ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مردی نامش را به مبلغ ۴۵هزاردلار فروخت!
diver20
دیلی میل: یک مرد برای کسب درآمد، نام خانوادگی اش را در یک حراج اینترنتی فروخت.
جیسون سادلر که از این پس جیسون هدستزدات کام نامیده می شود برای کسب پول نامش را به مبلغ ۴۵هزاردلار فروخت در حالی که خریدار این حق را داشت که نام جدیدی برایش انتخاب کند.
سادلر پیمانکار در جکسون ویل فلوریدا برای کسب پول یک فکر ابتکاری به ذهنش خطور کرد. او نام خانوادگی اش را به حراج گذاشت در حالی که خریدار این حق را داشت که نام خانوادگی تازه ای برایش انتخاب کند.
وی موظف است نام خانوادگی پیشنهادی خریدار را یک سال تا پایان ۲۰۱۳ حفظ کند. دادن پیشنهاد ها در ۱۳ دسامبر ۲۰۱۲ خاتمه یافت و جیسون نامش را به بالاترین پیشنهاد که مبلغ ۴۵ هزار دلار بود، فروخت. سادلر از اول ژانویه ۲۰۱۳ جیسون هدستزدات کام نامیده می شود.
این مرد تاکنون به دلیل فکرهای بکرش پول زیادی به دست آورده است اما فروختن نام بکرترین فکری بود که به ذهنش خطور کرده است. نام جدید روی تمام مدارک جیسون از جمله گواهینامه رانندگی، پاسپورت ، کارت هویت و حساب های بانکی ثبت خواهد شد.
جیسون می گوید: بسیاری از افراد تصور می کنند من یک ابله هستم. در حالی که من آمادگی آن را دارم که حتی فراتر از اینها هم بروم.
شرکت هدستز خریدارنام خانوادگی جیسون است. جیسو و وکیلش برای اینکه پس از فروش نام دچار مشکلی نشوند در قرارداد حراج متذکر شده بودند که پیشنهاد اسامی جدید در زمینه های دینی، سیاسی یا فساد اخلاقی ممنوع است.
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
gilas
sib
هاچو هاچو
mahsa joon
جالب بود .مرسي
maryamlondon1
ملیکا
آخرین ورود: امروز, 07:39