ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تو باید 9 ماه صبر کنی چرا که دیشب باردار شدی
بندری
و به علاوه به او حسودیش شد، چرا که همسرش تعاریف و آرزو و تبریک بسیاری در روز زن دریافت کرده بود
دلش خواست که همسرش بفهمد که او چه کارهایی انجام می دهد
پس آرزو کرد:
▧ تصویر در دسترس نیست
خدای عزیزم، من هر روز، روزی 8 ساعت سر کار می روم درحالیکه همسرم فقط در خانه می ماند. می خواهم او بداند که من چه سختی را تحمل می کنم. پس تقاضا دارم که اجازه دهی بدن من و او با هم جابجا شود، تنها برای یک روز. آمین
خداوند با حکمت بیکرانش آروزی مرد را برآورده کرد
▧ تصویر در دسترس نیست
فردا صبح مرد به عنوان یک زن، از خواب بیدار شد
از جایش برخاست
▧ تصویر در دسترس نیست
برای همسرش صبحانه حاضر کرد، بچه ها را بیدار کرد
▧ تصویر در دسترس نیست
لباس های مدرسه بچه ها را مرتب کرد، به آنها صبحانه داد
▧ تصویر در دسترس نیست
ناهارشان را بسته بندی کرد، آنها را به مدرسه برد
به خانه برگشت و لباسها را برای بردن به خشکشویی برداشت
▧ تصویر در دسترس نیست
آنها را به خشکشویی داد و به بانک رفت تا حساب پس انداز باز کند
به خواروبار فروشی رفت
سپس خریدهایش را به خانه برد
▧ تصویر در دسترس نیست
قبضها و صورتحسابها را پرداخت کرد و مانده حسابها را در دفتر خرج بررسی کرد
▧ تصویر در دسترس نیست
جای خاک گربه را تمیز کرد و سگ را حمام کرد
ساعت دقیقا 1 شد
▧ تصویر در دسترس نیست
و با عجله تختها را مرتب کرد
▧ تصویر در دسترس نیست
لباس ها را شست
▧ تصویر در دسترس نیست
جاروبرقی کشید، گردگیری کرد و کف آشپزخانه را جارو و تي کشید
▧ تصویر در دسترس نیست
به سرعت رفت به مدرسه تا بچه ها را بردارد و در راه خانه با هم بحث کردند
شیر و کیک برایشان آورد
▧ تصویر در دسترس نیست
و بچه ها را كمك کرد تا تکالیفشان را انجام دهند
▧ تصویر در دسترس نیست
سپس میز اتو را برداشت و در حین تماشای تلویزیون لباس ها را اتو زد
ساعت 4:30 بعدازظهر,
▧ تصویر در دسترس نیست
سیب زمینیها را پوست کند و سبزی ها را برای درست کردن سالاد شست
▧ تصویر در دسترس نیست
گوشت قل قلی درست کرد و لوبیاهای تازه را برای شام آماده کرد
بعد از شام
▧ تصویر در دسترس نیست
آشپزخانه را تمیز کرد و ماشین ظرفشویی را روشن کرد
.
▧ تصویر در دسترس نیست
لباسها را تا کرد، بچه ها را حمام کرد و آنها را خواباند
ساعت 9 شب
▧ تصویر در دسترس نیست
او بسیار خسته بود و با اینکه هنوز همه کارهای روزانه اش تمام نشده بود به تختخواب رفت تا عشق بازی کند
صبح روز بعد
او بیدار شد و سریع کنار تختش زانو زد و گفت:
▧ تصویر در دسترس نیست
خدایا! من نمیدانستم که به چه چیزی داشتم می اندیشیدم. من خیلی اشتباه کردم که به خانه ماندن همسرم حسودی می کردم. خواهش میکنم، آه، آه، لطفا بیا قرارمان را برگردانیم. آمین
خداوند با حکمت بیکرانش پاسخ داد:
پسرم میدانم که اکنون درس خودرا آموختی و من خوشحال خواهم شد که همه چیز را به روال گذشته اش بازگردانم. اما تو باید 9 ماه صبر کنی چرا که دیشب باردار شدی ... !!!
ملیکا
مستانه
اینکه بامزه بود دوست عزیز
ولی در واقعیت بسیارند خانم هایی که علاوه بر تمام این فعالیتها، مجبورن بیرون از خونه هم کار کنن
بمیرم برای اونها
mahsa joon
چه باحال بود.
دستت طلا
gilas
mz56mz
به همين زودى
maryamlondon1
اره وقت تخم گذاریش بوده
نخبه
همینو بگو والا اون وقت که یه بار زاییدن و تا اخر عمر درد کمر و ... گرفتن میفهمن زاییدن چیه که خیلی راحت نگن اوه مگه بچه زاییدن و بزرگ کردن چیه .. اقایون فقط موقع حساب کردن هزینه بیمارستان میزان
mz56mz
سزارين ميكنيم
زمينش خيلى حاصلخيز بوده
پری سا
خیلی خنده دار بود
sib
Life Dream
خسرو خان شما يه لحظه بياييد دم در بوف بوفي لطفاً
زاد و ولد هم كردن، ديگه داريم به كل خودكفا ميشيم!
خوب سزارين نكنيد تا بعدش كمر درد امونتونو نبره!
هاچو هاچو
ماشالله مرده هم زنی بوده واسه خودش
فک کنم اینجا هنوز تو مرحله عشق بازی بوده
نمایش یا پنهان متن
معذرت میخوام...الان آفتاب دقیقا از کجا داره طلوع میکنه؟دلشاد
mojde
KuRoSh
maryamlondon1
اره دادشی خیلی هم پر بار
زاد و ولد هم كردن، ديگه داريم به كل خودكفا ميشيم!
خوب سزارين نكنيد تا بعدش كمر درد امونتونو نبره!
زایمان طبیعی وسزارین باهم هیچ فرقی ندارد.زایمان طبیعی دردش قبل از زایمان .سزارین دردش بعد از زایمان . مادران ما زایمان طبیعی داشتند یعنی کمر درد ندارند؟؟ بهشت زیر پای مادران
روزی امّ سلمه نزد پیامبر صلی الله علیه و آله رسید و عرض کرد: «همه افتخارات، نصیب مردان شده است؛ زنان چه سهمی از این افتخارات را دارند؟» پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود:
بلی اذا حملت المرأة کانت بمنزلة الصائم القائم المجاهد بنفسه و ماله فی سبیل الله فاذا وضعت کان لها من الأجر ما لا یدری أحد ما هو لعظمة، فاذا أرضعت کان لها بکلّ مصّة کعدل عتق محرر من ولد اسماعیل، فاذا فرغت من رضاعه ضرب ملک کریم علی جنبها و قال استأنفی العمل فقد غفرلک.(72)
آری! [زنان هم افتخارات فراوانی دارند]. هنگامی که زن، باردار می شود، در تمام طول مدت حمل، به منزله روزه دار و شب زنده دار و مجاهد در راه خدا با جان و مال است، و هنگامی که وضع حمل می کند، آن قدر خدا به او پاداش می دهد که هیچ کس عظمت آن را نمی شناسد و هنگامی که فرزندش را شیر می دهد، در برابر هر مکیدنی از سوی کودک، خداوند پاداش آزاد کردن برده ای از فرزندان اسماعیل را به او می دهد، و هنگامی که دوران شیرخوارگی کودک تمام شد، یکی از فرشتگان بزرگوار خداوند بر پهلوی او می زند و می گوید: برنامه اعمال خود را از نو آغاز کن؛ چرا که خداوند، همه گناهان تو را بخشیده است.
درد و رنجهای مادر در راه پرورش فرزند، به جهت این است که محسوس تر است و هم به سبب اینکه زحمات مادر، در مقایسه با پدر، از اهمّیت بیشتری برخوردار است ..
دوران وضع حمل و شیرخوارگی برای مادران، بسیار دشوار و سخت است. رعایت نظافت و بهداشت و بر طرف ساختن احتیاجات کودک و نگهداری او از سرما و گرما، کاری بسیار سخت و خسته کننده است. مادر، همه سختی ها و ناراحتی ها را با مهر و محبّت تحمل می کند و هیچ توقّعی در برابر آن ندارد. انسان باید چنین نعمت عظیمی را ارج نهد؛ امّا انسان، هرگز قادر بر ادای حقّ مادر نیست.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→