ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
به حراج گذاشتن هداياي ناخواسته عاشقان نافرجام در اینترنت!
diver20
دیلی میل: بيش از 3 هزار هديه باز نشده که عموما متعلق به عاشقان نافرجام است در يک سايت اينترنتي انگليسي به حراج گذاشته شد.
نکته جالب اينجاست که اکثر اين هداياي ناخواسته که بيشتر متعلق به عشقهاي شکست خورده و نافرجام است باز نشده اند و گيرنده هديه خبر ندارد چه چيز را به حراج گذاشته شده است. طبق بررسي ها مشخص شده است اين هدايا متعلق به عشقهاي سابق و يا اقوامي است که رابطه خوبي با هم ندارند.
بيشتر فروشنده ها اعلام کرده اند: وقتي علاقه اي به کسي که هديه را داده است ندارم ترجيح ميدهم آنرا باز نکرده حراج کنم تا شايد شخص ديگري بتواند از آن استفاده کند.
يکي از فروشنده ها ميگويد: ديدن هديه کسي که تمام احساس مرا به بازي گرفته آنقدر دردناک است که حاضرم آنرا باز نکرده به فروش برسانم و پول حاصل از آن را صرف يک لحظه خوشحالي خودم کنم.
به هرحال اين مسئله اقدام جالبي است که هم گيرنده اصلي هديه را از شر يادگاري ناخواسته از فردي که ديگر علاقه اي به آن ندارند راحت ميکند و هم درآمدي برايش به همراه دارد و از طرف ديگر شخص ديگري امکان استفاده از آن را خواهد داشت.
gilas
اون که میخره چه هیجانی داره برای باز کردنش
دلشاد
sib
mahsa joon
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→