ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
هنرنمایی یک خانم در ثبت تصاویر نوزادان روی کارت پستالهای کریسمس
بچه مثبت
تصاویری بسیار زیبا با ژستهایی جالب و خلاقانه و گاهی خنده دار و اغلب معصومانه این تصاویر را منحصر به فرد ساخته است.
او ثبت تصاویر نوزادان را از سال 2009 آغاز کرده است . وی خودش را یک متخصص در زمینه عکاسی از نوزادان میداند و به عقیده او ثبت این تصاویر از نوزادان از مشکلترین عکسبرداریهاست.
اما او با ژستهایش گویی با سحر و جادو کار میکند و هر بیننده ای را خیره این تصاویر میسازد.
او قانونی منحصر به خود دارد و میگوید بچه هایی که وی از تصاویرشان استفاده میکند نباید سن بیشتر از 1 ماه داشته باشند اما بهترین سوژه ها بچه هایی با سن زیر 12 روز هستند.
منبع: دیلی میل
مترجم: پریسا دهقان
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
mz56mz
دست او درد نكند
Ahora Quien
Life Dream
ميگم اين خانم پريسا دهقان كيه، خبريه؟!
مرسي امين خان زيبا بودن خصوصاً اين يكي:
maryamlondon1
الهی قربون معصومیتشون برم من
نخبه
Life Dream
آخ ببخشيد اصلاً ربط نداشت!! جون من خبريه امين؟!
بچه مثبت
-------------
ممنون دوستان بابت تشریف فرمایی و نظرات سرشار از احساستون
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حورا
دست گلش درد نکنه
jaj
به نظر من هیچ تصویری بدیع تر از بادگلو کردن و گاهی برگشت شیر از گلوی نوزاد (همون استفراغ خودمون ) نمیشه
gilas
sib
ماهی
diver20
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→