₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » حضور دوقلوهاي جنيفر لوپز روي صحنه اجرا!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » حضور دوقلوهاي جنيفر لوپز روي صحنه اجرا!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

حضور دوقلوهاي جنيفر لوپز روي صحنه اجرا!

352 بازدید، 8 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: حضور دوقلوهاي جنيفر لوپز روي صحنه اجرا فضاي سالن را رومانتيک کرد.

بنابر تاکيد هاي پياپي "جنيفر لوپز" خواننده مشهور 43 ساله ، اين دوقلوهاي 4 ساله "مکس " و "امي" همه زندگي او هستند.

تصویر در دسترس نیست

دوقلوها در اجراي زنده اي که مادرشان در شهر "سن ژوآن" در پرتوريکو داشت با شاخه هاي گل روي سن رفته و به او پيوستند.

جنيفر لوپز که در حال اجراي ترانه بود و نامزد جديد و معروفش "کاسپر اسمارت" نيز همراه او روي صحنه و درميان گروه رقصنده قرار داشت با ديدن دوقلوها که شاخه گل بر دست به سوي او مي آمدند هيجانزده و خوشحال شد.

اين خانواده خوشحال روي سن به هم پيوستند و "جنيفر لوپز" در حاليکه دوقلوها را در آغوش داشت به همراه آنان براي هوادارانش که تحت تاثير اين صحنه قرار داشتند دست تکان داد.او حتي جمعه گذشته يک اجراي دو نفره بسيار زيبا به همراه همسر سابقش مارک آنتوني داشت که آنها را سوژه داغ رسانه هاي خبري در غرب کرد.

تصویر در دسترس نیست

او اخيرا در يکي از مصاحبه هايش اعلام کرده بود رابطه اش با کاسپر باعث شده است او به معجزه عشق ايمان بياورد.

تصویر در دسترس نیست

اين آخرين اجراي او از تور معروف دوردنياي وي بود که در چندين کشور مختلف اجرا شد.

8 سپاس: Ahora Quien، gilas، jaj، sib، دلشاد، levrone، mahsa joon، lion1360

• diver20

نخستین سالگرد جشن تولد دختر بيانسه در راه است!

دیلی میل: به نظر ميرسد "بيانسه" و "جي زد" در پي راه انداختن يک جشن تولد با شکوه براي دخترشان بلو ايوي 1 ساله هستند. اين والدين خوشحال آخرين دقايق روزهاي آخر سال را براي خريد هدايا صرف کردند و در حالي ديده شدند که از يک اسباب بازي فروشي معروف در نيويورک خارج ميشدند.

يکي از هواداران آنها با ثبت تصاويري از اين زوج محبوب دنياي موسيقي اين عکسها را در توئيتر قرار داده است و ميگويد: با اين دو ستاره صحبت کردم ، آنها انسانهاي فوق العاده اي هستند و من از ملاقات با آنها بي نهايت خوشحال شدم.

بيانسه اخيرا يک قرار داد 30 ميليون پوندي با شرکت پپسي امضا کرده است و با توجه به اينکه او کارنامه هنري و شغل موفقي دارد و همسرش نيز در فعاليتهاي اقتصادي دست کمي از او ندارد آنها داراي ثروتي افسانه اي شده اند و آنها را تبديل به اسامي بزرگي در دنياي اقتصاد کرده است.

7 سپاس: Ahora Quien، gilas، sib، دلشاد، levrone، mahsa joon، lion1360

• Ahora Quien

جفتشون رو دوست دارم ....
    مرسی
    :46:

1 سپاس: diver20

• sib

تو اون عکس آخریه جنیفر چه زشته :4:

• دلشاد

مرسی دوست عزیز

• levrone

اون زنه تو گروه جنیفر هیکلش کم از خود جنیفر نمیاره.

• mahsa joon

اي جانم بچه هاي جنيفرو دوست دارم 786

مرسي بهنام جان 280

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: