₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » ▃ ▅ ▆ █ دیزی با طعم مهربانی | تاکسی جنگلی █ ▆ ▅ ▃
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » ▃ ▅ ▆ █ دیزی با طعم مهربانی | تاکسی جنگلی █ ▆ ▅ ▃

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

▃ ▅ ▆ █ دیزی با طعم مهربانی | تاکسی جنگلی █ ▆ ▅ ▃

340 بازدید، 12 پست، نویسنده: دلشاد

• دلشاد

دیزی با طعم مهربانی !

هنگام ناهار که می شود، به دیزی سرای همیشگی می رود، کاسه ای آب گوشت می گیرد و می آید و در گوشه ای از بازار می نشیند و لقمه لقمه مهربانی را به عابران خسته گذر هدیه می کند.

15 تصویر این بخش در دسترس نیستتاکسی جنگلی در سطح شهر تهران

راننده تاکسی خوش ذوق تهرانی فضای اتومبیل خود را با گل و گیاه های مصنوعی به محیطی دلپذیر برای مسافران تبدیل کرده است.
    این راننده تاکسی که در خیابان های تهران به جابجایی مسافرین مشغول است در کنار سرسبز کردن محیط داخلی اتومبیل خود با روی گشاده با مسافرین مواجه شده و در ضمن رساندن آنان به مقصد سعی دارد لحظات آرام و دلپذیری برای آنان رقم زند.
    گفته می شود وی گاه در طول مسیر با چای و شیرینی نیز از مسافرین پذیرایی می کند. عکس های پانا از داخل اتومبیل این راننده خوش ذوق را ببینید.

12 تصویر این بخش در دسترس نیستدانلود: Mohammad Nejad - Meykhaneha

10 سپاس: maryamlondon1، حورا، mz56mz، sib، هاچو هاچو، نخبه، gilas، ژنرال، Ahora Quien، ماهی

• maryamlondon1

مطلب اول یاد بابام افتادم همنجوری بود لقمه اش با دیگران قسمت میکرد تا اخر عمر دستش خالی ولی پر برکت بود . :17: دومی گمون کنم شمالی باشه :4:
    2 سپاس: حورا، دلشاد

• حورا

مرسی جالب بودن :46:
    1 سپاس: دلشاد

• دلشاد

نقل قول: maryamlondon1
    یاد بابام افتادم همنجوری بود لقمه اش با دیگران قسمت میکرد تا اخر عمر دستش خالی ولی پر برکت بود .

خدا بیامرزدش :46:

1 سپاس: حورا

• mz56mz

نقل قول: دلشاد
    دیزی با طعم مهربانی !

من هم ميخوااااااااااااااااااااااااااام

• sib

ااااااااااااا این پیرمرده رو من هر وقت میرم بازار میبینم :8:

• هاچو هاچو

چقدر حال میکنم با این آدمای باصفا :65:

نقل قول: maryamlondon1
    مطلب اول یاد بابام افتادم همنجوری بود لقمه اش با دیگران قسمت میکرد تا اخر عمر دستش خالی ولی پر برکت بود .

ای جان....خدا رحمتشون کنه :46:
    نقل قول: sib
    ااااااااااااا این پیرمرده رو من هر وقت میرم بازار میبینم

جدیییی؟؟ به تو هم دیزی داده؟ :65:

3 سپاس: دلشاد، carlos، Ahora Quien

• نخبه

من دیزی میخامممممممممممممممم

یاد اون دیزی افتادم که دو سال پیش زمستون با بچه های سایت تو دربند خوردیم عجب اب و زرد چوبه ای بود:23:
    من و گیلاسی مرجان مهدی و کارلوس و مثبت خان و متالیکا یادش بخیر چقدر خوش گذشت

4 سپاس: دلشاد، gilas، carlos، ژنرال

• gilas

دیزی با طعم مهربانی !

ای جااانم 1153

نقل قول: نخبه
    یاد اون دیزی افتادم که دو سال پیش زمستون با بچه های سایت تو دربند خوردیم عجب اب و زرد چوبه ای بود

وای هر چی نمک میزدیم یه ذره مزه بگیره انکار نه انکار :23:

نقل قول: نخبه
    من و گیلاسی مرجان مهدی و کارلوس و مثبت خان و متالیکا یادش بخیر چقدر خوش گذشت

وای آره خیلی خوب بود :65:

یاده این کارلوس هی میگفت چپ نه فقط راست :4:

3 سپاس: دلشاد، carlos، ژنرال

• ژنرال

هنگام ناهار که می شود، به دیزی سرای همیشگی می رود، کاسه ای آب گوشت می گیرد و می آید و در گوشه ای از بازار می نشیند و لقمه لقمه مهربانی را به عابران خسته گذر هدیه می کند

جالبه!
    یعنی هر روز دیزی میخره میده به ملت؟

• Ahora Quien

دیزی با طعم مهربانی !

ای جانننننننننن ای جاننننننننننننن

• ماهی

آرام بخش بود :65:
پاسخ سریع   پاسخ