₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » شهرت طلبی "س/ک/سی" مدل ایرانی در آمریکا: باعث شرم یا افتخار ایرانیان
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » شهرت طلبی "س/ک/سی" مدل ایرانی در آمریکا: باعث شرم یا افتخار ایرانیان

بدون عکس

شهرت طلبی "س/ک/سی" مدل ایرانی در آمریکا: باعث شرم یا افتخار ایرانیان

1199 بازدید، 14 پست، نویسنده: diver20

• diver20

تصویر در دسترس نیست

می‌گویند در دنیای رسانه و تجارت و سینما در آمریکا هیچ "شهرت" و معروفیتی بد نیست. به نظر می‌رسد نیکی‌ قاضیان خانم ایرانی مدل لباسهای زیر و مایو در آمریکا این را خوب فهمیده. نیکی‌ از هر کاری برای معروف شدن کوتاهی‌ نمیکند حتی پیشنهاد‌های "جنسی‌" روی جلد نشریه نیویورک پست (متعلق به آقای روپرت مرداک) که در ماه گذشته منتشر شد (عکس زیر) و منجر به دریافت صدها پاسخ به نیکی‌ از طرف مردان نیو یورکی شد! البته نیکی‌ بعدا گفت او شوخی‌ کرده است و گفته اگر دنیا به آخر می‌رسید او این کار را انجام میداد!

تصویر در دسترس نیست

نیکی‌ غازیان روی جلد نشریه نیویورک پست ۲۰ دسامبر ۲۰۱۲

همچنین نشریه هالیوود ریپرتر گزارش داده است که خانم قاضیان به تولید کنندگان سریال تلویزیونی "شاهان سانست" Shahs of Sunset در شبکه تلویزیونی براوو Bravo در آمریکا اعتراض قانونی‌ کرده است و مدعی شده که اولین بار او لقب "باربی ایرانی" Persian Barbie (عروسک ب/لو/ند) را برای خود استفاده کرده و این سریال حق استفاده از آن را برای یک خانم دیگر ایرانی ندارد ).

قاضیان متولد ۱۳۶۱ در تهران است که در کودکی به لس آنجلس آمد و سال‌هاست مدل معروف لباس زیر زنانه در نشریه‌های FHM Magazine و مسابقات Lingerie Bowl و Lingerie Football League و برنامه‌های تلویزیونی Inside the NFL و Power TV می‌باشد. او توسط شبکه تلویزیونی VH۱ آمریکا در لیست سکسی‌ترین زنان اینترنتی قرار گرفت.

نیکی‌ قاضیان روی جلد نشریات مختلف

اگر چه برخی‌ از ایرانیان مقیم آمریکا از شهرت طلبی "س/ک/سی" خانم قاضیان و ارائه تصویر لا ابالی از ایرانیان احساس خجالت و شرمساری میکنند، اما نیکی‌ قاضیان از استفاده از بازار آمریکا برای معروفیت خود به هر نحوی ابایی ندارد و در ذهن بسیاری از آمریکایی‌‌ها (مخصوصا آقایان) تصویری "تو دل‌ برو" از خود و از ایرانیان نشان میدهد که مغایر تصویر خشن و تروریستی رایج از ایرانیان در رسانه‌های آمریکایی‌ می‌باشد.

قاضیان در واقعه به اصلیت ایرانی خود افتخار می‌کند که خود برای او شهرت بیشتری آورده است. او در صفحه فیسبوک خود پاسپورت ایرانی خود را نشان میدهد و نوشته است: "آنهایی که مرا نمی‌شناسند و فقط به من به خاطر اصلیت ایرانیم توهین میکنند مرا عصبانی میکنند.. برخی‌ هم میگویند چون موی ب/لو/ند دارم ارمنی هستم. نه خیر .. من ریشه‌ام ایرانی‌ست و اجدادم هم ایرانی اصیل و "قاضی" بوده اند. پس آن آمریکایی‌‌هایی‌ که مرا نمی‌شناسند و به اصلیت (ایرانی‌) من حمله میکنند بروید و خفه شوید!"

15 سپاس: بهونه، taha_1990، arash52، KuRoSh، ژنرال، mz56mz، دلشاد، carlos، gilas، mojde، mahsa joon، هاچو هاچو، levrone، sib، behnam25

• بهونه

مرسی:46:
    نمایش یا پنهان متنویرایش های کوچکی انجام شد برای استفاده از کلمه س/ک/سی آن را به این صورت بنویس تا از فی/لتر شدن جلوگیری شود

1 سپاس: diver20

• KuRoSh

سپاس دیور عزیز
    هر کس آزاده که هر طور دوست داره زندگی کنه :3:

• ژنرال

خیلی کار زشتی کرده که شهرت طلبی س/ک/س/ی کرده !
    باید در عین گمنام بودن، س/ک/س/ی باشه :4:

مگه نه؟ 427

2 سپاس: carlos، diver20

• mz56mz

والو خودش مسؤل كار و زندگى خودشه با ما ربطى نداره
    ولى به عنوان يك ايرانى كار ايشون رو نميپسندم

• 1 سپاس: diver20

• gilas

دوست داره خوب :66:

• 1 سپاس: diver20

• mahsa joon

اصلا ازش خوشم نيود.
    جلف بود 454 454 454 454 454 454

فكر كرده خيلي خوشگله اه ..چندش :30:

• هاچو هاچو

به نظرم شان یک خانوم خیلی بیشتر ازیناست مخصوصا ایرانیش...
    نقل قول: diver20
    بته نیکی‌ بعدا گفت او شوخی‌ کرده است و گفته اگر دنیا به آخر می‌رسید او این کار را انجام میداد!

:4: با این پیچوندنش معلوم شد که یک ایرانی اصیله :95:

• mansour12247

نظر فقط نظر مهسا جون

• levrone

نقل قول: diver20
    "آنهایی که مرا نمی‌شناسند و فقط به من به خاطر اصلیت ایرانیم توهین میکنند مرا عصبانی میکنند.. برخی‌ هم میگویند چون موی ب/لو/ند دارم ارمنی هستم. نه خیر .. من ریشه‌ام ایرانی‌ست و اجدادم هم ایرانی اصیل و "قاضی" بوده اند. پس آن آمریکایی‌‌هایی‌ که مرا نمی‌شناسند و به اصلیت (ایرانی‌) من حمله میکنند بروید و خفه شوید!"

دمش گرم.
    باعث افتخاره.

• sib

چی بگم والا
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: