: diver20

• 1 سپاس: diver20

• Ahora Quien

قصد داشت با استفاده از «وکس» صورت خود را اصلاح کند

ای بابا ... مردم چه کارا که نمی کنند :38:

رومئو در سن بسیار پایین وارد صنعت مد شده است

این مدل ها چه یخ وایستادند ... نکنه بچه مردم رو گذاشتن سر کار :4:

• بچه مثبت

لولو اومد هلو بشه، هیولا شد :4:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    لولو اومد هلو بشه، هیولا شد

باز خوبه این هیولا شده روزی که من تو بیماسرتان دنیز رو دنیا اوردم تو بخش دیگری یه خانوم جوان رو اورده بودن که فوت کرد به خاطر تتو ابروهاش و استفاده از داروی بی حسی که خب حتما به اون نساخته خلاصه که یه خانوم جوان به خاطر بکش و خوشگلم کن اخرش خودش رو اینجوری به فنا داد:4:

• sib

خیلی جالب بودن هر دو مطلبت

• sib

خیلی جالب بودن هر دو مطلبت
    2 سپاس: maryamlondon1، diver20

• maryamlondon1

رومئو بکهام ، پسر ۱۰ ساله دیوید و ویکتوریا بکهام در کمپین تبلیغاتی مجموعه لباسهای بهار و تابستان ۲۰۱۳ به عنوان مدل فعالیت کرده است و ماریو تستینو عکسهای بسیار زیبایی از او گرفته است.

پسر بزرگه اش خوش تیپ تره :1:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: