₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تلاش مرد عاشق براي برآورده ساختن آخرين آرزوي همسرش!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تلاش مرد عاشق براي برآورده ساختن آخرين آرزوي همسرش!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تلاش مرد عاشق براي برآورده ساختن آخرين آرزوي همسرش!

340 بازدید، 12 پست، نویسنده: diver20

• diver20

دیلی میل: این زن که دچار نوعي سرطان پيشرفته شده است به گفته پزشکان تنها سه ماه ديگر براي زندگي فرصت دارد و او تنها آرزويي که در ذهن ميپ رواند داشتن يک روز برفي زيبا کنار خانواده اش در روز کريسمس بود.

تصویر در دسترس نیست

در نهايت تعجب و شگفتي همسر اين زن که اهل کاليفرنياي شمالي است اين آرزوي وي را برآورده ساخت. اين درحالي است که در روز کريسمس هوا در اين منطقه کاملا آفتابي ودما 50 درجه فارنهايت بود.

تصویر در دسترس نیست

همسر او براي برآورده ساختن اين آرزو با يک کمپاني سينمايي تماس گرفت و آنها تمام حياط منزل اين زوج را با برفهاي دست ساز پوشاندند.

تصویر در دسترس نیست

آقاي "پيرسون" مرد مهربان و خوش قلبي است که خوشحالي همسرش را به هرچيزي ترجيح داده و در اين رابطه گفته است : ديدن چهره شاد همسرم در آخرين روزهاي زندگي اش بهترين عيد من است و من حاضرم براي داشتن اين لحظه هرکاري انجام دهم. اگرچه در محل زندگي ما هر دوسال يک بار برف مي آيد اما آوردن برف زمستاني براي اين زن کار چندان سختي نبود.

تصویر در دسترس نیست

حدود 4 تن برف دست ساز و هزينه اي 3 هزار دلاري همه تلاش اين مرد براي بر آورده ساختن آرزوي همسرش بود.

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

10 سپاس: دلشاد، maryamlondon1، sib، gilas، Ahora Quien، jaj، mojde، carlos، lion1360، farzane

• diver20

عشق واقعي يک پيرمرد 77 ساله به همسرش!

دیلی میل: يک پيرمرد 77 ساله امريکايي با شيوه اي عجيب به دنبال يافتن يک کليه براي همسر بيمارش است. او اينگونه عشق و وفاداري خود به همسرش را بعد از 57 سال زندگي مشترک نشان داده است.

تصویر در دسترس نیست

همسر اين مرد به صورت مادرزادي با يک کليه متولد شده است و حالا بعد از گذشت سالها در اثر بيماري تنها کليه اش را از دست داده و نياز به پيوند کليه دارد. اين مرد 77 ساله به قدري عاشق همسرش است که نتوانست صبر کند تا کليه اي جهت پيوند پيدا شود او با نوشته اي در اين زمينه بر گردنش در خيابانهاي شهر به راه افتاده است و از هر عابر رهگذري درخواست اهداي کليه مي نمايد تا بلکه بتواند هرچه سريعتر همسرش را درمان کند.

تصویر در دسترس نیست

او به خبرنگاران که مشتاقانه براي تهيه گزارش سراغش رفته اند گفته است: او قلب من است و در حال حاضر نام وي در فهرست انتظار پيوند عضو قرار دارد اما شايد تا سه سال ديگر اين انتظار به طول انجامد و من ديگر طاقت درد کشيدن او را ندارم. به هر جايي که ممکن بود سر زدم و نهايتا تصميم گرفتم از هر کسي که ديدم تقاضاي کمک کنم. برايم مهم نيست مردم چه فکري در مورد من ميکنند ، من براي عشق زندگي ام به دنبال يک کليه هستم.

تصویر در دسترس نیست

نکته جالب اينجاست که تا کنون ده ها نفر براي اهداي کليه به همسر او تماس گرفته اند اما متاسفانه تا کنون هيچکدام شرايط اهدا نداشته اند.

5 تصویر این بخش در دسترس نیست

10 سپاس: دلشاد، maryamlondon1، sib، gilas، Ahora Quien، jaj، mojde، carlos، lion1360، farzane

• maryamlondon1

هر دو خبر غم انگیز بود :2: ماشالله به این میگن مردان با غیرت، با وفا :39:
    1 سپاس: diver20

• diver20

اختلافات جنجالی مدل مشهور ایتالیایی با نامزد فوتبالیستش!

دیلی میل: تلاشهاي بي ثمر نامزد سابق يک فوتباليست معروف براي علاقه مند کردن وي به دخترش باعث جنجال رسانه ای و عصبانیت این فوتبالیست شده است.

تصویر در دسترس نیست

"ماريو بالوتلي" بازيکن سرشناس ايتاليايي خشمگين از اتهامات نامزد سابقش وکلايي استخدام کرد تا از او شکايت کنند. رافائلا فيکو مدل 24 ساله و مشهور ايتاليايي اخيرا نام " ماجراهاي يک ستاره"را به خود اختصاص داده است. او در تلاش است که نامزد سابقش را متقاعد کند تا دخترش را بپذيرد. آنها بعد از رابطه اي يک ساله از هم جدا شدند و رافائلا دختري به دنيا آورده است که مدعي شد متعلق به اين فوتباليست ملي پوش است. او بارها وي را متهم به بي مسئوليتي و بي مهري نسبت به دخترش کرده است و همين مسئله باعث عصبانيت اين فوتباليست 22 ساله شده است.

بالوتلي به مصاحبه اخير نامزد سابقش با يک مجله که او را در آن مصاحبه بي مسئوليت خوانده بود و مدعي شده بود وي به او و دخترش هيچ علاقه اي ندارد واکنش نشان داد و اعلام کرد از او به دادگاه شکايت خواهد کرد.

وي در مصاحبه اش گفته است: هرچيزي حدي دارد و من واقعا ديگر صبر ندارم که غرورم به عنوان يک مرد توسط اين زن زير سوال برود و متهم به بي اخلاقي شوم و مورد تهاجم حرفهايي قرار گيرم که هيچ صحتي ندارد .من او را مجبور خواهم کرد که غرامت همه اتهاماتش را پرداخت کند.

تصویر در دسترس نیست

اين زن که گفته ميشود سابقا با "کريستيانو رونالدو" نيز رابطه داشته است پيشينه خوبي ندارد و به زودي در دادگاه از خود دفاع خواهد کرد.

7 سپاس: sib، gilas، Ahora Quien، jaj، mojde، lion1360، farzane

• diver20

maryamlondon1,
    هر دو خبر غم انگیز بود :2: ماشالله به این میگن مردان با غیرت، با وفا :39:

تصویر در دسترس نیست

inam az shovare bighirat :23:

نمایش یا پنهان متنویرایش توسط gilas

قانون شماره ۱۱) توهین و بی احترامی به عقیده، مذهب، ملیت، نژاد، زبان، جنسیت و حتی علائق دیگر انسانها همانند هر جای دیگر، در این سایت نیز ممنوع می باشد.

4 سپاس: sib، gilas، mojde، farzane

• sib

چه خوبه آدم بدونه سه ماه دیگه زندست ولی بازم بتونه شاد باشه!
    آدمایی مثل اون پیرمرده هم به ندرت پیدا میشن...

• gilas

ایشالا خوب بشن :1:

• Ahora Quien

2تا مطب اولی ... زیبا و قابل ستایش بود ... :46:

این سومی هم به من ربطی نداره :4:

• mojde

چه عاشقاي عاشقي باريكلا :4:

• lion1360

نقل قول: diver20
    تلاش مرد عاشق براي برآورده ساختن آخرين آرزوي همسرش!

عشق واقعي يک پيرمرد 77 ساله به همسرش!

:46: :78:
    اختلافات جنجالی مدل مشهور ایتالیایی با نامزد فوتبالیستش!

:87:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: