ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
از وضعیت زندگیت شکایت میکنی؟؟!!
mz56mz
اما آرامش نیز هست، شادی هست، رقص هست،
خدا هست.
زندگی، همچون رودی بزرگ، جاودانه روان است.
زندگی همچون رودی بزرگ که به دریا می رود،
دامان خدا را می جوید .
خورشید هنوز طلوع میکند
فانوس ستارگان هنوز از سقف شب آویخته است :
بهار مدام می خرامد و دامن سبزش را بر زمین می کشد :
امواج دریا، آواز می خوانند،
بر میخیزند و خود را در آغوش ساحل گم میکنند.
گل ها باز می شوند و جلوه می کنند و می روند .
نیستی نیست .
هستی هست .
پایان نیست.
راه هست.
تولد هر کودک، نشان آن است که :
خدا هنوز از انسان ناامید نشده است .
درست زمانی که از وضعیت زندگیت شکایت میکنی، مردمانی هم هستند که برای داشتن زندگی مثل تو و بودن به جای تو حاضرند به هر کاری دست بزنند.
[center]▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
عكسها تكرارى بود
http://www.boooofi.com/forum/topic_28022#TOP
حذفش كردم
mz56mz
gilas
فکر کنم برای عکسا من هم باید دنبال لینک باشم
gilas
دلشاد
AVINAR
mojde
taha_1990
درد من تنهایی نیست بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت و بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکم خداوند می دانند .
گاندی
در پایان باید بگم :
خواجه در ابریشم و ما در گلیم
عاقبت ای دل همه ما در گلیم .
هاچو هاچو
حضرت علی (ع) : « أُنْظُرْ إِلى مَنْ هُوَ دُونَكَ وَ لاتَنْظُرْ إِلى مَنْ هُوَ فَوْقَكَ» «به پایین دست خود نگاه كن، نه به بالا دست خود.»
نمایش یا پنهان متن
خدایا شرمندتم که اگه یه عمرم شکرت کنم نمیتونم حق یک ثانیه از نعمت هاتم بجا بیارمtaha_1990
سلام دوست عزیز
از شما خواهش میکنم این نقل قول از مولا علی رو یکبار دیگه از همون کتابی که خوندید نگاه کنید از این جهت میگم که اگر چنین حدیثی موجود باشه
«به پایین دست خود نگاه كن، نه به بالا دست خود.»
من فکر میکنم این در مورد زندگی فردی نیست . بلکه در مورد نحوه حکمرانی بر یک گروه از مردم یا جامعه است یعنی اینکه به اون کسی که بالا دست خودت قرار داره نگاه نکن بلکه ببین خواسته و مصلحت مردم که پایین دست تو هستند چیه . من فکر میکنم این در مورد نامه ای باشه که حضرت به مالک اشتر نوشتند .
مگر نه این هست که شاعر میگه
ما ز بالاییم و بالا میرویم ما ز دریاییم و دریا میرویم . وقتی انسان شان و مرتبه متعالی داره چرا خواسته هاش متعالی نباشه ...
متشکرم
طاها
ملیکا
s_ali_m68,
طاهای عزیز فکر کنم منظور هاچو این بود که هروقت خیلی ناامید شدیم یه نگاهیم به پاییتر از خودمون کنیم کسایی که خیلی وضعیتای بدتر از ما دارن نه اینکه همیشه به بالاتر نگاه کنیمو حسرتشونو داشته باشیم.
حرف شمام درسته یه زندگیه عالی حتما نیازمند یه فکر متعالیه و بنظرم همیشه باید یه ارزوهای بلند پروازانه داشته باشیم ولی خب حرف اقا مهدی اصلا یه چیز دیگه بود که گفتم
taha_1990
ملیکای عزیز سلام
من برداشت خودم رو با توجه به عکسهایی که آقا مهدی قرار داده بودند گفتم که ایشون عکس ها رو حذف کردند.
Life Dream
هاچو هاچو
دوست عزیزمنبع این حدیث اینجاست :
بحارالانوار، ج 67، ص 173 و 318؛ ج 69، ص 42؛ ج 75، ص 198
در مسائل معنوی، نگاه کردن به بالاترها و کسانی که در معنویات و بندگی خدا گوی سبقت را ربوده اند، بسیار خوب و پسندیده است و کمک می کند که گرفتار عجب و غرور و توهمات نشویم؛ چه بسا انسانهایی که شرایطی بسیار سخت تر از ما داشته اند، اما بسیار برتر از ما هستند.
اما در امور مادی، نگاه کردن به افرادی که در برخی زمینه ها از ما برترند خوب و صحیح نیست و با بسیاری از صفات پسندیده همچون قناعت، شاکر بودن، طمع نکردن، محبت نداشتن به دنیا و... نمی سازد.
علاوه بر اینکه، اساسا در بسیاری از موارد مقایسه خود با دیگران، قیاس نا به جایی است زیرا ما از مشکلات و محرومیتهای دیگران خبر نداریم؛ بسیاری از نعمتهای ظاهری و باطنی است که ما داریم و فلان شخصی که در برخی امور مادی از ما برتر است، از آن محروم است؛ ولی ما قدر نعمتها را نمی دانیم و یا از آن غافلیم.
هم میشه ازین دید که من گفتم به این حدیث نگاه کرد...هم اون دید حکومتی که شما گفتی...حرف شما هم محترمه
ملیکا,
مرسی ملیکا
taha_1990
دوست عزیزم سلام
گاهی وقتها قیاس با انسان های بالاتر ازخود میتونه باعث رقابت بشه البته رقابتی که به حسادت ختم نشه (رقابت سالم ) این میتونه یه محرک برا پیشرفت باشه البته قبول دارم که در جامعه امروزی ما رابطه بازی جای رقابت برای پیشرفت رو گرفته به قولی عذر میخام در مثل مناقشه نیست "کاه رو ریختن جلوی سگ و استخوان رو گذاشتند جلوی گاو میگن بخور ".
ولی ای کاش میشد خودمون رو ، تواناییمون رو باور داشتیم :
رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیندش روی....
متشکرم.
طاها
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→