₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » دختری که در جوانی هیچکس عاشقش نمیشد!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » دختری که در جوانی هیچکس عاشقش نمیشد!

بدون عکس

دختری که در جوانی هیچکس عاشقش نمیشد!

446 بازدید، 13 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: آیا میدانید "ویکتوریا بکهام" که اکنون همسر یکی از جذابترین مردان دنیاست روزی آرزو داشت مردی به او ابراز علاقه کند.

تصویر در دسترس نیست

او در مصاحبه اش با یک شبکه تلویزیونی اعلام کرده است که هرگز در عشق آدم خوش شانسی نبوده است . این خانم موفق 38 ساله میگوید زمانیکه به عنوان یکی از اعضای "اسپایس گرلز"مشغول فعالیت بود هیچ مردی حاضر نبوده است با او دوست شود.

او این روزها یکی از موفقترین زنان دنیاست که در صنعت مد و طراحی جز نفرات برتر میباشد. اما بنابر اظهارات خودش در اوایل جوانی هیچ مردی حاضر به پذیرفتن او نبود. او میگوید همیشه احساس میکردم که مردان به نوعی مرا بازیچه خود قرار میدهند.

تصویر در دسترس نیست

او اضافه میکند که دختر فوق العاده افاده ای و پول پرست بوده و همیشه به دنبال بهترینها بوده است .وی میگوید آن زمان همیشه به بهترین رستورانها میرفت و بهترین لباسها را میپوشید و به دنبال بهترین عطر و کفش و کیف بوده است. او معتقد است جاه طلبی به نوعی در ذات او نهادینه شده است. او میگوید به سختی لبخند میزند و در کل انسان سردی است و به سختی با غریبه ها ارتباط برقرار میکند.

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

او اکنون مادر 4 فرزند و ساکن امریکاست و در زندگی زناشویی و هم در زمینه حرفه ای اش در صنعت مد جزء برترینهاست.

5 تصویر این بخش در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

13 سپاس: بندری، ملیکا، gilas، حورا، maryamlondon1، sib، هاچو هاچو، mahsa joon، دلشاد، Ahora Quien، levrone، mojde، lion1360

• ملیکا

1 سپاس: diver20

• gilas

پس خیلی شانس داشته :4:

• حورا

خیلی .... آخر خوش شانسیه :46:
    2 سپاس: maryamlondon1، diver20

• maryamlondon1

کلی فیس وافاده ای تشریف داره انگار از دماغ فیل افتاده :frustrated:

• sib

• هاچو هاچو

یادم میاد میکشت خودشو تا من بهش پیشنهاد بدم،خوب شد محلش ندادما :4:

• mahsa joon

نقل قول: هاچو هاچو
    یادم میاد میکشت خودشو تا من بهش پیشنهاد بدم،خوب شد محلش ندادما

247 247 247 آره منم شاهدم .

2 سپاس: diver20، هاچو هاچو

• levrone

نقل قول: diver20
    هیچ مردی حاضر نبوده است با او دوست شود.

من حاضر بودم این از خود گذشتگی رو نشون بدم.

• mojde

بي هيچ غرضي بايد بگم اصلا جذاب نيست اما خوش شانسه

• lion1360

نقل قول: diver20
    دیلی میل: آیا میدانید "ویکتوریا بکهام" که اکنون همسر یکی از جذابترین مردان دنیاست روزی آرزو داشت مردی به او ابراز علاقه کند.

:13:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: