₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » ويدئوي تاثير گذار و ناراحت کننده يک زن جوان قبل از مرگش!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » ويدئوي تاثير گذار و ناراحت کننده يک زن جوان قبل از مرگش!

بدون عکس

ويدئوي تاثير گذار و ناراحت کننده يک زن جوان قبل از مرگش!

493 بازدید، 10 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: ويدئوي تاثير گذار و ناراحت کننده يک زن قبل از مرگش درست قبل از کريسمس کاربران اينترنتي را تحت تاثير قرار داد.

تصویر در دسترس نیست

اين زن 30 ساله که "جنيفر جوهانسون" نام داشت مادر دو فرزند بود. او درست يک روز قبل از کريسمس در اثر ابتلا به بيماري قلبي در بيمارستان جان باخت اما ويدئويي که او به خاطر جمع آوري کمکهاي مردمي براي ادامه درمانش تهيه کرده بود همچنان در اينترنت قرار دارد و هواداران زيادي را به خود جذب کرده است.

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

او در اين تصاوير مستقيما جلوي دوربين قرار گرفته و داستان زندگي اش را به صورت نوشته هايي روي کارتهاي بزرگ جلوي دوربين ميگيرد. در اين ويدئوي 4 دقيقه اي او توضيح ميدهد که هنگام بارداري دومين فرزندش به بيماري قلبي دچار شده است و چون قصد داشته براي زندگي اش مبارزه کند شروع به درمان کرده است اما پزشکان به او گفته بودند براي نجات زندگي اش احتياج به يک عمل پرخرج دارد و او سعي داشت از اين طريق پول جراحي را جمع آوري کند.

تصویر در دسترس نیست

وي طي مدت نمايش چند ماهه ويدئويش توانسته بود 440 دلار جمع آوري کند و اگرچه جراحي را انجام داد اما سه روز بعد در گذشت . شوهر او ميگويد قصد دارد با پولهاي جمع شده بعد از مرگ او بنياد خيريه اي راه اندازي کند که در مورد بيماريهاي قلبي به مردم آگاهي دهد.

تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: ژنرال، بندری، دلشاد، sib، ملیکا، levrone، Ahora Quien، hosseinhn82، behnam25، gilas

• diver20

مارجرای عاشقی یک سرباز جانباز انگلیسی به یک دختر راننده رالي!

سان: اين سرباز 29 ساله انگليسي "تام نيت وي" نام دارد که دو پا و يک دست خود را در افغانستان از دست داده است. او اخيرا علاقه شديدي به يک راننده مسابقات رالي به نام "راشل پيترسون" 24 ساله پيدا کرده است که آنها را به يک سوژه رسانه اي تبديل کرد.

تصویر در دسترس نیست

وي ميگويد به محض اينکه براي اولين بار اين دختر را ديدم احساس کردم او همان دختر روياهاي من است و با خودم فکر کردم بايد من کارش باشم. اما اکنون گاهي فکر ميکنم دختر زيبايي مثل او کنار من به کجا خواهد رسيد. اما زمانيکه کنار او هستم هيچ نقصي در خود احساس نميکنم.

او در يک انفجار در سال 2008 در افغانستان دو پا و يک دست خود را از دست داد و ماهها طول کشيد تا بتواند با اندامهاي مصنوعي خود را به زندگي عادي بازگرداند.او ميگويد هميشه به اين مسئله فکر ميکردم که آيا زني پيداميشود که مرا با اين اندامهاي مصنوعي دوست داشته باشد و عاشق من باشد.

تصویر در دسترس نیست

آنها در يک مسابقه رالي که توسط يک موسسه خيريه نظامي برگزار ميشد با هم آشنا شدند. راشل در اين رابطه ميگويد : من از همان ابتداي ملاقات به او علاقه مند شدم اما هميشه نگران بودم که او تصور کند از روي ترحم به او نزديک ميشوم.

تصویر در دسترس نیست

او اضافه ميکند : تام با همه مرداني که سابقا ديده ام فرق دارد .او باعث شده است هر مرد ديگري در نظر من کسل کننده به نظر برسد.

8 سپاس: ژنرال، دلشاد، sib، ملیکا، levrone، Ahora Quien، hosseinhn82، gilas

• diver20

تلاشهای عروس "بن لادن" برای نزدیک شدن به خاندان سلطنتی بریتانیا!

دیلی میل: تلاشهای بی وقفه عروس "بن لادن" برای نزدیک شدن به خاندان سلطنتی بریتانیا

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

عروس انگلیسی "اسامه بن لادن" یکی از حامیان لژیون خیریه خاندان سلطنتی است. "زینا بن لادن" 50 ساله که با عمر پسر اسامه بن لادن ازدواج کرده است میگوید: انجام امور خیریه یکی از ارکان زندگی من است و اصلا اهمیتی ندارد من با چه کسی ازدواج کرده ام. او اخیرا عضویتش در یک لژیون مرتبط با خاندان سلطنتی را تمدید کرده است. او دست کم 5 سال است که به این لژیون خیریه کمک مالی میکند. او در مصاحبه اش با یک روزنامه محلی میگوید:پدر شوهر من هرکسی بوده است به این مسئله که من علاقه مند به کارهای بشردوستانه انجام دهم ربطی ندارد.

تصویر در دسترس نیست

او بارها به خاطر پیوند با خاندان بن لادن به مرگ تهدید شده است . او در سال 2007 و در سفر به مصر با عمر بن لادن آشنا شد و حدود 1 ماه بعد از آشنایی با وی ازدواج کرد. او به اسلام مشرف شده است . عمر بن لادن همسر ششم اوست و حدود 25 سال از وی کوچکتر است.

تصویر در دسترس نیست

همسر وی بارها تاکید کرده است که قبل از حادثه 11 سپتامبر رابطه اش را با پدرش قطع کرده بود اما کشته شدن بن لادن را یک جنایت نامید.

تصویر در دسترس نیست

یک منبع نظامی اعلام کرده است لژیون نمیتواند به خاطر نام خانوادگی وی عضویت او را انکار کند اما بسیاری از اعضای گروه بخاطر وجود او وحشتزده هستند.

تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: ژنرال، بندری، دلشاد، m3hrdad، sib، ملیکا، levrone، hosseinhn82، gilas، mojde

• دلشاد

مرسی دوست عزیز خبرهای جالبی بودن
    1 سپاس: diver20

• sib

ممنون از مطالب جالبت.تاپیکات خیلی خوبن

• Ahora Quien

اولی .. ناراحت کننده ..
    دومی .. احساسی ...
    سومی ... نظری ندارم مرسی

• 1 سپاس: diver20

• jaj

نقل قول: diver20
    عمر بن لادن همسر ششم اوست و حدود 25 سال از وی کوچکتر است.

لامصب پنج تا شوهر قبلی رو معلوم نیست چی کار کرده
    با این اوضاع این زنه خودش خطرناکتره که

• mojde

ممنون از مطلبت
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: