₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » زنده باشی جناب سرهنگ!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

زنده باشی جناب سرهنگ!

341 بازدید، 18 پست، نویسنده: levrone

• levrone

زنده باشی جناب سرهنگ!

کنار خیابون ایستاده بودم که دیدم یه عقب مانده ذهنی که آب دَهَنِش کِش اومده بود و ظاهر نامناسب و کثیفی داشت به هر کسی که میرسه با زبون بی زبونی ازش میخواد دگمه بالای پیراهنش رو ببنده ....! اما چون ظاهرخوب و تمیزی نداشت همه ازش اِکراه داشتن و فرار میکردن ....!

دو سه تا سرهنگ راهنمایی و رانندگی با چند تا مامور وسط چهار راه ایستاده بودن و داشتند صحبت میکردند.. ! یکی از اونها سرهنگی بود که نسبت به بقیه از لحاظ درجه ارجحیت داشت چون بقیه با دقت به حرفاش گوش میکردن و بهش احترام میذاشتن... ! این عقب مونده ذهنی رفت وسط خیابون و به اون مامورها نزدیک شد و از همون سرهنگی که اشاره کردم خواست که دگمه پیراهنش رو ببنده... ! سرهنگ بیسیم دستش رو به یکی از همکارانش داد و با دقت دگمه پیراهن اون معلول ذهنی رو بست و بعد وسط خیابان و جلوی همکاراش به اون عقب مونده ذهنی سلام نظامی داد و ادای احترام کرد .....! اون عقب مونده ذهنی که اصلا توقع این حرکت رو نداشت خندید و اون هم به روش خودش سلام داد و بطرف پیاده رو اومد … لبخند و احساس غروری که توی چهره اش بود رو هیچوقت فراموش نمیکنم ....!

بعد از این قضیه با خودم گفتم کاش اسم و مشخصات اون سرهنگ رو یاد داشت میکردم تا با نام بردن ازش تقدیر کنم ! اما احساس کردم اگر فقط بعنوان یک انسان ازش یاد کنم شایسته تر باشه ! این کار جناب سرهنگ باعث شد اشک توی چشمام جمع بشه و امیدوار بشم که هنوز انسانهایی با روح بزرگ وجود دارند ! ….. زنده باشی جناب سرهنگ !

مسعود مشهدی

17 سپاس: mz56mz، Ahora Quien، jaj، MAJID ART، هاچو هاچو، حورا، garfild، Kishe Mehr، sib، ژنرال، gilas، دلشاد، بندری، Life Dream، KuRoSh، zrnznn، ملیکا

• mz56mz

زنده باد جناب سرهنگ :8:
    1 سپاس: levrone

• Ahora Quien

خداییش کم پیدا میشه اینجور آدم ها ...
    به خدا کم پیدا میشه

• هاچو هاچو

2 سپاس: Ahora Quien، levrone

• MAJID ART

زیبا بود ...معمولا آدمای بزرگ و با شخصیت این ویژگی رو دارن ! کسانی که تازه به دوران رسیده باشن فقط الکی کلاس میذارن ! (منم اینو تو خدمت تجربه کردم .سرهنگ و سرتیپ ها خیلی آدمای متشخصی هستند اما اونایی که درجه و سن و سالشون کمه ، ادای خدایی میکنن ) :|
    2 سپاس: levrone، KuRoSh

• حورا

فروتنی صفت خوبیه اما متاسفانه در انسانها کم پیدا میشه.

• AVINAR

بزرگترین جملات :58: ساده ترین جملات است" تشکر جناب سرهنگ

• Kishe Mehr

یه مدت پیش فیلم "خوابهای دنباله دار" رو دیدم که اولین فیلمی بود که با اون گریه کردم :17: فیلمی با همین مضمون بود...
    نمایش یا پنهان متنمیخواستم تاپیکش کنم وقت نشد :2:

3 سپاس: هاچو هاچو، levrone، KuRoSh

• sib

آخیییییی چه قشنگ بود :2:

• ژنرال

به احترام جناب سرهنگ :84:

مرسی بهروز جان :46:

• gilas

نقل قول: levrone
    زنده باشی جناب سرهنگ !

:84:

• دلشاد

مرسی داش بهروز

• بندری

يك در هزار :1:

مرسي

• Life Dream

قربونت برم جناب سرهنگ، با خسرو موافقم :buff:

• KuRoSh

نقل قول: levrone
    امیدوار بشم که هنوز انسانهایی با روح بزرگ وجود دارند

من سالهاست که این اعتقاد رو دارم که انسان های بزرگ هنوز هستند و خواهند بود فقط اندک هستند
    نقل قول: MAJID ART
    زیبا بود ...معمولا آدمای بزرگ و با شخصیت این ویژگی رو دارن ! کسانی که تازه به دوران رسیده باشن فقط الکی کلاس میذارن ! (منم اینو تو خدمت تجربه کردم .سرهنگ و سرتیپ ها خیلی آدمای متشخصی هستند اما اونایی که درجه و سن و سالشون کمه ، ادای خدایی میکن

همین طوره که میگی ولی همون سرهنگ ها هم خوب و بعد دارن بعضی ها با اون که سنشون زیاده ولی هنوز ادای خدایی می کننند

• zrnznn

جالب بود...... کار زیباییی کرده :1:
    ولی من یکی به عنوان یه خانم هرگز نزدیک همچین افرادی نمیشم. با اینکه فقط یه بار اونم امسال یکی مثل اینا تو سفر مشهد افتاد دونبالم که یک فیلمی بود تو خیابون و از ترس داشتم سکته میکردم فقط مونده بود بشینم گریه کنممممممممممممممم :17: البته دوستام شکه شده بودن و کسبه اون محل هم به جای اینکه بیان جلوی اونو بگیرن فقط مونده بودن و میخندیدن... :2: تا آخر مسافرت هم شده بود سوژه دست دوستام :4:

• SaMaN TaJ

از بچه های کلانتری خودمون بوده :50:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: