ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
زندگی یک زن تحصیل کرده به سبک انسانهای اولیه!
diver20
دیلی میل: این خانم که فارغ التحصيل دانشگاه آکسفورد است زندگي اجتماعي را رها کرده و به زندگي به سبک انسانهاي اوليه روي آورده است.
"اما دورباچ" 58 ساله در يک خانه چوبي و گلي که خودش ساخته است زندگي ميکند.او اهل ولز است و به کلي تکنولوژي را از زندگي اش دور کرده است.
او از آب چشمه ها استفاده ميکند و سه بز و هفت مرغ و دو اسب دارد. اين زن 58 ساله تحصيل کرده تمام 13 سال گذشته را بدون برق در خانه دست ساز خود گذرانده است و آب و غذا و لباسهايش را خودش تهيه ميکند.
کارهاي روزانه او شامل پرورش و کاشت انواع سبزيجات ، جمع آوري ميوه و نگهداري از حيوانات است. او ميگويد تنها بعضي داروها و برنج و شکلات را از فروشگاههاي شهري خريد ميکند.
او ميگويد اين روشي است که من دوست دارم زندگي کنم . اين سبک زندگي باعث شادي و نشاط من است و اکنون در آرامشي وصف ناپذير در خانه ايده آلم زندگي ميکنم.
او سه فرزند دارد که همگي ازدواج کرده و ساکن انگلستان هستند و هربار که به ديدن وي ميروند مجبورند همه وسايل مدرن امروزي خود را همراه نداشته باشند.
در خانه او استفاده از وسايلي چون لپ تاپ و موبايل کاملا ممنوع است ، وي مردم را به ساده زيستي ودور بودن از استرس هاي ناشي از زندگي شهري دعوت ميکند.
diver20
وقتی خانم مجری مشهور آمریکایی خانه نشین می شود!
دیلی میل: این خانم مجری سرشناس بخاطر تهاجم سايبري يک هکر ناشناس مجبور شد کارش را رها کند و خانه نشین شود.
اين خانم اخبارگو که بسيار مشهور هم هست ميگويد بخاطر يک هکر که ايمليهاي او را هک کرده و همچنان به پيامهاي توهين اميزش ادامه ميدهد کارش را رها کرده است.
"ويکي نيوتون" گوينده يک شبکه خبري معروف و پر بيننده امريکاست که بالاخره مهر سکوت خود را شکسته و علت جدا شدنش از اين شبکه را براي مردم فاش کرد.
او که برنده جايزه جشنواره "امي" به عنوان بهترين گوينده خبر نيز بوده است ميگويد مدت 5 سال است از سوي يک فرد ناشناس ايميل هاي توهين و تهديد آميز دريافت ميکند و گمان ميکند هم حساب اينترنتي کاري و هم ايميل شخصي اش هک شده باشد. او در جولاي گذشته به دليل سوءاستفاده هاي اين شخص از اطلاعات شخصي اش کارش را رها کرد اما اضافه ميکند بعد از اين جريان اوضاع بدتر شده است ، او ميگويد هنوز نميداند چه کسي پشت اين جريان است و ادامه بازي چه خواهد شد.
وي در مصاحبه اش با رسانه ها در اين رابطه گفته است: اخيرا کلمات کليدي در ايميل هاي دريافتي از اين شخص وجود دارد که به جزئيات خانه او بخصوص اتاق خوابش مي پردازد. وي با استخدام يک وکيل سعي در تکميل پرونده اي در اين خصوص دارد و اميدوار است با حل اين مشکل و بازگشت آرامش به زندگي اش بتواند کار خود را دوباره شروع کند.
دلشاد
بهترین کار رو کرده شریک نمیخواد
sib
arash52
Ahora Quien
gilas
mojde
lion1360
farzane
amirabas1468
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→