₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » مردی نامش را به مبلغ ۴۵هزاردلار فروخت!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » مردی نامش را به مبلغ ۴۵هزاردلار فروخت!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

مردی نامش را به مبلغ ۴۵هزاردلار فروخت!

261 بازدید، 9 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: یک مرد برای کسب درآمد، نام خانوادگی اش را در یک حراج اینترنتی فروخت.

تصویر در دسترس نیست

جیسون سادلر که از این پس جیسون هدستزدات کام نامیده می شود برای کسب پول نامش را به مبلغ ۴۵هزاردلار فروخت در حالی که خریدار این حق را داشت که نام جدیدی برایش انتخاب کند.

سادلر پیمانکار در جکسون ویل فلوریدا برای کسب پول یک فکر ابتکاری به ذهنش خطور کرد. او نام خانوادگی اش را به حراج گذاشت در حالی که خریدار این حق را داشت که نام خانوادگی تازه ای برایش انتخاب کند.

وی موظف است نام خانوادگی پیشنهادی خریدار را یک سال تا پایان ۲۰۱۳ حفظ کند. دادن پیشنهاد ها در ۱۳ دسامبر ۲۰۱۲ خاتمه یافت و جیسون نامش را به بالاترین پیشنهاد که مبلغ ۴۵ هزار دلار بود، فروخت. سادلر از اول ژانویه ۲۰۱۳ جیسون هدستزدات کام نامیده می شود.

تصویر در دسترس نیست

این مرد تاکنون به دلیل فکرهای بکرش پول زیادی به دست آورده است اما فروختن نام بکرترین فکری بود که به ذهنش خطور کرده است. نام جدید روی تمام مدارک جیسون از جمله گواهینامه رانندگی، پاسپورت ، کارت هویت و حساب های بانکی ثبت خواهد شد.

جیسون می گوید: بسیاری از افراد تصور می کنند من یک ابله هستم. در حالی که من آمادگی آن را دارم که حتی فراتر از اینها هم بروم.

شرکت هدستز خریدارنام خانوادگی جیسون است. جیسو و وکیلش برای اینکه پس از فروش نام دچار مشکلی نشوند در قرارداد حراج متذکر شده بودند که پیشنهاد اسامی جدید در زمینه های دینی، سیاسی یا فساد اخلاقی ممنوع است.

تصویر در دسترس نیست

7 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، sib، هاچو هاچو، بندری، mahsa joon، ملیکا

• بچه مثبت

نقل قول: diver20
    نام خانوادگی اش را به حراج گذاشت
    453

نقل قول: diver20
    من آمادگی آن را دارم که حتی فراتر از اینها هم بروم.
    موفق باشی هدستز دات کام جان :83:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    1 سپاس: diver20

• دلشاد

مفت فروخته میتونست بیشتر از اینا سود کنه :4:

• sib

• هاچو هاچو

کاش سایت ما میخرید آدرس سایت رو میذاشتیم رو فامیلش بازدیدمون میرفت بالا :4:
    2 سپاس: maryamlondon1، diver20

• mahsa joon

مگه ميشه آدم فاميليشو بفروشه؟؟؟؟؟؟ 334 334 334

جالب بود .مرسي

• maryamlondon1

خوبه من هم دارم اسمم میفروشم دوتا پاسپورت ودوتا گواهینامه رانندگی کارت ملی دوتا شناسنامه ودو عقد ازدواج کی خریداره :111: ؟؟؟اتش زدم به مالم فقط 50 هزار دلار :111: درضمن قبل از فروش حسابهای بانگیم خالی وبسته میشه :4:
    2 سپاس: هاچو هاچو، diver20
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: