ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
موفقیت اين باربي زنده در دو رشته تحصيلي متفاوت!
diver20
دیلی میل: اين باربي زنده يک دانشجوي موفق در دو رشته تحصيلي متفاوت است.
"شارلوت پول" 22 ساله اکنون دانشجوي دو رشته حقوق و روانشناسي است. او هزاران دلار صرف تبديل شدن به يک عروسک زنده کرده است، اما در کنار همه اينها همواره يک دانشجوي موفق بوده است. او که جراحي هاي زيادي را براي تبديل شدن به چهره افسانه اي اش تحمل کرده است همواره تلاش کرده است تا به انتقاداتي که از سر و شکل ظاهري او ميشود به ديد مثبت نگاه کند و با موفقيتش نشان دهد که زياد هم احمق نيست. نامزد وي ميگويد چيزي که بيش از چهره عروسک گونه او برايم اهميت دارد مغز اوست.
او از سن 15 سالگي به شيوه عروسکها آرايش کرده و لباس پوشيده است و ميگويد چون خيلي روي چهره و فيزيک بدني اش حساس بوده است تصميم گرفته مثل يک عروسک زندگي کند. اما اين نوع آرايش و لباس باعث نشد تا او تلاش براي راهيابي به دانشگاه را رها کند. او ميگويد عکس العمل مردم وقتي مي فهمند اين دختر مو طلايي با آرايش غليظ و درخشان و لباسهاي پر زرق و برق يک دانشجوي مشهور در بهترين دانشگاه انگلستان است ديدني است.
وي تاکيد ميکند زماني که در دانشگاه است و يا در محل کار خود مشغول کار کردن است يک انسان کاملا عادي است و از آرايش و لباس هاي رنگهاي روشن خبري نيست.
عليرغم همه تلاشهاي او براي زيبا و جذابتر شدن نامزدش ميگويد: من او را بدون آرايش و لباسهاي عجيبش دوست دارم و قيافه او را صبح زود که از خواب بيدار ميشود با موهاي پريشان به هر لحظه ديگري ترجيح ميدهم.
diver20
هنرمندی یک زن جوان در ساختن عروسکهای ترسناک!
دیلی میل: خانم "بني شاني" 32 ساله حدود 8 ساعت در روز به ساخت عروسکهاي کودک نما ميپردازد. اين عروسکها معمولا توسط زناني که قادر به بچه دار شدن نيستند خريداري ميشود و قيمت هرکدام از آنها حدود 1500 دلار است. هرکدام از اين عروسکها با سي لايه رنگ ، رنگ آميزي شده و سپس در کوره هاي مخصوص پخته ميشوند.
او علاقه خاصي به تبديل کردن چهره معصوم اين عروسکها به زامبي دارد و ميگويد با اينکه تصوير وحشتناکي از يک عروسک ارائه مي شود اما بسياري از طرفداران طرحهاي او را دوست دارند و نظرات مثبتي درمورد آنها ارائه ميدهند.
اين زن خود مادر 4 فرزند است و اولين بار در سال 2010 يکي از اين عروسکها را به يکي از دوستانش در ونکوور کانادا هديه داد. خيلي زود اين سرگرمي به يک شغل پر درآمد تبديل شد و مشتريان جهاني پيدا کرد. وي ميگويد اين طرحها به قدري پر طرفدار هستند که معمولا پيش فروش ميشوند.
او در مصاحبه اش گفته است آدم منفي گرا و سياه دلي نيست و اين کار را تنها به خاطر متفاوت بودنش انجام ميدهد. او مدعي است ساخت اين عروسکها هزينه زيادي لازم دارد و به همين دليل قيمت آنها بالاست.
diver20
آيا اين خانم بهترين شغل دنيا را دارد؟
دیلی میل: مطمئنا هيچ کس در دنيا وجود ندارد که از خوابيدن بدش بيايد. اما شايد هيچ کس به خوش شانسي اين خانم در داشتن شغلي اين چنيني نباشد. او مسئول آزمودن کيفيت ملحفه و تشک هاي يک کمپاني معروف انگليسي است و به همين دليل وظيفه دارد تمام ساعت کاري اش را در رختخوابهاي لوکس و گرانقيمت بخوابد.
خانم "آنسورث"30 ساله تمام روز را همانند شب در رختخواب ميگذراند. او در مورد شغل خود ميگويد: همه اقوام و دوستان من معتقدند که اين بهترين شغل دنياست و شايد حق با آنها باشد. گاهي اوقات حتي خودم باور نميکنم که شغل من خوابيدن است. شغلي که در آن بخاطر خوابيدن در ساعات کاري به من حقوق ميدهند.
او تاکيد ميکند که در هر صورت 8 ساعت خواب شبانه خود را دارد. او شغل رويايي اش را بعد از فارغ التحصيلي در رشته نساجي بدست آورده است. وي از آن پس به ميليونها مشتري کمک کرده است تا خواب راحتي داشته باشند.
او ميگويد من عاشق رختخوابهاي ضخيم تهيه شده از پر غازهاي کانادايي هستم. خوابيدن در آنها واقعا لذت بخش است . وي معتقد است خيلي از مردم نميدانند که بهتر است با تغيير فصل رختخوابها نيز عوض شوند. رختخوابهاي سبک براي فصل تابستان و رختخوابهاي ضخيم و گرم براي روزهاي سرد زمستان. حتي توصيه شده است زنان در رختخوابهاي گرمتري نسبت به مردان بخوابند.
دلشاد
هر کس جای این باشه موفق میشه
علیرضا
برای من هم واقعا خیلی فرق نمیکنه. همین که جایی که میخوابم نم داشته باشه کافیه. البته بالش سفت هم به اینهایی که سر آدم توش فرو میره رو حتما ترجیح میدم. اگه شغل این خانوم رو به من میدادن حتما خیلی زود اخراج میشدم از کارم. چون همه رو اوکی میکردم میرفت
هاچو هاچو
sib
Kishe Mehr
mahsa joon
چه قد زشت بود.
اون زنه كه عروسك ميساختو دوست دارم
مرسي بهنام
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→