نه دیگه مخفی کاری نداریم اون یکی دستشو ببره بالا . اینکه مبلغ گفته نمیشه حوبه .اما اگه اسمو ندونیم به کی بگیم دست شما درد نکنه چرا زحمت کشیدین همه میان به ذهنمون به هیچکس هیچی نمیرسه
حورا, من بی تقصیرم! خودش گفت نگید! از شما و مادر بزرگوارتون که همیشه به سایت لطف داشتید و در مسابقات حامی سایت هستید، صمیمانه تشکر میکنم
▧ تصویر در دسترس نیست
یک دست و یک هورا به افتخار حورا و مادر محترمشون حورای عزیز مبلغ ***
*** : بنابه نظر گروهی از مدیران، از ذکر مبالغ و هدایای حامیان معذوریم!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بوف بوفی مون مبارک باشه ایشالله سالهای سال همینجا دور هم باشیم سری بعدی مهدی یره گفته قراره همه رو یکجا دعوت بکنه
نقل قول: بچه مثبت
مجتبی عزیز (Kishe Mehr) مبلغ ***
راستش من میخواستم 6 تا ستاره اسپانسر بشم ولی به قول شاغلام پیروانی وسعمون در همین حد بود کاکو والو نیگا، ما بضاعت نداریم، کل بودجه ی تیم ما ، به اندازه ی قیمت کفش نیکبخت واحدی هم نیست
سلام به همه دوستان عزیز منم سالگرد بوف بوفی رو تبریک می گم از همه مدیران و دوستان عزیز هم تشکر می کنم خسته نباشین من با تاخیر مسابقه رو دیدم.. اگه قسمت بود شرکت می کنم ایشالا
آخرین مهلت شرکت در مسابقه بزرگ بوف بوفی: جمعه 6 بهمن (یک هفته تمدید شد)
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حورا
نه دیگه مخفی کاری نداریم اون یکی دستشو ببره بالا . اینکه مبلغ گفته نمیشه حوبه .اما اگه اسمو ندونیم به کی بگیم دست شما درد نکنه چرا زحمت کشیدین همه میان به ذهنمون به هیچکس هیچی نمیرسه
امین آقا مامانم گفتن بزن زنگو...........
بچه مثبت
من بی تقصیرم!
از شما و مادر بزرگوارتون که همیشه به سایت لطف داشتید و در مسابقات حامی سایت هستید، صمیمانه تشکر میکنم
یک دست و یک هورا به افتخار حورا و مادر محترمشون
حورای عزیز مبلغ ***
*** : بنابه نظر گروهی از مدیران، از ذکر مبالغ و هدایای حامیان معذوریم!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
راستش من میخواستم 6 تا ستاره اسپانسر بشم ولی به قول شاغلام پیروانی وسعمون در همین حد بود
mz56mz
يك دست يك هورا و يك بچه مثبت به افتخار شما عزيزان
هاچو هاچو
مرسی امین جان که نگفتی
یادآوری کنم اون نقاط استراتژیک رو یا خودت یادت هست؟
ژنرال
baron jon
منم سالگرد بوف بوفی رو تبریک می گم از همه مدیران و دوستان عزیز هم تشکر می کنم خسته نباشین
من با تاخیر مسابقه رو دیدم.. اگه قسمت بود شرکت می کنم ایشالا
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→