ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
شروع سال 2013 با يک ازدواج سلطنتي!
diver20
دیلی میل: شروع سال 2013 با يک ازدواج سلطنتي ، پرنسس مادلين از سوئد به زودي با نامزد خود "کريس اونيل" امريکايي ازدواج خواهد کرد.
به گفته مقامات کاخ سلطنتي سوئد پرنسس "مادلين" 30 ساله و نامزد 38 ساله اش اوايل سال آينده ميلادي طي يک مراسم مجلل ازدواج خواهند کرد. آنها در اکتبر سال جاري در سايت رسمي خانواده سلطنتي نامزدي خود را اعلام کردند و تصوير اين خبر توسط عکاس فرانسوي "پاتريک دما شير" ثبت شده و در سايت قرار گرفت. انتقاداتي مبني بر اينکه عکس نامزدي آنها بسيار شبيه عکس نامزدي کيت ميدلتون و پرنس چارلز بوده است به گوش ميرسيد.
آنها مراسم نامزدي خود را خارج از استکهلم برگزار کردند. آقاي "اونيل" در اين رابطه ميگويد: من و مادلين مدت دو سال بود باهم آشنا شده بوديم و من اخيرا عميقا احساس ميکردم که به او علاقه مند هستم و براي همين سريعا از او خواستگاري کردم که خوشبختانه پاسخ مثبت گرفتم.
آنها در سال 2010 و درست بعد از برهم خوردن نامزدي مادلين و وکيل معروف "جو باس برگ استروم" باهم آشنا شدند. داماد يک مشاور مالي ثروتمند است که در دانشگاه کلمبيا تحصيل کرده است.
گفته ميشود اين مراسم به احتمال زياد 500 ميهمان ويژه از سراسر دنيا خواهد داشت.
diver20
با مشهورترین بانوي گلف باز جهان آشنا شوید!
میشل وی متولد 11 اکتبر سال 1989 ميلادي در هاوايي است و از سنين کودکي آموزش گلف را آغاز کرده است و از 11 سالگي وارد ميادين مسابقه شده و در سن 15 سالگي او اولين زن بود که از نظر کيفي توانايي رقابت با مردان را داشت و به گفته مجله تايمز او نخستين زني است که اميد مي رود پا به پاي مردان در ميادين حرفه اي مبارزه کند.
پدر او يک استاد دانشگاه دو رگه کره اي امريکايي است و از سن 4 سالگي آموزش ميشل را آغاز کرد.
ميشل در سال 2003 و در 11 سالگي در مسابقات آماتور بانوان شرکت کرد و مقام نخست را از آن خود ساخت. او در 14 سالگي جوانترين و اولين زن شرکت کننده در مسابقات آزاد سوني در هاوايي بود.
او در سن 16 سالگي وارد بازيهاي حرفه اي شد و به امضاي قرارداد با برندهاي تجاري نايک و سوني پرداخت که سالانه مبلغ 10 ميليون دلار براي او به همراه داشت. او در حال حاضر دانشجوي رشته اقتصاد در دانشگاه استنفور امريکاست.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Ahora Quien
gilas
sib